Photos
Videos
Kiitos ystävät! Olipa huikean hieno St. Patrick's -viikonloppu ❤️ Kuvaaja: Vesa Järvenpää
63
6
Tulli Beerfest 2017
25
3
Sorrowhearts -STRONG- Released May 20th 2017
14
Posts

Rakkaat ystävät. Sorrowhearts alkoi bändinä saada muotoaan kesällä 2009 ja vielä samana vuonna tapahtuneen viulistivaihdoksen jälkeen koossa oli lopulta kuusikko, jonka olette oppineet tuntemaan. Samin saatua idean Sorrowheartsista pääsiäisenä 2008 ilmiselvä rumpalivalinta bändiin oli Petteri Viitanen, josta näin tuli uuden orkesterin toinen jäsen Samin rinnalle. Neljä albumia ja noin yhdeksän vuotta myöhemmin Petteri on nyt päättänyt siirtyä emeritusrumpaliksi. Päätökseen ei... sisälly suurta dramatiikkaa (kuten on tapana sanoa) vaan se on kypsynyt pitkän ajan kuluessa. Miehistönvaihdos on aina bändille jonkinlainen kriisin paikka. Jotain tähän asti olennaista lähtee Petterin mukana Sorrowheartsista peruuttamattomasti. Meille kaikille, myös Petterille, oli kuitenkin selvää, että Sorrowheartsin taru ei lopu tähän. Keikoille on kova palo kuten ennenkin ja viides levy kypsyy jo Samin mielessä kovaa vauhtia (Vähän painetta sinne suuntaan - toim.huom.) Sorrowhearts kiittää Petteriä menneistä vuosista - ja lienee turha mainita, että hienoja hetkiä ja huonoja vitsejä on riittänyt isompaankin tarpeeseen. Eikä Petteri kokonaan Sorrowheartsista eroon pääse. Eiköhän miestä tulla jatkossakin kuulemaan levyillä perkussiotaiteen muodossa (Vähän painetta sinne suuntaan - toim.huom.)

ALSO SPRACH VIITANEN:
”Aivan aluksi haluan kiittää… No joo, huumori sikseen. Yhdeksän vuotta siitä, kun äänitimme ensitahdit albumille, josta sittemmin muodostui The Songbook of Lost Yesterdays. Kahdeksan vuotta keikkailua näiden hull... herrojen kanssa. Käsittämättömiä sattumuksia tien päällä ja sen vieressä. Ja Kekkonen. Haluan kiittää kaikkia, aivan kaikkia, ystäviä ja faneja näistä vuosista, sekä kaikkia niitä upeita ihmisiä joihin olen tutustunut Sorrowheartsin kautta. Kiitos ja näkemiin – morjenstellaan kun tavataan!” – Petteri

Sitten hyviä uutisia. Meillä on rumpali! Uuden rumpalimme nimi on Juha Kokkonen ja tapansa tulette tuntemaan. Juha on monissa liemissä keitetty konkari, mikä tähän porukkaan tullessa lienee vähintäänkin välttämätön piirre. Olemme luonnollisesti erittäin innoissamme uudesta jäsenestä. Juha tuo mukanaan hommaan nyt jotain uutta menettämämme tilalle. Julkisen ensiesiintymisensä Juha suorittaa meille muille niin tutussa tilaisuudessa joka on tietenkin St. Patrick’s Day-viikonloppu 16.-17.3. Ruby & Fellas-ravintolassa. Sydämellisesti tervetuloa!

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor
Posts