Posts

[ COMING SOON ] - AKHIRNYA, MEGA PEJUANG HARTANAH KEMBALI MENGGEGARKAN DUNIA HARTANAH DENGAN FORMULA TERBARU UTK NEWBIES HARTANAH NOVEMBER INI
.
.
Finally, the legendary MPH: Mega Pejuang Hartanah is back! Kini, bakal didedahkan TEKNIK2, TAKTIK2 & RAHSIA2 kewangan hartanah terbaru. Inilah satu-satunya modul yang paling most wanted, paling proven, dan paling updated utk bantu Newbies Hartanah. HANYA JIKA ANDA TERUSKAN BACAAN.
....

Continue Reading
Image may contain: one or more people and text

HADIAH BUAT SAHABAT FB SEMUA!
Kerana anda tak pernah jemu sapot saya!

Pada hari istimewa ini, 10 Muharram, Ahyat Khalissabri Bin Ishak nak hadiahkan kepada anda semua video siries khas buat NEWBIES HARTANAH. Ini adalah 33 videos kesalahan2 yg Ahyat lihat selalu dilakukan oleh orang2 baru dalam game hartanah.

...

Ada pengalaman sendiri dan drpd kesilapan orang2 yg datang ke program2 Ahyat. Semoga ia dijadikan sempadan dan membantu sahabat2 FB Ahyat Ishak yg baru nak mengenali dunia hartanah dan juga mwlangkah sgn lebih bijak dan selamat.

Dapatkan hadiah khas ini di link berikut.. tapi utk masa terhad sahaja! So tekanlah butang SHARE tu supaya sahabat FB anda pun boleh dapat manfaat!

https://celikhartanah.com/newbieshartanah/goto/1

SELAMAT BELAJAR!
SELAMAT BERJUANG!

#newbieshartanah
#sayabudakbarubelajar
#hadiahspecialuntukorangbaru

See More
Image may contain: text
Videos
Soal Jawab Online Marketing
13
7
Kenapa nak bagi bank kaya?
10
7
Semangat yang ditunjukkan oleh peserta Reveals Funnel Kali ke 0 memang luar biasa... satu permulaan yang hebat, tahun 2017. Syabas :)
4
Photos
Posts

Lubuk tu...

Siapa dah naik MRT 1 yang telah dilancarkan pada 17 Julai 2017? Dengan sistem yang efisien serta dis
celikhartanah.com

Jangan terkejut... hehehe

Terkejut Beruk! Terperanjat Giler ! Kawan saya buat hutang rumah RM40,000. Sekarang baki hutangnya jadi RM52,000. Nak tahu macam mana boleh jadi macam ni ? Tengok video ni
celikhartanah.com

Ada 5 cara ...

Kebiasaannya, bila kita sebut sahaja online, ada juga yang tidak yakin dan menganggap ianya scam. Mungkin disebabkan tidak tahu ataupun merasakan tidak terjangkau dek pemikiran, boleh yer begitu... Jom kita tengok 5 idea tersebut yang boleh anda lakukan.1. DropshipDropship merupakan kaedah di mana, ...
celikhartanah.com

Reveals Funnel Mastery

Ada permintaan untuk belajar pasal email marketing dan funnelkan jualan... tetapi ada yang jauh, ada yang takde masa dan ada yang tak cukup bajet marketing.

Jadi, saya akan lancarkan, buat pertama kalinya, pakej kumpul database dan email terus...

...

1. Termasuk domain hosting
2. Termasuk sistem bina webpage
3. Termasuk sistem email blast
4. Whatsapp group guide

Hanya dengan perkara ini, anda dah boleh bina email, kumpul email dan blast email... Ini baru permulaan, sekurang-kurangnya anda dah ada mesin buat duit dan boleh bermula perkara penting sebagai asas dalam online marketing...

Saya nak buka hanya kepada 10 usahawan sahaja sebagai perintis... jika serius dan berminat, boleh Whatsapp Saya di 0196552606

See More
Image may contain: text

Seminar Reveals Funnel... Mereka belajar strategi membimbing prospek menjadi pelanggan dan membeli berkali-kali

Image may contain: 15 people, people smiling, people standing and indoor

Best video ni

Posted by Reveals Funnel
188 Views
188 Views
Reveals Funnel
February 8

Anda ada masalah dalam bisnes... ???

[X] Tak pandai tarik pelanggan?
[X] Tak cukup masa nak urus prospek?
[X] Jumlah kos melebihi jualan?...
[X] Tak reti nak kumpul database?

Hilangkan segala kekecewaan, hilangkan segala kerunsingan, hilangkan segala kekusutan. Bayangkan anda dihubungi pelanggan berkali-kali membayar wang kepada anda dan mereka membeli daripada anda TANPA anda menjual kepada mereka.

Jom belajar tentang Online Marketing Automation. Strategi membimbing prospek menjadi pelanggan dan membeli berkali-kali.

Bila tu?

Tarikh: 21 Feb 2017 (Selasa)
Masa : 9am - 5pm
Tempat : Kota Damansara
Makan Tengahari Disediakan

Sila baca REVIEWS untuk tengok apa kata mereka yang telah pun menghadiri Seminar Reveals Funnel.

TERHAD. Inginkan penjimatan? SHARE post ini dan komen di bawah, Saya Nak Hadir. Sila whatsapp 0196552606 atau PM. Tindakan anda hari ini bakal menyelesaikan masalah pemasaran anda dalam bisnes

P/S: Jika anda tiada produk, anda boleh juga join sebab terdapat produk laris yang boleh anda pasarkan secara affiliate mahupun dropship. Bolehlah tambah extra income untuk dinikmati sekeluarga

See More

Terima Kasih pada semua peserta...

