See more of Si Buta It by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Si Buta It by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
CommunitySee All
Icon of invite friends to like the lage
Invite your friends to like this Page
Highlights info row image
781 people like this
Highlights info row image
778 people follow this
People
People Also Like
Posts

Lupa password blog

Apa yang kau mahu semua kuberi
Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
💃💃💃💃💃

Posts

maaf r ilmu d dada x ckop utk linux ;((


Credit to: orbit30





Kenapa login screen nenek lain daripada cucu punya? Nak tau camne nak buat camni? Nenek guna Windows 7 Logon Screen Tweaker je.

Boleh download software ni di http://www.mediafire.com/?3yaedpuofatyyf0.
Antivirus scan: https://www.virustotal.com/file/c7425



Okay. Sebenarnya nenek cuma nak bagi berita pendek. Mulai semalam (1hb Mac 2012), http://sibutait.blogspot.com boleh diakses dengan domain http://sibutait.biz.

Err.. Kenapa nenek pakai domain .biz dan bukan .com? Sebenarnya nenek saje nak test cara yang nenek post di http://w
Credit to: jackerp, Syn Dicate




Takde duit untuk beli domain? Atau ada duit tapi kedekut nak beli domain? Ni nenek ada cara nak dapat domain .com, .org, .net, .biz, .info, .name dengan percuma. Nenek dah try dan menjadi. Tapi taktau lah kot-kot pasni ada prob ke. :P

Untuk car

domain br

sibutait.biz
Credit to: riezalemshaiful




Sukakan Advanced SystemCare (ASC)? Untuk sesiapa yang taktau apa kelebihan ASC, boleh usha laman sesawang rasmi dorang di http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html. Nak guna software berbayar tanpa keluarkan duit? Jom nenek ajar cara nak crac


Dulu nenek pernah promote UploadUR bagi akaun premium percuma kepada 1000 orang pendaftar pertama di blog ni dengan alamat http://sibutait.blogspot.com/2011/08/free-premium-account.html. Selepas beberapa bulan, UploadUR terpaksa ditutup atas sebab-sebab tertentu. Tapi kini, Upl



Assalamualaikum pembuka bicara. Siapa yang tak kenal blogger dan hacker, Arya Putra atau dikenali sebagai Mr. Hac. Dalam entri kali ni, nenek nak sampaikan berita baik dan buruk mengenai blog beliau.

Berita buruknya, akibat masalah yang tidak dapat dielakkan, beliau terpaksa


Assalamualaikum pembuka bicara. Harap cucu-cucu nenek sihat gamaknya. Pernah tak cucu disable option untuk show files and folder, tapi bila nak enable option tu hilang. Dia jadi cm gambar di bawahlah senang cerita.




Kalau cucu nak check, cucu bolehlah klik seperti di bawah
Ni blog-blog yang dah exchange link dengan nenek.




Sahabat Budak Botak
Handset Murah




Cucu bila lagi? Dapatkan code banner nenek di http://sibutait.blogspot.com/2011/07/exchange-link_28.html.


Assalamualaikum. Lama rasanya tak update blog. Kesibukan hidup buat nenek cuma sempat online Facebook je. Tu pn tak lama. Entri kali ni nenek nak ajar cara-cara lock folder tanpa menggunakan software percuma atau berbayar.

1. Buka aplikasi Notepad.
2. Copy code di bawah dan pa


Klik gambar untuk besarkan


Kredit habis? Malas nak keluar? Malas nak bazir tenaga, minyak motor, kereta dan sebagainya? Nenek ada penyelesaiannya!

Dengan GottaSend, cucu boleh hantar SMS kat sesiapa je tanpa had! Percuma lak tu.

Apa yang best dengan GottaSend?
1. Boleh hant


Klik gambar untuk besarkan



Rasanya takyah baca post ni pn cucu dah tau yang blog Si Buta IT dah berwajah baru. Nenek baru je edit balik blog ni. Amacam? Cantik tak? Nenek edit balik pn sebab lama punya agak berat. Jadi amek masa sikit kalau nak masuk. Rasanya wajah baru ni l
Credit to: Arya Putra


Klik gambar untuk besarkan

Hihihi. Lama nenek tak update blog. Sorry semua, nenek pergi menuntut ilmu kejap. Sekarang nenek kembali untuk share ilmu seorang buta IT yang tua. :)

Kali ni nenek nak ajar camne nak crack Internet Download Manager (IDM) secar

bck n ready 2 b + serious