Photos
Posts

I vårt jubileumsår ser vi fremover, og vil arrangere to Ung Brass i år. Det første nærmer seg veldig raskt, og er du mellom 13-19 år, spiller et messinginstrument eller slagverk, og fremdeles ikke er påmeldt, er det bare å kaste seg rundt å melde seg på ( https://goo.gl/uKhb6S). Ikke gå glipp av denne muligheten til å møte mange ivrige og engasjerte musikanter, spille fin musikk og bli ledet av en av engasjert og motiverende dirigent.

In our jubileumsår we look forward, and will arrange two young brass bands this year. The first is approaching very quickly, and are you between 13-19 years, playing a messinginstrument or drum, and still not signed up, it's just to throw around to sign up (https://goo.gl/uKhb6S). Don't miss this opportunity to To meet many eager and committed musicians, play nice music and be led by one of engaged and motivating conductor.
Translated
Image may contain: 1 person
Petter Hole to Ung Brass

UNG BRASS 10.-11. MARS - MELD DEG PÅ HER -> https://goo.gl/uKhb6S

For deg mellom 13-19 år. Spiller du messinginstrument eller slagverk, er dette en super muligh...et til å få spille sammen med andre ivrige musikere.

I år har vi lagt opp til to samlinger, 10.-11. mars og 9.-10. juni. Dere som melder dere på til første er automatisk også med på sommerens Ung Brass.

Vi legger opp til et variert repertoar som øves inn i løpet av helgen. Selve opplegget vil bestå av fellesøvelser og gruppeøvelser, og det blir selvfølgelig tid til pauser med mat og mingling der de unge garantert vil skaffe seg nye venner som deler interessen for musikk.

Hele helgen vil vi være på Haukerød skole i Sandefjord.

Vi er veldig glad vi har fått med oss Jon Terje Svendsen til å lede den første samlingen. Han er veldig etterspurt dirigent med engasjement i mange av landets orkester og korps. I sine barne- og ungdomsår var han i korps, og han har spilt i både storband og orkester. Han er utdannet dirigent i Sverige. Jon Terje er opptatt av musikalsk bredde, og synes det er spennende å hoppe mellom forskjellige sjangere. Han har dirigert mange konserter for barn og unge, noe han synes er både gøy og viktig. Jon Terje er en morsom og inkluderende dirigent som er flink til å lytte til musikerene. Vi gleder oss til å se han engasjere og motivere de unge denne helgen, og er sikker på han vil være med på å skape en god stemning og være med på å lage mange gode opplevelser og minner de unge kan ta med seg videre.

TIDER

Lørdag
9.30 Oppmøte
10-12 Øvelse
12-13 Lunsj
13-16 Øvelse (felles og grupper). Pauser med frukt.
16-19 Mat. Sosialt.

Søndag
9.30 Oppmøte
10-12 Øvelse (felles og grupper)
12-13 Lunsj
13-15 Øvelse. Pauser med frukt.
16 Hentekonsert

PÅMELDING GJØR DERE HER: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSck-xN-mhS_5zhKQ…/viewform…

See More
Sandefjord Brass Symposium updated their cover photo.
February 12
Image may contain: 1 person, on stage
Posts
Sandefjord Brass Symposium is with Oscar Zimmermann Greger.

Bare én dag igjen til årets siste brass-høydepunkt; Julekonserten i Sandefjord kirke. Vi gleder oss spesielt til å vise fram våre unge vokalsolister, Oscar Z. Greger og Madeleine Tverberg.

Oscar har drevet med sang og teater fra tidlig alder. Han startet ved Frilynts teatergruppe som 11-åring, og utviklet tidlig en interesse for teater. På ungdomsskolen fikk virkelig interessen luft i seilene, da han fikk smake på revy ved Ranvik Ungdomsskole, og BRUS-teateret. Etter dette be...gynte han å videreutvikle sitt musikalske repertoar, og egen musikk.

Han begynte ved musikklinja på Sandefjord videregående skole i 2014. Der fikk han muligheten til å synge og spille med hjelp av dyktige elever og lærere. I 2015 spilte han rollen som «Che» under musikklinjas oppsetning av musikalen «Evita». Nå i høst har mange sett ham som Esel i norgespremieren på musikalen «Shrek - The Musical», og han håper å kunne fortsette videre med studier innenfor musikk og teater.

