Niels Skousen i ord og sang med Poesi på åen, en perfekt tur hvor ord, sang, vand og vejr i samspil dannede det rene #Skovmeditation !

Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

#Skousmeditation
Få en oplevelse ud over det sædvanlige!

Der er et par ledige billetter til den sidste tur på åen her kl 13 idag hvis du er hurtig.
Det er i fornemt selskab med en oplagt og sprudlende Niels Skousen og Poesi på åen, sange og oplæsning i det perfekte vejr.

... See More
110 Views
110 Views
2,397 Views
Spoken Word Festival

Wooau! Sidste program video for SPOKEN WORD ugen! Lørdag den 27. august starter vi allerede kl. 10 og slutter af med det populære Rap Slam Battles #18: SWF III ...i Studenterhus Odense - Vi glæder os til at dele alle oplevelserne med jer!

See More

Spoken Word Prisen gik i år til Søren Ulrik Thomsen sammen med orkestret Det Glemte Kvarter. Her overrækkes prisen til en overrasket Søren Ulrik Thomsen foran over 100 lyrik interesserede publikummer i Vollsmose Kulturhus af Julie Rasmine Larsen fra Athenas. Athenas har i år sponsoreret de 10.000 kr. der følger med æren og prisen.

Tillykke til en tydeligt bevæget Søren Ulrik Thomsen, der sammen med orkestret Det Glemte Kvarter i går aftes modtog årets Spoken Word Pris i forbindelse med Spoken Word Festivalen. Her overrækkes prisen til en overrasket Søren Ulrik Thomsen foran over 100 lyrik interesserede publikummer i Vollsmose Kulturhus af @Julie Rasmine Larsen fra Athenas. Athenas har i år sponsoreret de 10.000 kr. der følger med æren og prisen.

Flere billeder følger.

Læs mere om dagen arrangement og... prisuddeling:
http://www.fyens.dk/…/HCA-SUT-en-mester-med…/artikel/3056000

See More
Image may contain: 1 person

Husk vores Late Night Open Stage Cross Over i aften kl. 22.30! Tag dine digte, rim eller fortællinger med! Andreas Böttger og Buster Jensen spiller musikken live!

AUG26
Fri 10:30 PM in UTC+02Odense, Denmark
20 people interested · 6 people going

Om lidt uddeler vi denne fine pris! #spokenwordprisen #2016 Athenas #spokenwordfestival hvem tror du skal have prisen i år?????

No automatic alt text available.

Anbefaling #10 - Niels Jørgensen er Cand. Mag. i Litteraturvidenskab og tidligere praktikant på Spoken Word Festival. Han har sagt ja til at anbefale et af festivalens mange arrangementer. Hans anbefaling af Mennesket har magten - Patti Smith i danske nyoversættelser (Poetisk support: Maja Petrea Fox) @Spoken Word Festival kommer her:

"Med inspiration fra navne som Baudelaire og Rimbaud, tilsat en god dosis punk rock, eksploderede Patti Smith frem på scenen med den nu legen...dariske debutplade "Horses" i 1975, og viste sig som værende en poetisk sangskriver på højde med samtidige fyrtårne ,som Leonard Cohen og Warren Zevon. Siden da er det blevet til et væld af digtsamlinger og albums, samt et par selvbiografiske romaner, der beviser den gamle parole om, at en stor kunstners liv er lige så interessant som deres kunst. Jeg vil anbefale alle at dukke op til denne fantastiske cocktail af musik, fortælling og fordybelse i en af de bedste og enigmatiske kunstnere, der har eksisteret i løbet af de sidste 50 år.
Som en ekstra bonus leveres den poetiske support af Maja Petrea Fox - Forfatter, hvis arrangement på festivalen i 2015 jeg var så heldig at være afvikler på. Foran ca. 15 mennesker, i en stegende varm foredragssal på hjørnet af Vestergade og Kongensgade, leverede hun i selskab med den lokale digter Anne Katrine Rask, et af årets mest suveræne arrangementer. Der er ingen tvivl om, at dette bliver et af de mest spændende arrangementer på festivalen i år, så sæt kryds i kalenderen d. 27. August."

