Photos
Videos
Tempkontrollen til Joyetech EVIC VT i action. Full omtale på http://skypumpen.no
4
6
Hexohm + Velocity m Quad Clapton 0.14 ohm 100w! Ha en fin søndag!
15
11
Bare for å gjenta tilbudet... Skypumpen er alltid på jakt etter gode skribenter og folk som er flinke på å definere smaker. Hvis du er interessert i å teste juice for skypumpen så send meg en epost på kontakt@skypumpen.no, fortell litt om deg selv og dine erfaringer og hva slags type juice du foretrekker! Et godt norsk skriftlig språk er et absolutt must og viktigere enn nødvendigvis kompetanse eller erfaring.
11
4
Posts
Skypumpen shared a Pagefeeling optimistic at NoSmoke Oslo.

Skypumpen i den form som den var er offisielt over. For de som ikke har fått det med seg så har jeg tatt lidenskapen til enda et nivå ved å åpne egen butikkjede. Først ut er NoSmoke Oslo som åpner allerede nå på Fredag kl. 10.00 i Toftes gate 12. (Inngang fra Sunnmøregata). Det blir åpningsfest Lørdag 13, og jeg håper å se mange av dere der!

Vi har lagt ut mange morsomme videofilmer som har fulgt arbeidet gjennom forberedelsene de siste ukene. Ta en titt

Spesialbutikk for damputstyr / elektroniske sigaretter med svært godt utvalg myntet på alt fra nybegynnere til avanserte dampere.

F*ck this cancerous shit bro!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
18,062,640 Views
LADbible

Meet Tyrone, he really hates smoking 😂😂

Posts

Viktig informasjon! 100mg/ml nikotin vil bli forbudt fom. 1 januar 2018. Vi oppfordrer alle til å gjøre innkjøp av 100mg/ml i flere omganger før nyttår. Nikotinholdig væske har enda ikke fått en definitiv dato som et lovlig produkt i Norge. Du kan bestille 100ml med 100mg/ml fra f.eks ISmokeKing.se, mixnmatcheliquids.com og eciggs.se - MRK at man ikke kan bestille mer enn 100ml i en forsending. Husk også tollgrensen på 350kr inkludert frakt.

No automatic alt text available.

Siden dampen ble introdusert i 2003 har 85979 nordmenn dødd av røyk-relaterte sykdommer. Dampen har enda ikke krevd ett eneste liv.

Status for Norge siden dampen ble introdusert i 2003
steam-engine.org
Skypumpen shared NoSmoke Oslo's postfeeling hopeful.

Det kommer ny fysisk dampesjappe i Oslo! Dette blir spennende! Klikk deg inn på NoSmoke Oslo for å delta i giveaway og lese stillingsutlysningen!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
NoSmoke Oslo added 2 new photos from October 3, 2017 at 12:40pm.

Giveaway & Jobbutlysning!

Vi gir bort til en Joyetech Penguin og 3 flasker med Empire Brew (60ml, 0 nic) en av dere som liker og kommenterer dette innlegget. De...t hadde også vært veldig hyggelig om dere ville like siden vår også, men ingen forutsetning. Vi trekker en vinner 19. oktober.

NoSmoke Øst AS er i disse dager i gang med å etablere en butikkjede i Østlandsregionen.

Første butikk blir i Oslo-området og vi er i disse disse dager på jakt etter gode lokaler og ansatte. I første omgang er vi på jakt etter en deltidsstilling som kan fra oppstart jobbe annenhver fredag og lørdag (10-18 og 11-15). Det vil bli gitt 1 uke opplæring med lønn. 200 kr/t, med mulighet for fast ansettelse etter prøveperioden.

Vi er på jakt etter en god kundebehandler. En som liker å snakke med mennesker, og klarer å se kundens behov. Kjennskap til damputstyr er en fordel, men ingen forutsetning. Det viktiste er at du er lærevillig, har nok av energi og trives med å være butikkens ansikt utad. Du bør ha gode norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig da mye av korrespondansen skjer via facebook, skype eller whatsapp.

Du bør være oppdatert på sosiale medier, og ikke være redd for å gi av deg selv.

Du bør ikke bo altfor langt unna Oslo kommune, da vi også trenger deg som ringevikar i perioder med ekstra stor pågang, og ved eventuell sykdom.

Send en søknad til jcrand@gmail.com Att: "Deltidsjobb NoSmoke Oslo", og legg ved søknad og cv. Det viktigste er at du har en god søknad, og at du kan ta et jobbintervju via Skype eller Facebook Messenger, dersom vi finner søknaden din interressant.

Tagg gjerne noen du tror hadde passet perfekt til å jobbe i en dampesjappe!

Vi gleder oss til å åpne vår første fysiske butikk på Østlandet!