Reveals Funnel
February 6

TESTIMONI REVEALS FUNNEL
++++++++++++++++++++++++
Anda nak tarik pelanggan? Anda nak mereka beli berkali-kali? Anda nak automasikan pemasaran? Apa kata mereka yang sudah menghadiri 2 hari bengkel Reveals Funnel Mastery. Selamat Menonton

P/S: Boleh juga tengok Reviews di Page ni ye

Jimat bagi yang cepat bertindak...

No automatic alt text available.
Shamsurizam Norsham
January 31

TAMAT JAM 11.59 PM MALAM NI
============================

Sila klik link di bawah untuk dapatkan tiket Seminar Reveals Funnel - Online Marketing Automation... HA...NYA RM50 (Harga Sebenar RM197)

Masukkan code diskaun CHRF50 semasa order ye. OFFER tamat pada 31 JAN 2017 jam 11.59pm MALAM.

Order sekarang. Klik link di bawah untuk tengok apa yang anda pelajari...

http://celikhartanah.com/…/seminar-reveals-funnel-ka…/goto/1

Detail lengkap Seminar ada dipage link di atas. Boleh baca REVIEW daripada mereka yang telah hadir Seminar di ---> FB Pages Reveals Funnel

P/S: Share dengan kawan2 bisnes anda ye supaya mereka dapat offer early bird...

#revealsfunnel

See More

Tips menjual yang bukan menjual ...

127 Views
127 Views
Shamsurizam Norsham was live.
January 30

LIVE : Jual yang bukan menjual... Reveals Funnel

Magic bukan sebarang magic... Jom layan

Posted by Reveals Funnel
234 Views
234 Views
Reveals Funnel
January 22

OFFER - TAKE IT OR LEAVE IT
========================
(Baca REVIEWS dulu ye!)

Sila klik link di bawah untuk dapatkan tiket Seminar Reveals Funnel - Online Market...ing Automation... HANYA RM50 (Harga Sebenar RM197)

Masukkan code diskaun CHRF50 semasa order ye. OFFER tamat pada 31 JAN 2017 jam 11.59pm MALAM.

Order sekarang. Klik link di bawah:

http://celikhartanah.com/…/seminar-reveals-funnel-ka…/goto/1

Detail lengkap Seminar ada dipage link di atas. Boleh baca REVIEW daripada mereka yang telah hadir Seminar Reveals Funnel yang lepas.

See More

Online marketing automation

140 Views
140 Views
Shamsurizam Norsham was live.
January 17

LIVE: ONLINE MARKETING AUTOMATION

Tonton sampai habis, ada OFFER untuk anda semua

Ada yang kita boleh buat terus...

Reveals Funnel
January 16

7 NASIHAT BEBAS KEWANGAN DARIPADA PESARA YANG BERUSIA SEMUDA 34 TAHUN
====================================
Tonton video di bawah. Like, Komen & Share pada kawan...-kawan. Semoga kita dapat manfaat daripadanya dan bersara awal... Komen di bawah, No Berapa yang anda boleh buat dan susah nak buat

See More

Anda dah atur strategi untuk online marketing bagi tahun 2017? Fikirkan 2 perkara ini...

1. Boleh hantar informasi kepada prospek dan customer secara automatik. Sekali set, dia jalan terus...

2. Boleh hantar informasi kepada ramai orang sekaligus tetapi penerima rasa macam kita hantar ke dia sorang aje

...

Jika anda ada persoalan berkaitan 2 perkara di atas, maka anda perlu ambil tahu, dan belajarlah tentangnya. Reveals funnel sedia membantu

Shamsurizam Norsham
Online Funnel Marketing Coach

See More

Nak tengok magic? Tonton video di bawah...

4,506 Views
Reveals Funnel
January 10

BOCOR POKET HAKU BILA DATANG TRAINING DIA NIH!
======================================
Korang pun pernah terkayakan penceramah training segala bagai ni. Bukan ko...rang aje, dengan haku-haku pun sama!

Datang training bayar ribu-ribu sehingga gadai emas keliling lengan dan tengkuk… Semuanya atas nama nak mengubah kehidupan!
Jikalau mahu mencapai matlamat, tiada yang boleh menghalang!

Training Reveals Funnel Pulak? Tengok sendiri di bahagian komen pertama... Jangan terkejut tau dengan content Seminar... Ia merupakan sistem latihan usahawan online yang diajar oleh pakar industri online marketing, Tuan Shamsurizam Norsham yang berpengalaman 14 tahun dalam online marketing di dalam dan di luar negara.

SEBENARNYA, menurut beliau, terdapat pelbagai kaedah untuk merancakkan kelajuan sales kita secara online, seolah-olah meniaga macam goreng pisang panasss!

Berhajat untuk mengungguli skill online marketing ke tahap penguasaan yang optimum, mengautomasikan proses marketing dan mengshort-cutkan proses marketing yang komplicated... Jom bersama-sama beliau. Berbukti Testimoni & Reviews dengan kejayaan peserta yang luarbiasa!
.
Sila lihat pada posting pertama diruangan komen, RESPON dengan pantas, untuk kita dalami skill dan kaedah penyusunaturan bisnes secara online!

Best tak magic dalam video tu... komen sikit boleh? Thanks all

See More