Photos
Videos
Permainan isi masa lapang... seronok tengok org main.. kalau sendiri main tak la seronok ke tidak...
1
42 Terkorban...Langgar Lari
20
15
Magik Jepun...Lawak Pecah Perut
26
11
Posts

Melambung tinggi btol...

Home Galeri Video Aksi Lucu Lelaki Ini Melambung Main ‘WaterSlide’ GaleriVideoAksi Lucu Lelaki Ini Melambung Main ‘WaterSlide’ By mazuki - 08/05/2017 1 0 Share on Facebook Tweet on Twitter Posted by Arjuna Sky on Saturday, May 6, 2017 SHARE Facebook Twitter tweet Previous articleKena Pukul Dengan Is...
selangor2u.com

Dimana 'Wolf'???

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature
Posts
album
selangor2u.com added a new photo.
January 5

Belum Ada Dijual di Malaysia... Kalau ada laris jugak rasanya...
#basikalbanjir

Image may contain: one or more people and outdoor

Selamat Bersekolah Kepada Anak-Anak

MANA BIRD?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by selangor2u.com
158 Views

KUALA LUMPUR: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah selamat diijabkabul dengan pembaca berita RTM, Norashikin Abdul Rahman di Masjid Istana Diraja, Istana Alam Shah, Klang, 31 Ogos lepas.

No automatic alt text available.

Kami kenal mereka - Sangat popular Era 90-an ketika kami di sekolah rendah.

Tag rakan anda tengok sama ada masih ingat tentang mereka berlima.

No automatic alt text available.

Cuba cek balik panggilan2 dalam keluarga anda...

No automatic alt text available.

Layan Olimpik dulu pagi ni...

Selamat Kembali Bekerja

Tidak lengkap jika setiap kali raya tidak menonton iklan-iklan raya yang disediakan oleh agensi-agensi besar di Malaysia. Disini kami kumpulkan semua iklan raya 2016 untuk tontonan pembaca kami.

Iklan raya 2016 oleh Daikin yang menceritakan erti sebuah perhubungan
#mataberair

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Utamakan Keselamatan Ketika Di Pam Minyak

Jadi, untuk pengguna kenderaan yang mengisi minyak di stesen minyak, anda perlu patuhi semua langkah keselamatan yang telah ditetapkan. Sila rujuk tanda-tanda amaran yang telah disediakan disetiap stesen minyak untuk mengelakkan kejadian yang tidak diingini berlaku.

Honda Sahkan Inflator Beg Udara Pecah Punca Kematian
Honda Malaysia Sdn Bhd hari ini mengesahkan inflator beg udara Takata Single Stage (SDI) bahagian pemandu pecah dalam kemalangan yang mengorbankan seorang wanita di Petaling Jaya.

Dalam kenyataan hari ini, Honda berkata perkara itu disahkan ketika pemeriksaan oleh Polis Diraja Malaysia bahawa inflator beg udara SDI bahagian pemandu pecah dalam kemalangan membabitkan Honda City 2005 itu.

...

“Kenderaan yang terbabit dalam kemalangan itu termasuk dalam Kemas Kini Produk Malaysia (dipanggil semula) yang diumumkan pada 21 Mei 2015, memerlukan inflator beg udara Takata SDI bahagian hadapan pemandu diganti,".

Menurut Honda, sejak 2015 kenderaan yang terbabit dalam kemalangan itu termasuk dalam panggilan semula bagi inflator beg udara Takata bahagian pemandu dan inflator beg udara Takata bahagian penumpang.

"Tiga notis panggilan semula dihantar kepada pemilik. Rekod kami menunjukkan pembaikan bagi panggilan semula itu tidak pernah selesai," katanya.

Dalam kemalangan semalam, wanita berusia 44 tahun maut selepas kenderaannya terbabit dalam kemalangan kecil dengan sebuah kereta di Jalan Teknologi 3/1, Kota Damansara.

Dalam kejadian jam 11.45 pagi itu, kereta Honda City dipandu mangsa dikatakan bergesel dengan Mercedes Benz dan bomba yang tiba mendapati wanita itu sudah meninggal dunia dengan beg udaranya terbuka.

Honda Malaysia kini sedang berhubung dengan wakil keluarga pemandu berkenaan bagi menyelesaikan perkara yang sepatutnya dan tidak akan menyiarkan sebarang maklumat peribadi mereka yang berkenaan sebagai menghormati keluarga mangsa.

See More

Keputusan Majlis Fatwa Berkenaan Beberapa Jenis Vaksin - Halal atau Haram?
1) Imunisasi Hepatitis B

Keputusan : Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia kali ke-22 yang bersidang pada 24 November 1988 telah membincangkan Imunisasi Hepatitis B.

...Continue Reading

Pemilik Honda juga boleh menyemak status panggilan kembali kenderaan mereka melalui talian bebas tol 1-800-88-2020 Honda atau log masuk untuk www.honda.com.my, atau kunjungi mana-mana peniaga Honda yang dibenarkan.