Photos
Reviews
4.8
4 Reviews
Tell people what you think
Posts

Stef Huisman winnaar NK Bommetje! Afgelopen zaterdagmiddag werd in zwembad De Waterkanten gestreden om het nationaal kampioenschap bommetje springen. De eerste, tweede en derde prijs gingen naar Stef Huisman, Ruud Vreugdenhil en Edward Zeevat.

Sportcentrum De Waterkanten added 127 new photos to the album: NK Bommetje 2015.

Op 29 augustus werd in De Waterkanten het Nederlands Kampioenschap Bommetje georganiseerd.

LISSE - Bezoekers uit heel Nederland zijn zaterdagmiddag getuige geweest van het NK Bommetje in zwembad De Waterkanten in Lisse. Zestig deelnemers maakten de sprong vanaf een speciaal hiervoor gebouwde stellage. Bij het NK Bommetje gaat het om wie de hoogste spetters kan veroorzaken.
omroepwest.nl
Posts

Sportfondsen NK Bommetje 2015

Op zaterdag 29 augustus vindt Het Nederlands Kampioenschap Bommetje plaats in Sportcentrum De Waterkanten te Lisse. Er wordt gesprongen in vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Iedereen in bezit van het A-diploma mag meedoen.

Het programma is als volgt:...
• 15:00 uur - Ontvangst
• 15:30 uur - Finale 6 t/m 9 jaar
• 16:00 uur - Finale 10 t/m 12 jaar
• 16:30 uur - Pauze
• 17:00 uur - Finale 13 t/m 15 jaar
• 17:30 uur - Finale 16+
• 18:00 uur - Bekendmaking bommetje-kampioenen per leeftijdscategorie, de nationale kampioen & prijsuitreiking

De finale vindt plaats in het nieuwe zwembad De Waterkanten in Lisse. Het adres is: Sportlaan 21, 2161 VA Lisse.

See More
SportsLisse, Netherlands
2,395 people checked in here

Ook als je niet mee hebt gedaan aan een van de voorrondes, kun je meedoen aan de finale van het NK Bommetje. Wel even inschrijven via http://www.sportfondsen.nl/…/…/Inschrijving-NK-Bommetje.aspx

Het Nederlands Kampioenschap Bommetje vindt dit jaar plaats in Sportcentrum De Waterkanten te Lisse en wel op 29 augustus.
sportfondsen.nl

Doe jij ook mee met de finale van het NK Bommetje? Maak een bommetje en wie weet ben jij straks de bommetje-kampioen van Nederland in 2015!

AUG29
Sat 12:00 AM UTC+02Sportcentrum De WaterkantenLisse, Netherlands
11 people went

Benieuwd naar de voorronde van het NK Bommetje in Beverwijk? 251TVProducties maakte een video-verslag: https://www.youtube.com/watch?v=FH81-yjI1Cs

Van 09.30 tot 10.30 uur woensdag op 21 juni vond er een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Bommetje 2015 plaats. Aan deze voorronde kon iedereen met...
youtube.com

Wie wordt bommetje-kampioen en krijgt de spetters tot aan het plafond? In Sportcentrum De Waterkanten wordt zaterdag 29 augustus de finale gehouden voor het Nederlands kampioenschap Bommetje 2015.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën gemaakt; tot 9 jaar, van 10 t/m 12 jaar, van 13 t/m15 jaar en 16 jaar en ouder. Iedereen in bezit van het A-diploma mag meedoen.

Afgezien van de entreeprijs van het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

...

Van tevoren inschrijven kan bij de receptie van het Sportcentrum of via het online inschrijfformulier: http://www.sportfondsen.nl/…/…/Inschrijving-NK-Bommetje.aspx.