Han gleder seg masse til å synge for dere, og håper alle får en fantastisk kveld med flott musikk på lørdag.

See More
Image may contain: 1 person, closeup and indoor

Vi gleder oss til å være en del av dette.

We look forward to being a part of this.
Translated
Image may contain: one or more people and outdoor
Lars Martin Myhre

Endelig: Urframføring av mitt nye bestillingsverk om "bevegelse". "Et homo movere - Movin` on" ,11/11Sandefjord kirke, 12/11: Nøtterøy kirke.
Jeg gleder meg sto...rt til framføringene og til å samle en fantastisk besetning: Sandefjord kammerkor, Sandefjord Brass Symposium, et aldeles strålende band med Perry Stenbäck, Terje Johannesen, "Knerten" Kamfjord, Terje Norum, Jon Rosslund og meg selv. Ingvar Hovlands (m.fl) strålende tekst blir resitert av Geirr Johnson og det hele dirigert av Svein Rustad
https://www.facebook.com/events/149841442424033/?ti=as
https://www.facebook.com/events/183437315561065/?ti=as
Bildet fra urframføring av "Livets vann" med i stor grad samme besetning

See More
Finally: urframføring of my new commission about " movement ". " a homo movere - movin ' on ", 11/11 Sandefjord Church, 12/11: Nøtterøy Church. I am very excited for the framføringene and to gather an amazing crew: Sandefjord Kammerkor, Sandefjord Brass Symposium, an absolutely brilliant band with Perry Stenbäck, Terje Johannesen, "Twigson" Kamfjord, Terje Norum, Jon Rosslund and myself. Ingvar Hovlands. FL) brilliant text will be paraphrased by Geirr Johnson and it all directed by svein rustad https://www.facebook.com/events/149841442424033/?ti=as https://www.facebook.com/events/183437315561065/?ti=as The image from urframføring of "the water of life" with much extent the same crew
Translated

Konserten på lørdag er nærmest for en slippfest å regne. Vi skal sammen med storbandet spille mye av Hans Mathisens musikk, som i disse dager også gis ut på album, innspilt med selveste Kringkastingsorkesteret. Det er selvsagt mulig å kjøpe med seg et eksemplar hjem etter konserten. Lørdag kveld, i Sandefjord kirke!

The concert on Saturday is closest to a slippfest to rain. We're going together with storbandet play a lot of @[527617446:2048:Hans Mathisen] s music, which in these days also be given out on album, recorded with the kringkastingsorkesteret. Of course, it is possible to buy with a specimen home after the concert. Saturday night, in sandefjord church!
Translated
No automatic alt text available.
Hans Mathisen

I dag er jeg veldig stolt!! 😊 Posten kom med mitt nye album Orchestral Works innspilt med Kringkastingsorkesteret (Kork), dirigent Christian Eggen, Andreas Bye ...og Per Mathisen. Takk til John Fullman, Rolf Lennart Stensø, Knut Værnes, Gaute Storaas, Erik Valderhaug og alle de fantastiske musikerne som bidrar!! 🌟 😁

See More

Sandefjord storband + Sandefjord Brass Symposium = sant! Første fellesprøve før lørdagens kveldskonsert er gjennomført og Hans Mathisen er optimist. Pål André Grimstad Worren har stødig kontroll på begge ensemblene.

Vi gleder oss til å presentere dette under kirkefestdagene i Sandefjord kirke på lørdag:
https://www.facebook.com/events/367181660380690/

Sandefjord Big Band + Sandefjord Brass Symposium = True! First Fellesprøve before Saturday's kveldskonsert is carried out and @[527617446:2048:Hans Mathisen] is optimist. @[736425436:2048:Pål André Grimstad Worren] has steady control on both ensemblene. We look forward to presenting this during kirkefestdagene in sandefjord church on Saturday: https://www.facebook.com/events/367181660380690/
Translated
Image may contain: 3 people, people playing musical instruments, people on stage, people sitting, beard and guitar

Anne Handeland er 17 år, spiller cello og går i andreklasse på SVGS.

