Posts

Dank je wel voor de aankoop van je snorkellogboekje! Weer 250 euro overgemaakt naar Kehidupan Anda. Net als vorig jaar met de Duikvaker!

Met de aankoop van je snorkellogboekje steun je de stichting Kehidupan-Anda, die het mogelijk maakt dat kinderen in Indonesië naar school gaan. Het boekje kost 10 euro, is gemaakt van 100% gerecycled papier en heeft plaats voor meer dan 60 snorkeltripjes. Tijdens de duikvaker zijn de boekjes te koop bij de stand van Sea First Nederland - nog... zo'n fantastische stichting!-.

Als ik een nieuwe doos met boekjes openmaak, maak ik alvast 250 euro over naar Kehidupan-Anda. Dat is 5 euro per boekje.

Je kunt de boekjes ook online kopen via www.snorkellogboek.nl.

See More
Bestel dit unieke snorkellogboek om al je fantastische snorkeltrips in vast te leggen
snorkellogboek.weebly.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
8,472,741 Views
Surf Porn

Two orca’s swim past some kids in New Zealand.

Reviews
Snorkellogboek has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Dol op snorkelen? Ik kwam een leuke site tegen met allemaal snorkelinformatie; ook over leuke snorkelplekkies in Europa. http://www.snorkelinfo.net/indexned.html

I NEED VITAMIN SEA

Image may contain: ocean, sky, cloud, outdoor, water and nature
Snorkellogboek
Product/Service
Snorkellogboek shared NOS's post.
January 3

Om verdrietig van te worden. Zoveel schoonheid, zoveel leven en tienduizenden jaren oud. Dit willen we toch niet.

Je kunt echt bijdragen aan de kentering: stop met eenmalig plastic, neem echte groene energie, pak vaker de fiets, vlieg minder vaak, eet minder vlees en andere dierlijke producten en koop duurzamere producten en minder troep (en koop vooral geen dingen die je niet nodig hebt en waar je niet echt blij van word). Gewoon klein beginnen. Dank je!

Koraal sterft wereldwijd uit. Hoe erg is dat? Scroll door de onderwaterwereld van The Great Barrier Reef Marine Park.🐠 (Nu het nog kan...)

De allernieuwste en laatste nieuwsbrief van 2017 staat online!

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen en zou je dit wel graag willen schrijf je dan nu in via deze link: https://seafirst.us17.list-manage.com/subscribe…

2017 was een mooi jaar voor Sea First, maar minder mooi voor de oceaan. De vervuiling is alleen maar toegenomen en oceaanverzuring wordt een heel groot en zorgelijk probleem. Maar er zijn ook mooie ontwikkelingen. Zo was er de allereerste oceanenconferentie van de Verenigde Naties! Hier zijn de nodi...
mailchi.mp

Wat een superleuke actie. Doe je ook mee?

WIN WIN WIN ACTIE op onze kinderwebsite Sea First Kids voor echte Aktievisjes!

We hebben maar liefs 8 vrijkaarten voor de film Sammy's Avonturen in het Omniversum!
Ga snel naar onze site met jullie kinderen en WIN!

WINACTIE!!! Naar het Omniversum met Sammie de zeeschildpad! 13 december 2017/in nieuws /door Femke WinkelSammy’s avonturen In de film reist het zeeschildpadje door de wereldzeeën en zo komt hij vaak in aanraking met mensen. Hij vindt mensen maar raar: de ene maakt rommel en de ander ruimt het op....
seafirstkids.nl

Een mooi begin van de dag!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
15,109 Views
15,109 Views
Sea Turtle Conservation Bonaire

Hatchlings finding their way to the ocean... Have a great weekend!

“Wij willen de plasticsoep stoppen, en we beginnen bij de Nederlandse rivieren!”, vertelt Anne Marieke Eveleens, co-founder van het initiatief en afgestudeerd neurobioloog.

Deze bubbels maken een einde maken aan de plastic soep
voordewereldvanmorgen.nl

Zwemdimploma? Sinterklaas? En op zoek naar een origineel kado?

Collect memories, not things: in een snorkellogboek. Of je nu in een Nederlandse sloot, de Grevelingen, aan de Middellandse zee of in een exotisch ver oord je snorkel opzet: er is altijd wat te zien. Leg je herinneringen van je tripje vast in het snorkellogboek. Leuk voor kinderen én volwassenen.

www.snorkellogboek.nl

Bestel dit unieke snorkellogboek om al je fantastische snorkeltrips in vast te leggen
snorkellogboek.weebly.com

Naast de beroemde zonnige tropische koraalriffen, zijn er minimaal net zo grote riffen te vinden in koudere en diepere wateren. In deze (Engelse) documentaire d...ie het resultaat is van het EU Coralfish project krijg je een overzicht van wat we nu weten over deze bijzondere en bedreigde levensgemeenschappen. O.a. in samenwerking met het NIOZ. Voor een overzicht van wat ook deze nog erg onbekende riffen bedreigd: https://www.marienebiologie.org/hot-topics/

See More
Coral reefs are some of the richest hotspots of biodiversity on the planet. The warm water reefs of the Pacific Ocean and Caribbean Sea are well know, but th...
youtube.com

Kijktip! Vandaag de Netflix docu Chasing Coral gezien. Ongelooflijk indrukwekkend en afschuwelijk.

Image may contain: sky, ocean, plant, outdoor, nature and water
Snorkellogboek is feeling excited.

Dat is leuk! Een stukje over Snorkellogboek in het blad Duiken. Bestellen? Zie www.snorkellogboek.nl of stuur even een DM.

De opbrengst gaat naar Kehidupan Anda. Alle kinderen op deze aarde moeten naar school kunnen.

#snorkelen #snorkellogboek #makememories #duiken #lovetheocean

...

Kho Lanny dank je voor je berichtje

See More
No automatic alt text available.
Snorkellogboek is feeling grateful.

Prachtige herinneringen, ook vastgelegd in het snorkellogboekje, twee smurfjes van 5 en 7 met een fascinatie voor de oceaan. Ze hebben wat afgesnorkeld op dat Griekse strandje. En de murene, dat was wat.

Image may contain: one or more people, people standing, ocean, child, outdoor, nature and water