Jo Chr. Rand
Daglig Leder
NoSmoke Øst AS

See More
Giveaway & jobbutlysning! We are giving away to a JOYETECH PENGUIN AND 3 Bottles of Empire Brew (60 ml, 0 Nic) one of you who likes and comments on this post. It would also be very nice if you'd like our page too, but no condition. We're pulling a winner on October 19. th. @[176733092883770:274:Nosmoke Øst] as is these days in time to establish a butikkjede in østlandsregionen. First store will be in Oslo area and we are in these these days in search of good premises and employees. In the first place we are looking for a deltidsstilling that can from startup work every other Friday and Saturday (10-18 and 11-15). IT WILL BE GIVEN 1 week training with salary. 200 kr / T, with the possibility of permanent employment after the trial period. We're looking for a good kundebehandler. Someone who likes to talk to people and manage to see the customer's needs. Knowledge of the vape is an advantage, but no condition. You know, it's that you're lærevillig, have plenty of energy and thrive on being the face of the store. You should have good Norwegian and English both in writing and oral when much of correspondence is happening via Facebook, Skype or whatsapp. You should be updated on social media and don't be afraid to give by yourself. You shouldn't live far far away from Oslo Municipality, when we also need you as ringevikar in periods with extra large fire, and by any disease. Send an application to jcrand@gmail.com att: "Part-time nosmoke oslo", and attach the application and resume. The important thing is that you have a good application, and that you can take a job interview via skype or Facebook messenger if we find your application interressant. Tag please someone you think would fit perfect to work in a dampesjappe! We are looking forward to opening our first physical store at dialect! Jo Chr. Rand General manager Nosmoke East as
Translated

Natt og Dag sin debatt rundt damping og hvorvidt det skal behandles som røyking eller tobakk. Skypumpens definitive svar er at det bør behandles som et eget nytelsesmiddel, da det er 100% teknisk feil å kalle det røyking eller hevde at det er det samme som å røyke. Det eneste røyken og dampen har til felles er visse fellestrekk på den luftbårne skyen som kommer ut, og at den kan inhaleres. Ellers er det vidt forskjellige ting hvor den tradisjonelle røyken dreper millioner av mennesker årlig kontra damping som enda ikke har krevd et eneste menneskeliv i de 10 årene det har vært på markedet.
http://www.nattogdag.no/2017/09/podcast-rus-egentlig-vaping/

Podcast om rus er tilbake – i (litt) oppdatert format!
nattogdag.no

3 Enklere tips til en tryggere hverdag med damputstyr.

1. Oppbevar alltid løse batterier i egnede bokser eller silikonetui.
2. Skru alltid av modden/batteriet når den ikke er i bruk. (5 raske trykk)
3. Ikke kjøp batterier på billigsalg eller la deg lure av batterier med høy mAH. Som regel så er batterier med lav mAh tryggere for damping.

...

Damputstyr i seg selv, i hvertfall med chip/skjerm har en ekstremt liten risiko for å eksplodere eller antenne av seg selv. Som regel så skjer slike ulykker når man ikke tar disse enkle forhåndsreglene. Det koster en så lite, og sørger for at vi som dampere generelt ikke blir forhåndsdømt pga. én eller to personers mindre gjennomtenkte avgjørelser eller slurv som ender i katastrofe.

See More

En svært godt skrevet artikkel, endog av en ansatt i Phillip Morris, som kommer med egne "e-sigaretter" på markedet til neste år. Uansett. Det hun skriver er helt korrekt. Myndighetene må se forbi nikotinen og gjøre det stuerent å tilby røykere et fullverdig alternativ som faktisk er å foretrekke fremfor den tradisjonelle sigaretten.
https://www.dagbladet.no/kultur/moderne-roykeslutt/68684117

Nikotinholdige alternativer er ikke tilstrekkelig: røykerne må også foretrekke disse alternativene, og faktisk stumpe røyken for godt.
dagbladet.no

Ny studie konkluderer med at damping medfører svært liten risiko for lungekreft sammenlignet med tradisjonell tobakksrøyk.

Read about a study indicating that the risk of developing lung cancer from e-cigarettes is much lower than from smoking regular cigarettes.
lungdiseasenews.com

"Pottitlandet Norge ass.. " er noe jeg hører ofte når folk blir oppmerksomme på at dampvæske med nikotin er forbudt å selge i Norge.

Vel.. det finnes land som har det mye vanskeligere enn oss. Vi skal ikke reise lenger enn til Danmark for å finne enda mer merkelige regler. I Danmark så er det ikke lov til å kjøpe ferdigblandet dampvæske over disk. Dvs at man er nødt til å blande base, smak og nikotin selv. Så at vi her hjemme kun må tilsette nikotin selv, er faktisk ikke så ...verst. Med 10 ml-regelen i EØS land så finnes det endog andre måter å jobbe seg rundt.

