Photos
Videos
Без устручавања
22
Дамјановић: Хоћемо да у наслеђе нашој деци оставимо уређен Београд!
30
2
Дамјановић: Обезбедимо деци да бесплатно тренирају!
63
1
Posts

Кандидат за градоначелника, Миљан Дамјановић, гостује у емисији "Без устручавања" (КТВ) вечерас од 20:00 часова!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.3K Views

Погледајте и поделите видео на своје профиле!

Posts

Дамјановић: Хоћемо да у наслеђе нашој деци оставимо уређен Београд!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4K Views

Миљан Дамјановић биће кандидат за градоначелника испред Српске радикалне странке јер је, како су образложили радикали, „показао изузетан таленат у политичком раду и спремност да све своје капацитете стави у службу грађана“.

Miljan Damjanović biće kandidat za gradonačelnika ispred Srpske radikalne stranke jer je, kako su obrazložili radikali, "pokazao izuzetan talenat u političkom radu i spremnost da sve svoje kapacitete stavi u službu građana".
danas.rs

Дамјановић: Обезбедимо деци да бесплатно тренирају!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
9.5K Views

Кандидат за градоначелника Београда испред Српске радикалне странке, Миљан Дамјановић представио је изборну листу – "Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА".

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5K Views

ПОКРАЈИНСКА ВЛАСТ НЕСПРЕМНА ДОЧЕКУЈЕ
СТОГОДИШЊИЦУ ПРИСАЈЕДИЊЕЊА!

„Српска радикална странка је мишљења да читава 2018. година, мора бити у знаку обележавања стогодишњице од историјских одлука донетих на Румској и Великој народној скупштини Срба, Буњеваца и других Словена, 24. и 25. новембра 1918. године, којима су Срем, Банат, Бачка и Барања присаједињени матичној српској држави, а Срби северно од Саве и Дунава дочекали слободу и досањали вишевековни сан о животу у јединствен...ој српској држави. Српска радикална странка изражава незадовољство и забринутост због чињенице да покрајинска власт потпуно неспремно дочекује стогодишњицу присаједињења, без прецизног плана и програма, импровизујући, а у питању су најзначајнији датуми у историји српске Војводине.“ – изјавио је на данашњој конференцији за медије Ђурађ Јакшић, председник Посланичке групе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ у Скупштини АП Војводине.
Јакшић је рекао, да је очигледно да напредњачка власт у Покрајини не придаје велики значај овом вредном јубилеју и по томе, што Игор Мировић приликом расправе о буџету, ни једном речју није споменуо обележавање века од присаједињења ових крајева Србији.
„Српска радикална странка је свесрдно подржала идеју да се формира Музеј присаједињења. Међутим, за нас српске радикале је неприхватљиво и неозбиљно да се за овако вредан јубилеј прави Музеј присаједињења који има привремени карактер, смештен у 200 квадрата зграде Музеја Војводине. Наши славни преци, који су донели слободу у ове крајеве и они који су донели мудре, историјске политичке одлуке заслужују више од две – три собе у Музеју Војводине. Игор Мировић расипа милионе на лични комфор и раскош и милијарде на непотребне, промашене и мегаломанске пројекте, уместо да је извојио средства из покрајинског буџета за куповину зграде на Тргу слободе, у којој је одржана Велика народна скупштина и у њој организовао Музеј присаједињења.“ – нагласио је Јакшић.
Српски радикали истичу да је део састава Организационог одбора који припрема обележавање стогодишњице присаједињења трагикомичан, јер су његови чланови и Мирослав Штаткић, дугогодишњи дописни члан фатомске тзв. Војвођанске академије наука и уметности и неколико некадашњих перјаница досманлијског режима, који су чинили све да противуставни Статут АП Војводине угледа светло дана 2008. године.
„Српска радикална странка апелује на напредњачки покрајински режим да се дозове памети, престане са импровизацијама и припреми обележавање најзначајнијих датума у историји српске Војводине онако како доликује овом вредном јубилеју. Ми српски радикали смо мишљења да је сулуда идеја да се централна прослава века од присаједињења организује у Комбанк арени у Београду, јер није у питању вашар, концерт, нити политички скуп. Централну прославу стогодишњице од ослобођења и присаједињења Баната, Бачке, Барање и Срема матици Србији, треба организовати у Новом Саду, у Српском народном позоришту или у Матици српској.“ – закључио је Ђурађ Јакшић.

See More
Image may contain: 1 person

Миљан Дамјановић - „Др Војислав Шешељ - СРС" - За Београд на српски начин!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
6.1K Views

Поделите најаву за емисију на свој профил!

Image may contain: 1 person
Jedna od prozivki bila je da je Damjanović dobar momak za koga će glasati, a da će možda i on, ako mu Šešelj ne naredi drugačije
espreso.rs

Гостовање председника Српске радикалне странке, проф. др Војислава Шешеља емисији "Уз јутарњу кафу" на ТВ Наша.

13.02.2018. Гостовање председника Српске радикалне странке, проф. др Војислава Шешеља емисији "Уз јутарњу кафу" на ТВ Наша.
youtube.com

Гостовање председника Српске радикалне странке др Војислава Шешеља у емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи.

Najbolji i najgledaniji Reality Show ikada!!! Ekskluzivno gledajte oficijelni live stream Parova! Live stream kanal ► https://www.youtube.com/channel/UCUwP9j...
youtube.com

Немамо проблема да и на градском нивоу сарађујемо са партијама којима смо партнери у општинама, поручује кандидат за градоначелника Српске радикалне странке Миљан Дамјановић. „Али сигурно је да не можемо да сарађујемо са Чедомиром Јовановићем или коалицијом окупљеном око Драгана Ђиласа који је уништио град водећи га на приватан начин. Коалиција Двери и ДЈБ је за нас пресмешна, а Шутановац неће ни прећи цензус”, истиче кандидат СРС за градоначелника Београда Миљан Дамјановић.

Немамо проблема да и на градском нивоу сарађујемо са партијама којима смо партнери у општинама, поручује кандидат за градоначелника Српске радикалне странке Миља....
pravda.rs