See More
AUG29
Sat 12:00 AM UTC+02Sportcentrum De WaterkantenLisse, Netherlands
11 people went
Image may contain: 1 person, smiling, text
Sportfondsenbad Beverwijk

Op Vaderdag hebben wij een speciaal programma voor de papa's. De entree is gratis (voor papa's die met hun kinderen komen zwemmen). Van 09.30 - 10.30 uur is er ...een wedstrijd bommetje springen en daarna een workshop ClubAquabootcamp! Neem je vader (en de rest van je familie) mee naar het zwembad en vier een spetterende vaderdag!

See More

Van 09.30 tot 10.30 uur wordt een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Bommetje 2015 georganiseerd. Aan deze voorronde kan iedereen met een A-diploma meedoen. Afgezien van de entreeprijs van het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden. Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. De beste ‘bommetjesmakers’ uit de voorronde in Beverwijk gaan door naar het Nederlands kampioenschap. Het Nederlands Kampioenschap Bommetje vindt eind augustus plaats op een nog nader te bepalen locatie.

Inschrijven voor de voorronde NK bommetje kan bij de receptie of via de website (zie de link bij 'Tickets'). Op de dag zelf aanmelden, kan natuurlijk ook.
En omdat het Vaderdag is, hebben vaders, die met hun kinderen komen zwemmen ook nog eens gratis entree.

JUN21
Sun 9:30 AM UTC+02Sportfondsenbad BeverwijkBeverwijk, Netherlands
1 person went

Word jij de kampioen van Noordwijk en omgeving? Zwembad BinnenZee organiseert een voorronde van het NK Bommetje. Kijk op de website van Zwembad BinnenZee voor de details (klik op 'tickets' op deze pagina).

MAY22
Fri 7:00 PM UTC+02Zwembad BinnenZeeNoordwijk, Netherlands
2 people went

Word jij de kampioen van Borsele en omgeving? Zwembad Stelleplas organiseert een voorronde van het NK Bommetje. Hou de website van Zwembad Stelleplas in de gaten voor de laatste details (klik op 'tickets' op deze pagina).

JUL15
Wed 2:00 PM UTC+02Zwembad StelleplasHeinkensand, Netherlands
4 people went
Image may contain: one or more people, swimming, text, water and outdoor
Zwembad BinnenZee

Wie maakt de hoogste spetters met een bommetje?
Doe mee aan de voorronde van het NK-Bommetje in Zwembad BinnenZee.
Vrijdagavond 22 mei tijdens de kidsavond.

Per leeftijdscategorie volgt een winnaar, schrijf je dus snel in via binnenzee@sportfondsen.nl

Verslaggever Jochem Davidse ontving een 'wild card' en mocht meedoen aan de finale van het NK Bommetje. Dat resulteert in een fantastisch en uitgebreid verslag in het blad Panorama! Jochem beschrijft het evenement, de onderlinge strijd en eindigt met een speciale techniek zelfs op de 3e plaats!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: 3 people, people smiling

NPO5 Radio Nostalgia interviewde titelverdediger Stef Huisman voor het programma 'Open Huis'. Luister het fragment vanaf 21:20.
http://www.npo.nl/open-huis/29-08-2014/RBX_EO_596869

Morgen wordt het NK Bommetje gehouden in zwembad De Waterlelie in Aalsmeer. We bellen met Stef Huisman - regerend Nederlands kampioen. Presentatie: Petra de Joode.
npo.nl
Inwoners van de gemeente Kampen zijn goede bommetjesmakers in het zwembad. Maar liefst vier deelnemers uit de gemeente hebben prijzen gewonnen tijdens het NK Bommetje in Aalsmeer. Dat meldt kampenonline.
rtvoost.nl
Het 'NK Bommetje', gistermiddag in De Waterlelie trok niet alleen de aandacht van plaatselijke media. Ook de landelijke pers en zelfs de internationale TV was aanwezig om het spetterende festijn vast te leggen. Het POW-Nieuws maakte opnames, Weekblad Panorama was paraat en uit Belgie &#…
aalsmeervandaag.nl