Reviews
spitstips has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Erg tevreden met deze plaat 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Gemeenteraadsleden hebben een belangrijk takenpakket, dat alleen maar complexer is geworden door de decentralisatie.
laatbloeien.nl

Erg mooi plaatje gemaakt, al zeg ik het zelf 😀. #pixelmator #plaatjesmaker

We gebruiken we voor de productie van voedsel vooral agricultuur. Terwijl driekwart van de aarde uit zee bestaat. Hoog tijd dus om meer te doen aan aquacultuur
laatbloeien.nl
Posts

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

In Rotterdam staat het huurcontract van de kolenoverslag op het punt om af te lopen. Een mooie gelegenheid om te stoppen met kolen.
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Het verhogen van de btw op groente en fruit is de wereld op z’n kop. Over biologisch geteelde groente en fruit zou je juist géén belasting moeten betalen.

Belastingen zijn er niet alleen om de staatskas te vullen. Je kunt ze ook inzetten om gedrag te stimuleren dat een positieve impact heeft op onze samenleving en planeet.
laatbloeien.nl
spitstips updated their cover photo.
January 10
Image may contain: food

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Om een kringloopeconomie van de grond te krijgen, waarin afval zich niet opstapelt maar hergebruikt wordt, moeten we slimmer omgaan met plastic.
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Zowel het verbranden van plastic afval als het produceren van nieuw plastic is rampzalig voor het milieu. Al het plastic afval dat we kunnen hergebruiken, is dus winst. VanPlestik

Dagelijks produceren we wereldwijd miljoenen plastic producten. Hiervan wordt 5% gerecycled. De rest blijft rondzwerven of wordt verbrand.
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Veel nieuwe grote bedrijven zijn abstract en onpersoonlijk. Als je baas een app is, hoe kun je dan klagen?
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

De belabberde werkomstandigheden bij Amazon waren de afgelopen tijd groot nieuws. Maar het is een machtig bedrijf dat doet en laat wat ze wil. Is Amazon ongenaakbaar?

Amazon is te groot geworden. Ze heeft nauwelijks gelijkwaardige concurrentie en daardoor trekt ze zich weinig aan van regels.
laatbloeien.nl
spitstips added 19 new photos to the album: LaatBloeien portfolio.
November 21, 2017

Platen gemaakt bij artikelen op www.laatbloeien.nl.

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Wat als technologie de natuur kan redden? Wetenschappers hebben hun hoop gevestigd op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI).
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 🎨 👨‍🎨

Kleine ondernemers zijn goed voor de lokale economie. Maar het is lastig concurreren met grote internetbedrijven. Een lokale munt kan uitkomst bieden.

Negentig procent van de producten en diensten die we online aanschaffen, wordt geleverd door een handvol reuzenbedrijven. Het mkb is hier de dupe van.
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt 👨‍🎨🎨 #plaatjesmaker #pixelmator

Dankzij een nieuwe wet kunnen de veiligheidsdiensten straks een virtueel sleepnet door alle communicatie op internet trekken. Ook je Facebook-gesprekken, waarva...n jij dacht dat ze privé waren, komen boven water. En nee, daarvoor hoef je niet van een misdrijf te worden verdacht: een internetgebruiker zijn is genoeg.

See More
Studenten in Amsterdam verzamelen handtekeningen voor een referendum tegen de ‘sleepwet’. Met deze wet krijgen de inlichtingendiensten het recht om communicatie af te tappen.
laatbloeien.nl

Plaatje gemaakt. 👨‍🎨#plaatjesmaker #pixelmator

Mensen met een middeninkomen geven het grootste deel van hun inkomen uit, zij laten het geld rollen. Daarom zijn juist zij essentieel voor een bloeiende economie.

Het is de middenklasse die relatief gezien het meeste geld laat rollen: aan kleren, cultuur, pretparken en vakantie. Daardoor worden er banen gecreëerd.
laatbloeien.nl

Het Amsterdamse centrum begint steeds eenvormiger te worden: hotels, wafelwinkels, Airbnb-appartementen. Wat kunnen bewoners doen om het eigenzinnige stadse karakter te behouden?

De Amsterdamse binnenstad begint steeds eenvormiger te worden: hotels, wafelwinkels, Airbnb-appartementen. Ideaal voor toeristen, rijke kosmopolieten en speculerende makelaars. Maar niet voor bewoners.
laatbloeien.nl