Hvilket event glæder du dig selv mest til???

See More
Image may contain: 1 person , phone, ring and closeup

Tak for en fantastisk aften på Amfiscenen igår, kanon mange mennesker der var med på at feste i det perfekte vejr.
Claus Høxbroe varmede op og Pligten Kalder officiel fuldendte på flotteste vis aftenen

Total opturs Spoken Word Festival karma.

...

Foto: Laisonos

See More

Special guest! Comedy Open Mic på Teater 95b, en fed aften hvor der blev prøvet en del af
H. C. Andersen fik nogle hug, det samme en unavngivet lokal skole
Overraskelsen var også helt ok
Thomas Warberg kom lige forbi og delte hans nye show med os, slet ikke dårligt

Comedy Open Mic Deluxe med Molly Thornhilll som vært, der blev festet igennem på Studenterhus Odense forleden aften

Var du med?

Hvad skal du se på Spoken Word Festival idag?

... See More

Hos Spoken Word Festival ønsker vi at lære jer, vor kære gæster, bedre at kende og derfor vil det betyde meget for os, hvis I tog 5 min. af jeres tid til besvare denne undersøgelse.

På forhånd tak og god Spoken Word Festival!

Denne undersøgelse er lavet for at vi, som arrangører, kan lære jer gæster bedre at kende. Den tager ca. 3-5min. at besvare. På forhånd tusind tak. Og god Spoken Word Festival!
docs.google.com
Spoken Word Festival added 18 new photos — with Kasper D. Gattrup and 3 others.

Spoken Word Festival programmet igår fik revet os godt rundt på den fede måde, her er et par billeder fra SpecialKlassen & Per VersTEATER95b og Open Mic på Studenterhus Odense .

Husk at dagens program er spækket med lækre events, tjeck det ud her:
https://www.facebook.com/spokenwordfestival/events

...

Vi ses!!!!!

See More
11,239 Views
Spoken Word Festival

PLIGTEN KALDER! Ordet fanger! Comedy Open Mic med hemmelig gæst! BISSE (SOLO)! Cross Over! Beatpoesi! Mere filosofi! Poesi og papirfly!

Endnu en bevidsthedsudvi...dende dag på Spoken Word Festival 2016! Her en visuel smagsprøve til dig - sæt kryds i kalenderen torsdag d. 25. august!

See More

Solen skinner og det er i aften at PLIGTEN KALDER!

Pligten Kalder officiel
Pligten Kalder @Spoken Word Festival 2016

...

Husk at der er fri adgang, men at man kan donere et bidrag til afholdelse af arrangementet under konceptet Pay What You Want.

Vi glæder os til at se jer

See More
Pligten Kalder: "Hvorfor er jeg ikke død"
youtube.com

Per Vers fik rappet en god stemning op og fortalt en masse om hans karriere til artist talk på Odense Fagskole tidligere idag.

I aften er han på igen til impro comedy, hvor han sammen med SpecialKlassen improviserer vi ses

Det er kl 20.30 på TEATER95b.

... See More

Anbefaling #9 - Claus Chr. Koch er videncenterleder og adjunkt ved Erhvervsakademiet Lillebælt. Han har sagt ja til at anbefale et af vores mange arrangementer. Hans anbefaling af VildOdense er? Kulturpolitik møder kulturen - Paneldebat @Spoken Word Festival kommer her:

"#VildOdense er?... Kulturlivet – er det til pynt, eller en afgørende faktor i både samfunds- og erhvervsudvikling.? Jeg håber, debatten kan give både svar og masser af ideer om byen som ramme for menneskers liv. Hvad vil politikerne? Hvad vil borgerne og hvad vil aktørerne i kulturlivet? Er der sammenfald, som vi kan arbejde frem i mod – i bestræbelserne på at skabe plads til kunstnerisk indhold med substans og kvalitet? Viden og oplevelser med afsæt i kunst og kultur."

Hvilket event glæder du dig selv mest til???

Image may contain: 1 person , eyeglasses