Photos
Posts

Se tips om barnens reseapotek från tv4 Nyhetsmorgon där Cytelium från A-Derma rekommenderas. A-Derma Cytelium är en spray för röd, fuktig och irriterad hud. Denna spray absorberar sår som vätskar, allt från lättare solskador till röda blöjrumpor.
https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/3947151

Om du ska ut och resa med din bebis så ska du packa ett litet reseapotek. Det säger barnsjuksköterskan Birgitta Klang. – Ta med saker som du är van att hantera. Hör tipsen i klippet!
tv4play.se

****NU ÄR PROVERNA SLUT FÖR DENNA GÅNG - VI TACKAR ALLA SOM HAR BESTÄLLT - DU HAR FÅTT ETT MEDDELANDE OM DET ÄR SKICKAT ****** Under året har vi medverkat i Lloyds Babybox med Dermalibour+ Repairing Cream - en reparerande kräm för spädbarn, barn och vuxna. Passar t ex på röd och irriterad hud runt munnen, blöjområdet eller hudveck. Vill du också ha ett litet prov? Gilla bilden och skicka ett meddelande till oss. ****NU ÄR PROVERNA SLUT FÖR DENNA GÅNG - VI TACKAR ALLA SOM HAR BESTÄLLT - DU HAR FÅTT ETT MEDDELANDE OM DET ÄR SKICKAT ******

**** now the samples are over for this time - we thank everyone who has ordered - you have received a message if it is sent ****** during the year we have participated in lloyds babybox with dermalibour+ repairing cream - a patching cream for babies, children And adults. Fits, for example, red and irritated skin around the mouth, blöjområdet or skin fold. Would you like a little sample too? Like the picture and send us a message. **** now the samples are over for this time - we thank everyone who has ordered - you have received a message if it is sent ******
Translated
No automatic alt text available.
Posts

Vilken produkt tog oss 8 år att formulera? 🌱

- Vår storsäljande cremé Epitheliale A.H DUO, som sedan förra året är uppdaterad för att verka ännu mer effektivt.

Kan användas av hela familjen, för barn från 2 år för att hjälpa till att återuppbygga och reparera försvagad och försämrad hud.

...

* Vid risk för synliga ärr efter acne, vattkoppor, insektsbett eller andra skador.
* Irriterad hud på ögonlock eller runt ögon.
* Vid solskador, laser, peeling eller operatonsärr m.m.

Rehalba-havre, Dipeptider & Hyaluronsyra arbetar i synergi för DUO-effekt. De verkar lugnande och mjukgörande och hjälper till att återuppbygga Din känsliga hud.

See More
Image may contain: sky, outdoor and nature
No automatic alt text available.

Nu utökas Dermalibour+ serien med en efterlängtad nyhet - "Foaming Gel" för hela familjen. Sedan tidigare finns den reparerande Dermalibour+ repairing cream på ditt apotek och nu kommer också rengöringen i samma serie. Dermalibour+ Foaming Gel är en mild löddrande rengöringsgel för irriterad och försämrad hud för både ansikte och kropp. Du hittar den på ditt apotek för ca 149 kr. Läs mer här: http://www.aderma.se/news

No automatic alt text available.

I senaste Chic kan du läsa hur modellen Mathilde Brandi tar hand om sin hud. Hennes skönhetstips är A-Dermas produkter för att de "är rena och håller hög nivå." Vi håller med!

Image may contain: 6 people, text

Visste du att A-Dermas Rhealba® havreskott är världsunik? Eller att den bara odlas i sydöstra Frankrike?
Kliniska studier har visat att den har balanserande, lugnande och reparerande egenskaper.

Image may contain: plant, sky, tree, grass, flower, outdoor and nature

Sommarsäkra huden!
Plågas du av kliande bett och småsår? Damernas Värld tipsar om A-Derma Epithéliale A.H DUO.
"Sommarben med småsår och insektsbett kan drabba även stora flickor, för att inte tala om trasiga nagelband eller tillfälliga eksem. Ladda semesternecessären med en sos-crème som påskyndar hudens reparationsprocesser och minskar risken för ärr. En fransk apotekshjälte har vår fulla tillit."