Hun er en av våre solister på lørdagens konsert «Unge, lovende»: https://www.facebook.com/events/146890145910951/

«Jeg kommer fra Nøtterøy, og mitt instrument er cello. Min lærer er Dag Øystein Berger. Denne høsten skal jeg begynne på Talentutviklingsprogrammet (TUP) til Norges musikkhøgskole. Jeg spiller i Vestfold ungdomsstrykeorkester (VUSO) fast, og har vært med i Vestfold symfoniorkester tidligere. Høst...en 2017 skal jeg være solist med Buskerud ungdomsstrykeorkester. Jeg skal også til Nepal for å være med på et orkesterprosjekt arrangert av De unges orkesterforbund.

Jeg begynte å spille på Skjærgården kulturskole da jeg var seks år. Fikk ganske fort begynne i diverse barneorkestre i Vestfold, og begynte å spille i VUSO da jeg var 11.

Jeg har tre søstre som alle spiller et instrument, og tenkte da jeg var liten at «det må jeg og», selvfølgelig. Da jeg på en konsert vi hadde med koret jeg sang i da jeg var fire fikk høre celloen, gikk jeg hjem og sa til mamma at «Det vil jeg spille!». Har aldri angret siden.

VUSO pleier å reise til utlandet på orkesterturer nesten hvert år, og gjerne samarbeider med andre orkestre til de stedene vi drar. Det å få dele musikken med andre er utrolig gøy, og på tross av kulturforskjeller får vi alltid til å spille sammen. Slike opplevelser håper og tror jeg at det blir mange av også i fremtiden.

Jeg har lyst til å fortsette med cellospillingen, med fokus på orkester og kammermusikk, først og fremst, men jeg kan også tenke meg å bli spillelærer. Jeg har enda to år igjen på videregående, og håper jeg utvikler meg nok til å kunne satse på dette. Jeg kommer uansett til å fortsette å spille resten av livet.»

See More
Anne Handeland is 17 years old, plays the cello and goes in the second grade on svgs. She's one of our soloists on Saturday's concert "Young, promising": https://www.facebook.com/events/146890145910951/ " I come from nøtterøy, and my instrument is cello. My teacher is day øystein berger. This Autumn I will start at talentutviklingsprogrammet (Tup) to Norway's music. I play in BV UNGDOMSSTRYKEORKESTER (Vuso) firm, and have been in the vestfold symphony orchestra earlier. Autumn 2017 I'll be soloist with buskerud ungdomsstrykeorkester. I'm also going to Nepal to be part of a orkesterprosjekt arranged by the youth of the youth. I started playing on the archipelago when I was six years old. Got pretty fast start in various barneorkestre in vestfold, and started playing in vuso when I was 11. I have three sisters who all play an instrument, and thought when I was little that "I must and", of course. When I at a concert we had with the choir I sang in when I was four got to hear the cello, I went home and told my mom that " I want to play!". never regretted ever since Vuso tends to travel abroad at orkesterturer almost every year, and gladly cooperate with other orchestras to the places we leave. Sharing the music with others is incredibly fun, and in spite of cultural differences, we always get to play together. Such experiences hope and I think there will be many of also in the future. I want to continue with cellospillingen, focusing on orchestra and chamber music, first and foremost, but I can also imagine being spillelærer. I still have two years left in high school and hope I'm evolving enough to be able to bet on this. I'm still going to keep playing the rest of my life."
Translated
Image may contain: one or more people, closeup and outdoor

Morgan Strøm Werkland spiller eufonium, er 17 år og går i andreklasse på SVGS.

Han er en av våre solister på lørdagens konsert «Unge, lovende»: https://www.facebook.com/events/146890145910951/

«Jeg har spilt eufonium siden jeg var åtte år, og har hatt flere lærere, blant annet Margie Sutherland Antrobus. Jeg har nå Lise Solberg Nilsen som lærer på eufonium.

...

Jeg kommer fra Tønsberg og begynte å spille i Nøtterøy skolekorps. Jeg spiller nå med Sandefjord Brass Symposium, Sandefjord musikkorps og Nøtterøy skolekorps. Jeg går også på Talentutviklings programmet ved Norges Musikkhøgskole.

Jeg har deltatt på Midgarkonkurransen og Ungdommens musikkmesterskap tre ganger samt å ha vært med i NMFs regionskorps for region sør siden 2014.»

