Photos
Reviews
4.3
7 Reviews
Tell people what you think
Fotini Cika
· July 31, 2016
Logos eshte nje nga unversitetet me te mira per zhvilluar dijet e CDO studenti dhe per te vazhduar studimet e larta just uroj sukse te gjith atyre studentve qe kane zgjedhur kete unversite
Flamur A Baduni
· September 15, 2015
- URIME E SUKSESE UT LOGOS.....
Posts

NJOFTIM!

Eshte perditesuar orari mesimor.
Te interesuarit mund ta gjejne ketu:
http://www.shlplogos.edu.al/wp/orari-mesimor/

Këtu mund të shkarkoni orarin mësimor!Cikli i Parë Bachelor DownloadOrari Financë Kontabilitet DownloadOrari Menaxhim Biznesi DownloadOrari Menaxhim Turizëm DownloadOrari Informatikë e Zbatuar DownloadTeknikë e Lartë Laboratoresh Mjekësore Cikli i Dytë Master Profesinal DownloadOrari Fina...
shlplogos.edu.al

NJOFTIM!
Kolegji Universitar "LOGOS" në bashkëpunim me Laboratorin Mjekësor “Intermedica”, organizon Workshopin me temë "Aplikimi i Teknologjisë Bashkëkohore në Mjekësinë Laboratorike" më 15 Dhjetor 2017 në sallën e konferencave të Kolegjit Universitar “Logos”.
Bashkangjitur gjeni ftesën dhe programin. Aktiviteti është në proces akreditimi nga QKEV.
Ju mirëpresim!
Kontakt:...
Cel: 069 62 20 345
Email: kostrista.entela@gmail.com

See More
Image may contain: one or more people and text
Image may contain: one or more people and text
Image may contain: text
Image may contain: text