Posts

Milan Urošević u gostovanju na novosadskoj TV K9 govori o neophodnosti promene načina komunikacije sa biračima nakon 28 godina postojanja stranke.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
949 Views

Predsednik Go SPO Kragujevac i član Predsedništva stranke Milan Urošević gostovaće u utorak 20. marta u jutarnjem programu kod Dee i Sarape na televiziji Pink

Image may contain: 1 person, sitting and suit
Reviews
3.5
12 Reviews
Tell people what you think
Душица Димитријевић
· 5 hours ago
U poslednje vreme nisam baš upoznat sa radom ali nadam se da ste uvek na pravom putu.
Vladimir Bilak
· November 29, 2017
Svi ste vi ološ poslednje vrste.
Душко Вулетић
· June 8, 2017
Као бивши СПО-овац гади ми се у шта се партија изродила.У љубитеље НАТО злочинаца и убица...
Miroljub Prvulovic
· June 6, 2017
Svako dobro zelim!
Zoran Tomonjic
· May 30, 2017
samo napred. imate moju podrsku.
Videos
Vidovdan 2017.
86
1
Milan Urosevic - Bolja komunikacija sa biracima
24
2
Milan Urosevic - Kako funkcionise gradski parlament
5
Photos
Posts

ГОДИШЊИЦА ОСНИВАЊА СПО

Српски покрет обнове основан је 14. марта 1990. године у Београду, уједињењем Српске народне обнове и Српског слободарског покрета. Ове године авршава се 28 година постојања једне од највећих и најзначајнијих странака у историји Србије.

За председника СПО тада је изабран књижевник Вук Драшковић. Међу 31 оснивачем је био и садашњи заменик председника СПО Александар Чотрић.

...

СПО се истрајно борио за демократске промене, мир и сарадњу на простору бивше Југославије, као и за европске вредности у Србији. У тој борби поднели смо велике жртве.

СПО је на парламентарним и председничким изборима освајао и преко 20 посто гласова, а чланови СПО били су градоначелници Београда, Новог Сада, Крагујевца, Ужица, Чачка, Пожеге, Трстеника, Мионице, Нове Вароши, Тополе, Варварина, Раче, Лапова, Жабља, Уба и многих других великих и мањих градова у Србији.

Данас СПО наставља да се бори за улазак Србије у Европску унију, монархију, истину о Косову и Метохији, децентрализацију земље, равномерни развој свих региона, демографску обнову и очување традиционалних породичних вредности.

See More
No automatic alt text available.
Претесни су били тргови и пољане у Србији да приме све оне који су на скупове СПО одлазили као на ходочашће. Снага отпора осиљеном злу које је производило са...
youtube.com
Deveti mart 1991. simbol je početka duge i preskupo plaćane borbe Srbije za svoju evropsku budućnost, saopštio je Vuk Drašković, predsednik SPO.
danas.rs

U okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi "Daj krv, osećaj se kraljevski", koju je danas u Službi za transfuziju kragujevačkog Kliničkog centra organizovao Klub dobrovoljnih davalaca Srpskog pokreta obnove, prikupljeno je 20 jedinica ove dragocene tečnosti.

U okviru akcije dobrovoljnog…
infokg.rs
Dragoljub Mićunović ne govori istinu jer je pokretač bunta protiv Slobodana Milosevića i rodonačelnik rušenja njegovog režima bio je SPO i Vuk Drašković a ne DS, rekao je novinar i analitičar Milovan Jovanović. On je rekao da je koalicije DEPOS 1 -1992 god. ...
kurir.rs

"Gde će novac biti potrošen ne znamo, kao što ne znamo ni gde je, ni kako trošen novac iz prethodnih kredita. Naravno, osnov na papiru postoji i zove se “kapitalne investicije”, kojih je u mandatu aktuelne gradske vlasti bilo samo u mašti gradonačelnika. Setite se samo Diznilenda", kaže Milan Urošević, predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove.

Србија није, нити може бити, руско 'унутрашње иностранство', руско или ма чије друго", децидирано каже Драшковић.

Image may contain: 1 person, beard
Српски покрет обнове

ВУК ДРАШКОВИЋ: ЧУДИ МЕ ДА ЈЕ ДИПЛОМАТА КАЛИБРА СЕРГЕЈА ЛАВРОВА У СРБИЈИ ПРЕПОЗНАО УКРАЈИНУ

Асоцијације Сергеја Лаврова на могући украјински сценарио у Србији и ...на Западном Балкану до којег би, како руски шеф дипломатије наводи, могла довести политика Европске уније, коментарисао је за Радио Слободна Европа (RFE) Вук Драшковић, лидер Српског покрета обнове и некадашњи шеф дипломатије.

"Чуди ме да је дипломата калибра Сергеја Лаврова у Србији препознао Украјину. За Москву је Украјина 'унутрашње иностранство', како кажу. Ова кованица, сматрају у Русији, није без основа јер је Украјина прва историјска руска држава и била је неотуђиви део и царске Русије и Совјетског Савеза. Ништа од тога никада није била Србија, па је свако поређење наше државе са Украјином неразумљиво и неодрживо. Србија није, нити може бити, руско 'унутрашње иностранство', руско или ма чије друго", децидирано каже Драшковић.

Извор: Радио Слободна Европа

See More

Gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem doneće na sednici Skupštine grada zakazanoj za petak 23. februar odluku da grad, odnosno građane Kragujevca zaduži za dodatnih 605 miliona dinara.
Gde će novac biti potrošen ne znamo, kao što ne znamo ni gde je, ni kako trošen novac iz prethodnih kredita. Naravno, osnov na papiru postoji i zove se “kapitalne investicije”, kojih je u mandatu aktuelne gradske vlasti bilo samo u mašti gradonačelnika. Setite se samo Diznilenda....

Američki kongresmen Ted Po izjavio je da su Srbi herojski narod, kao i da Rusi žele da zatruju odnose između SAD i Srbije, prenosi B92.
blic.rs