See More
Morgan power werkland plays euphonium, is 17 years old and goes in second grade on svgs. He's one of our soloists on Saturday's concert "Young, promising": https://www.facebook.com/events/146890145910951/ " I've been playing euphonium since I was eight years old and I've had several teachers, including Margie Sutherland Antrobus. I have now lise solberg nilsen as a teacher at euphonium. I come from tønsberg and started playing in nøtterøy band. I am now playing with Sandefjord Brass Symposium, sandefjord marching band and nøtterøy band. I also go to the talentutviklings program at Norway's music. I have participated in midgarkonkurransen and youth's musikkmesterskap three times as well as to have been in the nmfs regionskorps for region south since 2014."
Translated
Image may contain: 1 person

Johannes Bondeli Glenna er en trompetspillende 18-åring fra tredje klasse ved Sandefjord videregående skole.

Han er en av våre solister på lørdagens konsert «Unge, lovende»: https://www.facebook.com/events/146890145910951/

«Min trompetlærer er også aftenens dirigent, Egil Lysebo. Han er en særdeles flott pedagog, trompetist, dirigent og person. Dog, da jeg begynte som fem-åring og fram til jeg begynte i 2MU var Svend Erik Andersen min trompetlærer. Jeg kan ikke si annet enn a...t jeg har vært, og er heldig.

Fra oppveksten min og til i dag bor jeg i Sandefjord. Jeg har vært engasjert i flere lokalensembler i Vestfold. Alt begynte i Sande og Mosserød skolekorps og Sandefjord kulturskole. Da jeg ble eldre ønsket jeg å spille med flere, og har etter hvert spilt med Nanset blåseensemble, Regionkorps Sør, Vestfold symfoniorkester og Sandefjord musikkorps. Det siste året har jeg også spilt i Norsk ungdomssymfoniorkester og Nordisk barne- og ungdomsorkester i regi av Valdres sommersymfoni.

En engasjert far i både korps- og orkestermiljø satte fart i meg. Etter flere forsøk på en piccolotrompet, fikk jeg ikke lov lenger, og måtte få min egen trompet. Sammen med ny trompet på julaften fulgte det spilletimer hjemme hos Svend Erik.

Musikken har gjennom mange ensembler gitt meg mange venner og erfaringer. Musikken har også gjort det mye lettere for meg å vite at musikken må være en del av arbeidslivet mitt. Å dele på gledene ved å spille med andre og lage god musikk gjør meg veldig lykkelig!»

See More
Johannes Bondeli Glenna is a trompetspillende 18-Year-old from third grade at sandefjord high school. He's one of our soloists on Saturday's concert "Young, promising": https://www.facebook.com/events/146890145910951/ " my trompetlærer is also the conductor of the evening, Egil Lysebo. He is a very great educator, trumpeter, conductor and person. Dog, when I started as five-Year-old and until I started in 2 MU was svend Erik Andersen my trompetlærer. I can't say other than that I've been and I'm lucky. From my upbringing and until today I live in sandefjord. I've been engaged in several lokalensembler in vestfold. It all started in sande and mosserød band and sandefjord kulturskole. When I got older, I wanted to play with more people, and have after each played with nanset blåseensemble, regionkorps south, Vestfold Symphony Orchestra and sandefjord marching band In the last year, I have also played in Norwegian Ungdomssymfoniorkester and Nordic Children's and ungdomsorkester under the auspices of valdres sommersymfoni. A dedicated father in both corps and orkestermiljø put speed in me. After several attempts at a piccolotrompet, I was no longer allowed and had to get my own trumpet. Along with the new trumpet on Christmas Eve, it followed lessons at home with svend Erik. The music has through many ensembler given me many friends and experiences. The music has also made it a lot easier for me to know that the music has to be part of my workplace. Sharing on the joys of playing with others and making good music makes me very happy!"
Translated
Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Johan Olav Rød er 18 år, går tredje året på musikklinja og spiller gitar.

