Photos
Videos
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een muzikaal 2017!!
11
1
Posts

Nog even en dan mogen we weer! Taptoe Noordwijk gaat bijna beginnen. Naast Duindorp kan je ook genieten van de collega's van Forum Hadriani en ATM. Dus, als je niks te doen hebt vanavond, kom dan naar Taptoe Noordwijk!

Schitterend weer en, voor de echte Hollander, helemaal gratis en voor niets

Image may contain: one or more people and outdoor

Na 21 jaar neemt Marc Spaans op de 70ste Algemene Leden Vergadering van Show- en Drumfanfare Duindorp afscheid als voorzitter. Dat laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan! Marc, heel hartelijk dank voor je tomeloze inzet gedurende de afgelopen 21 jaar! Welkom aan de andere kant van de tafel! 😉

Marc wordt opgevolgd door Francis Beijer-Spaans, die de moeilijke en soms ondankbare taak krijgt om de vereniging de komende jaren te leiden. Fran, heel veel succes!!

Image may contain: 3 people, people standing and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, smiling, sitting, table and indoor

Duindorp op Snapchat!

Watch this Story!
snapchat.com

Show- en Drumfanfare Duindorp terug op de taptoe!

Na een korte afwezigheid zal Show- en Drumfanfare Duindorp op 11 augustus definitief terugkeren op de taptoe! Na Taptoe Noordwijk op 21 april en Taptoe Vlaggetjesdag op 16 juni zal Duindorp samen met de Floraband, Jong Flora, Excelsior Renkum en Mercurius een spetterende show neerzetten. Voor meer info, zie onze website, http://drumfanfareduindorp.nl

#duindorp...
#scheveningen
#marchingband
#drumfanfare
#rockcity
#marchingband
#korpsmuziek
#korps
#taptoe
#taptoerijnsburg
#drumfanfareduindorp

See More
Image may contain: outdoor and text

Wij zijn op zoek naar jou! 👍👍

Image may contain: 1 person, text

In Memoriam: Wim Taal (1930 - 2018)

Vandaag ontvingen wij het trieste nieuws dat oud-lid en tevens grondlegger van onze vereniging, Wim Taal, op 88-jarige leeftijd is overleden. Wim stond mede aan de basis van Marsband Duindorp, het latere Tamboer- en Pijperkorps Duindorp, de naam waaronder Show- en Drumfanfare Duindorp officieel nog steeds in de boeken staat. Na de conceptie van 'Duindorp' heeft Wim deel uitgemaakt van de slagwerk-sectie, waarbij hij bijdroeg aan vele succesvolle optredens in binnen- en buitenland.

Wij wensen Wim de rust toe die hij verdient. Het bestuur wenst, mede namens de leden van Show- en Drumfanfare Duindorp de nabestaanden van Wim alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Image may contain: outdoor

Tijd voor een feestje! Vandaag bestaat Show- en Drumfanfare Duindorp 69 jaar! Op naar de 70!!

No automatic alt text available.

Geen repetitie deze vrijdagavond. In plaats daarvan het jaarlijkse kerstdiner van Duindorp. Gezelligheid, lekker eten, een drankje, wat wil een mens nog meer...

Show- en Drumfanfare Duindorp wenst iedereen spetterende feestdagen en een geweldig en muzikaal 2018!

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, people eating, table, indoor and food

IJsmuts op, handschoenen aan, sjaal om en gaan met die banaan. Weer of geen weer (of zoals in dit geval een gevoelstemperatuur van -1°C), we gaan ervoor. Vanavond zijn we vanaf 17:30 uur te vinden op de Dr. Lelykade in Den Haag alwaar we de Scheveningen Light Walk van muzikale begeleiding voorzien.

Warme koffie of thee is natuurlijk altijd welkom 😉 een warme glimlach trouwens ook!

No automatic alt text available.
Image may contain: 4 people, people standing, people on stage and outdoor
Pietenband de Notenstrooiers

Zie ginds komt de Stoomboot, Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, Sinterklaas kapoentje, De zak van Sinterklaas, Sinterklaas is Jarig, Zwarte Piet ging ...uit fietsen...

Ken jij ze allemaal al? Volgende week zaterdag komen we aan in Nederland en wij zouden het geweldig vinden als iedereen alle liedjes mee kan zingen! Ja toch? Mooi! Dan zien (en horen!) we je volgende week, bij de intocht in Scheveningen en later op de Frederik Hendriklaan in Den Haag!

See More
Image may contain: one or more people, people on stage, people standing and people playing musical instruments
Pietenband de Notenstrooiers

Pepernoten gepakt, muzieknoten meegenomen en instrumenten ingeladen. Oftwel; we zijn onderweg! Vanaf 18 november zijn de Notenstrooiers weer in Nederland!

Komende vrijdag is het weer tijd voor een Bar Na! Uiteraard zijn oud-leden en donateurs ook van harte welkom! Zin in een hapje, drankje en een hoop gezelligheid? Vanaf half tien kan je binnenlopen!

No automatic alt text available.

En ook deel 2 van de Haagse Hoed Challenge zit erop. Duindorp is trots op deze deelname, want de Daniël den Hoed Stichting verricht zeer goed werk naar de genezing van kanker.

Bij Duindorp gaat de focus nu weer op de ROCK CITY, want voor volgend jaar staan er een aantal taptoes op de planning.

Image may contain: 1 person, standing, crowd and outdoor

Deel één van de Haagse Hoed Challenge zit erop voor Duindorp. Morgenochtend deel twee. En ook hiervoor geldt uiteraard; kom langs en steun de Daniel den Hoed in z'n onderzoeken!

Image may contain: one or more people and outdoor