I England så har de begynt med 10ml shots av samme smak, som man selv heller oppi en 60ml flaske med 50ml volum for å få ønsket nikotinmengde. Det er lys i tunellen folkens

Men vi MÅ fortsette med å spre budskapet og håpe at myndighetene setter helse foran profitt, for vi har faktisk funnet "mirakelkuren" som kan parkere den livsfarlige tobakken for godt.

See More
A travel agent is urging others to tell their customers not to vape in Thailand as they could face up to 10 years in prison. Pat Waterton, manager at Langley Travel, said she was unaware of the ban. She only learnt of the law when her nephew James was forced to pay £125 as an on-the-spot fine after…
independent.co.uk

Litt om bakgrunnen til Sjefspumpen.. og årsaken til at det skapte et muligens "litt over gjennomsnittlig" engasjement rundt damping.

Image may contain: one or more people and people sitting
Jo Christian Rand

Dette var meg i 2011. På den tiden røyket jeg 40-60 sigaretter daglig og konsumerte snus 24/7 selv mens jeg sov. På et visst punkt så hadde jeg full lungekollap...s og en enkel influensa gjorde kål på begge lunger og var på intensiven i en uke, 3 uker innlagt totalt. Det verste var at da jeg endelig klarte å puste av meg selv, så fikk jeg faktisk en pleier til å rulle meg ut for å ta en røyk. Ikke var det godt, men jeg gjorde det likevel. Det var omtrent på dette tidspunktet at jeg tenkte at jeg skulle slutte å røyke. Det funket ganske ok i en uke eller to, og så var det rett tilbake. Prøvde plaster, nikotininalator og tyggegummi, hypnose, akupunktur mm.. Absolutt null sjans.

Må legge til at å ligge på intensiven så lenge er en utrolig belastning. Fikk nesten ikke servert mat, på intensiven så er det stort sett folk som er såpass syke at maten blir servert intravenøst. Det var mildt sagt ganske nedverdigende å måtte gjøre fra meg med assistanse og under oppsyn. Å urinere var ikke så ille, da hadde jeg en flaske som ble byttet ut rimelig ofte. Men da jeg virkelig måtte gå "ordentlig på do" så ble jeg løftet opp på en rullende potte. Å sove var bare å glemme. Når det er en maskin som puster for deg, og man våkner i panikk over at hjernen vil puste ut, mens maskinen vil puste inn.. så er det lite som gjør at kropp og sinn kan slappe av.

Da jeg kom til hektene igjen og klarte å puste med en litt enklere maskin, så fikk jeg ei heller dusje eller rengjøre meg selv. Mrk at jeg var bare såvidt over 30 og å måtte få hjelp til slike ting i en alder hvor man burde ha helsa på topp var ingen ålreit følelse.

Det som er rimelig fantastisk og mirakuløst er at etter at jeg byttet til dampen så har ikke bare lungene gått opp til full kapasitet, men selv en "kraftig" influensa varer vesentlig kortere. Mens det kunne slå meg helt ut i en ukes tid som røyker, så er jeg nå ekstremt sjeldent syk i det hele tatt, og får jeg influensa så varer den kanskje i maks to dager.

Folk kan si hva de vil.. men jeg og veldig mange er levende bevis på at damping virkelig redder liv, og øker livskvaliteten betraktelig og i mye høyere grad enn man tror.

Så ja. Hvis du fremdeles er på gjerdet med dampingen, men begynner å kjenne det på lungene eller får oppfordring fra lege om å slutte å røyke.. ta det alvorlig. Det er utrolig kjipt å havne i en slik situasjon bare fordi man kanskje synes at damping ser teit ut, eller at det føles rart i hånda.

Føl deg fri til å dele innlegget!

See More

Betalingsartikkel, men fin overskrift likevel!
https://bodonu.no/else-hadde-rokt-i-50-ar-slutt…/06.08-11:12

I 50 år har hun kjempet mot røykeavhengigheten. Flere ganger har hun prøvd å slutte. Ved én anledning var hun røykfri i årevis.
bodonu.no
Effekten av e-sigaretter bedre dokumentert av Odd Vanebo · Publisert 30. juli 2017 · Oppdatert 30. juli 2017 For første gang på 15 år er det betydelig flere amerikanere som klarer å slutte å røyke enn før. Forskerne gir e-sigaretter æren. Illustrasjonsfoto: LHL Det er flere nå som prøver eller klare...
helsemedisinteknologi.no

En oppdatert og fin artikkel om effektiviteten til damputstyr i forbindelse med røykeslutt.

For første gang på 15 år er det betydelig flere amerikanere som klarer å slutte å røyke enn før. Forskerne gir e-sigaretter æren.
forskning.no

Fortsett med protestene ved å skrive inn ett leserinnlegg til lokalavisene deres!

Røykeloven skjermer befolkningen og ikke minst barn mot passiv røyking. Det er fornuftig og nødvendig. Men forbudet mot e-sigaretter er det vanskelig å forstå.
nationen.no