Han er en av våre solister på lørdagens konsert «Unge, lovende»: https://www.facebook.com/events/146890145910951/

«Jeg bor på en gård i Andebu. Å bo på gård så langt fra andre bidro sterkt til at jeg begynte med musikk. Jeg trang rett og slett en hobby som jeg kunne drive med når jeg kjedet meg, og gitar føltes da som det naturlige valget! Når jeg gikk i 4. klasse begynte på kulturskolen i Andebu. Etter... noen år der begynte jeg å ta timer hos Sverre Wiik. Etter at jeg begynte på SVGS fikk jeg Hans Mathisen som lærer. Han er både dyktig og inspirerende, og det er veldig lærerikt å ha han.

Utenom skolen spiller jeg i et band med venner fra linja (red.anm.: musikklinja på SVGS) i et band som heter Moose. Dette bandet spilte jeg med på Fjordfesten i år, og ble 30 minutter jeg aldri vil glemme, og gjerne kunne fått igjen! Jeg har i tillegg vært gitarist og musikalsk ansvarlig på Vestfoldrevyen(2016) og Russerevyen(2017). Dette er prosjekter jeg har lært veldig mye av. Og det er lite som kan måles med gleden jeg følte etter at premieren på den første revyen gikk bra. I tillegg til gitar driver jeg også med lyd, lys og backline. Dette gir meg veldig mange gode musikkopplevelser. Høydepunktet av disse i år må nok være at jeg fikk lov til å være med og lære fra backlineteknikeren til Hellbillies tidligere i sommer.

Det eneste jeg vet om fremtiden er at jeg vil jobbe med musikk, og om det innebærer gitar får fremtiden vise. Det eneste som er sikkert her og nå er at jeg gleder meg veldig til å spille med Sandefjord Brass Symposium!»

See More
Johan Olav Red is 18 years old, goes third year on musikklinja and plays guitar. He's one of our soloists on Saturday's concert "Young, promising": https://www.facebook.com/events/146890145910951/ " I live on a farm in andebu. Living on farm so far from others contributed strongly to that I started with music. I trang simply a hobby that I could run with when I was bored, and guitar felt then like the natural choice! When I was in the 4. th grade, I started at kulturskolen in andebu. After a few years there, I started taking lessons with sverre wiik. After I started at svgs I got his mathisen as a teacher. He is both talented and inspiring, and it is very educational to have him. Besides school I play in a band with friends from the line (Red. Anm.: Musikklinja on svgs) in a band called Moose. This band I played with at fjordfesten this year, and was 30 minutes I will never forget, and love to be able to get again! I have in addition been guitarist and musical responsible at Vestfoldrevyen (2016) and Russerevyen (2017). These are projects I have learned very much of. And there is little that can be measured with the joy I felt after the premiere of the first follies went well. In addition to guitar, I also run with sound, light and backline. This gives me a lot of good musikkopplevelser. The highlight of these this year must probably be that I was allowed to be with and learn from backlineteknikeren to hellbillies earlier this summer. The only thing I know about the future is that I want to work on music, and if that means guitar gets the future wise The only thing that's probably here and now is that I'm very excited to play with Sandefjord Brass Symposium!"
Translated
Image may contain: 1 person, on stage, playing a musical instrument and guitar

Hils på Oda Matilde Trøim Dalen fra Horten. Hun er 17 år, spiller fløyte og går andre året på musikklinja ved Sandefjord VGS.

Hun er en av våre solister på lørdagens konsert «Unge, lovende»: https://www.facebook.com/events/146890145910951/

«På SVGS har jeg Guri Kjeldsrup som lærer. Jeg begynte å spille som 6-åring i kulturskolen, deretter tok jeg spilletimer med diverse lærere privat. Da jeg var 13 år begynte jeg på talentutviklingsprogrammet «TUP» ved Norges musikkhøgskole m...ed Sissel Dørum som lærer. Der gikk jeg i tre år før jeg begynte på programmet «unge talenter» ved Barratt Dues musikkinstitutt der jeg nå har Randi Krogvold Lunqvist som lærer.
På Barratt-Due spiller jeg fast i et blåseensemble, blåsekvintett og symfoniorkesteret BARDUS. (Barratt-Due unge symfoni orkester). Som deltager ved disse programmene har jeg fått muligheter til å spille konserter på mange arenaer. Bl.a. det kongelige slott, universitetets aula og operaen.

Ved siden av dette har jeg også deltatt på diverse prosjekter og sommerkurs som Iris kammerorkester, norsk ungdom symfoniorkester (NUSO) og valdres sommersymfoni.»