Image may contain: 1 person, smiling, text

Torr och varm luft, vinterkyla, sol, stark tvål och tvätta med varmt vatten är exempel på yttre faktorer som gör huden torr.

Här är några tips för en daglig rutin för att förhindra torr hud:
Begränsa dusch och bad och undvik varmt vatten. Använd Exomega Duscholja och torka huden försiktigt genom att klappa med handduken. Smörj sedan in med ditt val av Exomega mjukgörare på lite fuktig hud så går mjukgöraren in ordentligt i huden.

Image may contain: one or more people and closeup

I senaste avsnittet av Skönhetspodden gästar Elin Ängefjord, certifierad hudterapeut och utbildare för Avène och A-Derma, och hon går på djupet med små barns hudproblem. Allt från slickutslag och röda barnstjärtar till vattkoppor och vätskande utslag. Få tips om vilka produkter från A-Derma som kan lindra ditt barns besvär!

Lyssna här: https://soundcloud.com/skonhetspodden/barnhud-special

Huden är barnets största organ. Hur kan vi ta hand om barnen på allra bästa sätt? Elin Ängefjord är hud- spaterapeut och expert på små barns hudar. Här berättar hon om hur vi kan behandla och förebygg
soundcloud.com
A-Derma Sverige updated their cover photo.
Image may contain: grass, outdoor and nature
A-Derma Sverige updated their profile picture.
No automatic alt text available.

Nu lanserar vi den senaste dermo-kosmetiska innovation från A-Derma: Epithéliale A.H DUO! En kräm med dubbel effekt som både främjar hudens återuppbyggnad samt minskar risken för märken. Den är lättapplicerad och med gele-liknande textur som ger optimal återfuktningsnivå och mjukhet. Transparent, len, har torr finish och dessutom doftfri!
Upplev den nya generationen av reparerande kräm från A-Derma!

No automatic alt text available.

Hur tar du hand om din vintertorra hud? Komplettera din kroppskräm med en rengöringsolja för extra vård till torr, irriterad hud. Må Bra tipsar om A-Derma Exomega Oil!

Image may contain: 1 person, smiling, text

Har ni sett A-Dermas senaste nyhet? Dermalibour + Repairing Cream är en kräm för känslig, röd och försämrad hud på både ansikte och kropp. Den främjar hudens läkningsprocess och verkar lugnande och mjukgörande utan att vara kladdig. Ett tips är att använda vid röd och irriterad hud på hela kroppen, till exempel runt munnen, blöjområdet eller veck hos små barn. Passar hela familjen: spädbarn, barn och vuxna. Den är oparfymerad, parabenfri och har endast 13 ingredienser! Dermalibour + Repairing Cream finns nu att köpa Apoteket AB.

No automatic alt text available.

Nu har vi kampanj på A-DERMA på apotek som tillhör kedjan Kronans Apotek! Du hittar dina favoriter till 20 % rabatt under perioden.

Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.
Beautyclub-för dig som gillar hudvård och skönhet

SOMMARREA!
Shoppa loss och finn dina favoriter. Nu med upp till 70% rabatt!
Missa inte chansen att fynda exklusiva produkter från Decléor, bareMinerals, bliss,... Carita, Matis, essie professional, Molton Brown, Avène och A-Derma med upp till 70 % rabatt!

http://popupshop.beauty-club.se/
Utförsäljningen startar NU och pågår till den 30/6 kl 23:59, eller så långt lagret räcker.

See More

Lugnande, uttorkande spray för röd, fuktig och irriterad hud.
Passar barn och vuxna i alla åldrar och kan användas på irriterad hud och lätt vätskande hud. Sprayen har lätt kylande verkan, reducerar rodnader och är idealisk i hudveck på exempelvis småbarn och överviktiga samt under sårig byst. Använd den även vid vattkoppor och liknande utslag, mindre sår och fuktiga skrubbsår! Innehåller Rhealba® Havreextrakt. Skaka före användning och spraya försiktigt på det aktuella området 2-3 ggr/dag.

No automatic alt text available.