See More
Image may contain: one or more people

Sesongens første konsert hvor vi inviterer med flotte solister fra SVGS. Kom og hør om du blir like imponert som vi gjør!

Season's first concert where we invite with great soloists from svgs. Come and see if you'll be as impressed as we do!
Translated
SEP16
Sat 5:00 PM UTC+02Sandefjord videregående skoleSandefjord, Norway
43 people went

Nå er det snart tid for årets Ung Brass. Alle messingblåsere og slagverkere mellom 13-19 år inviteres til gratis seminar på Haukerød skole, Sandefjord 11.-12. mars.

Vil du være med på en helg med spennende musikk, dyktige instruktører og treffe mange nye og gamle venner, kan du melde deg på Ung Brass på vår Facebookside.

http://www.facebook.com/groups/ungbrass

Now it's almost time for this year's young brass. All Brass and slagverkere between 13-19 years are invited to free seminar at haukerød school, Sandefjord 11.- March 12. Will you be in for a weekend of exciting music, talented instructors and hit a lot of new and old friends, you can sign up for young brass on our facebookside. http://www.facebook.com/groups/ungbrass
Translated
Image may contain: one or more people

Vi har terpet, øvd og forberedt oss så godt vi kan mot norgesmesterskapet for brassband. Vi tar på oss finstasen og samler våre gode venner i Grenland Brass og Holmestrand ungdomskorps til felleskonsert i aulaen på Haukerød skole. Vil generalprøven gi oss de gode bekreftelsene eller avsløre svakheter? Vi er spente, men ønsker alle interesserte hjertelig velkomne til å høre oss.

JAN29
Sun 5:00 PM UTC+01Haukerød SkoleSandefjord, Norway
39 people went

Når generalprøven går bra, må jo konserten bli enda bedre? Det får vi svar på klokken fem i Sandefjord kirke. Vi er klare!

When dress goes well, must the concert get even better? We'll answer that at five o'clock in sandefjord church. We're ready!
Translated
Image may contain: one or more people and indoor

Camilla Berget fyller 12 år, på selveste julekonsertdagen 10. desember! Og bursdagsfeiringen starter med at hun skal synge litt Prøysen sammen med Lars Martin Myhre og Sandefjord Brass Symposium i kirken.

Og det har Camilla gjort før. I Bakgården på sensommeren ga hun liv til noen av Prøysens figurer med sang og teater i forestillingen Præstvegen. Camilla har også vært med i Sandefjord teaterforenings store oppsetninger på Hjertnes. På bildet er Camilla kostymekledd for å gå med teaterforeningen i borgertoget.

Vi gleder oss til å feire bursdagen din, Camilla!

Image may contain: 1 person, smiling, closeup and outdoor
Sandefjord Brass Symposium is with Trond Husebø.

«Julen har alltid vært knyttet til musikk for meg. Julaftens morgen ble vi vekt av musikk på høgeste volum, og cd-en som ble spilt var med engelske kor, akkompagnert av orgel og messinginstrumenter.», forteller rogalendingen Trond Husebø. Han skal i år lede oss på vår julekonsert i Sandefjord kirke 10. desember. Hans minner fra julehøytiden er naturlig nok fyllt med musikk.

Gjennom årene har han dirigert mange julekonserter, og han er glad og stolt over at flere av disse er med SBS. «En sang som alltid er med på orkesterkonserter er Terje Kvams harmonisering av Deilig er jorden, og denne har eg eit spesielt forhold til. Eg er derfor veldig glad at vi også kan spille denne instrumentert for brass band!»

" Christmas has always been attached to music for me. Julaftens morning we became weight of music on høgeste volume, and the cd that was played was with English choir, accompanied by the organ and messinginstrumenter.", tells rogalendingen trond husebø. He will this year lead us at our concert in sandefjord church on December 10. His memories from season are naturally filled with music. Over the years, he has directed a lot of julekonserter, and he is happy and proud that more of these are with SBS. " a song that is always with the orkesterkonserter is terje kvams harmonisation of delicious is the earth, and this one I have a special relationship with. I am therefore very happy that we can also play this instrumentert for brass band!"
Translated
Image may contain: 1 person, beard, suit and closeup