Posts

[JAVNI POZIV ZA FINANCIRANJE ISPITIVANJA I ANALIZE TLA U 2018. GODINI]

Na temelju članka 8. Pravilnika o financiranju ispitivanja i analize tla od 12. rujna 201...6. godine i članka 46. Statuta Općine Bedekovčina („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 06/13, 24/14 i 29/15), općinski načelnik Općine Bedekovčina dana 14. ožujka 2018. godine raspisao je Javni poziv za financiranje ispitivanja i analize tla u 2018. godini.

Općina Bedekovčina, prema potpisanom Ugovoru o međusobnoj suradnji na ispitivanju i analizi tla sa Srednjom školom Bedekovčina, financira vlasnicima OPG-ova, poljoprivrednih poduzeća i gospodarstva analizu tla za uzgoj novih trajnih nasada.

U Srednjoj školi Bedekovčina u Pedološkom laboratoriju vrši se kemijska analiza tla, a na temelju dobivenih podataka piše se preporuka gnojidbe za određenu kulturu.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave zahtjev za financiranjem Općini Bedekovčina gdje će dobiti potvrdu o financiranju koju zajedno s uzorkom zemlje (tla) dostavljaju Srednjoj školi Bedekovčina.

See More
Na temelju članka 8. Pravilnika o financiranju ispitivanja i analize tla od 12. rujna 2016. godine i članka 46. Statuta Općine Bedekovčina („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 06/13, 24/14 i 29/15), općinski načelnik Općine Bedekovčina dana 14. ožujka 2018. godine rasp...
bedekovcina.hr
Photos
Reviews
4.8
9 Reviews
Tell people what you think
Tomislav Majerić
· May 14, 2017
Samo riječi pohvale
Posts
U Krapinsko – zagorskoj županiji obilježava se Tjedan mozga. U zabočkoj i zlatarskoj Gradskoj knjižnici održano je predavanje psihijatra Zlatka Crkvenčića na temu “Demencije s osvrtom na ulogu obitelji". Sljedećeg dana je pak u Općinskoj knjižnici Krapinske Toplice održano javno preda...
zagorje-international.hr

Predavanje u sklopu Tjedna mozga školskog psihologa Tomislava Čekolja na temu Čine li nas pametni telefoni pametnijima.
#tjedanmozga #ssbedekovcina

Štefica Sukreški to Srednja škola Bedekovčina

DAN NARCISA U ŠKOLI
Cvijet Narcisa je simbol nade za oboljele od raka.Kupnjom Narcisa donirate za Zagorsku ligu za borbu protiv raka.Sredstva koja cemo prikupiti namijenjena za prevenciju te zlocudne bolesti.

Image may contain: 4 people, flower
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing
Štefica Sukreški to Srednja škola Bedekovčina

Naši učenici sudjeluju u Humanitarnoj akciji Zagorske lige za borbu protiv raka Dan narcisa koja je upravo pocela u našoj bolnici.

Krasnodor Mikša to Srednja škola Bedekovčina

Slike s jučerašnjih predavanja u sklopu Tjedna mozga: dr. med. Zlatko Crkvenčić održao je predavanje na temu panični poremećaj, a učenice Patricija Škreb i Katarina Grandavec predavanje Hrana za mozak.
Slike: Nikolina Ferenčak.

On Monday, 12th March, our school was the venue of the 3rd HUPE Zagorje branch meeting. The English teachers of our county participated in a great workshop presented by Stephen Hindlaugh on behalf of the British Council - Engaging SEN pupils: Gifted and talented.

#HUPE #britishcouncil #ssbedekovcina

Image may contain: one or more people, people sitting, table, screen, office and indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: 2 people, people sitting

Predavanje dr. Crkvenčića o paničnom poremećaju za početak Tjedna mozga.
#tjedanmozga2018 #ssbedekovcina

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
288 Views
288 Views
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 4 people, people standing, shoes and indoor
Mario Sambolec to Srednja škola Bedekovčina

Danas [10.03.2018] je u našoj školi održano gradsko natjecanje Mladih HCK-a. Sudjelovalo je ukupno 5 ekipa, 2 ekipe mladih i 3 pomlatka, koje su pokazale odličn...e vještine i spretnost u pružanju prve pomoći unesrećenim osobama. Naša ekipa [4. Ma] je postigla najbolje rezultate i tako se plasirala na međužupanijsko natjecanje mladih. Na međužupanijsko natjecanje plasirala se i najbolja ekipa pomlatka.

See More
U Krapini je u petak završeno treće, posljednje kolo županijskog natjecanja u futsalu za mladiće u kojem su naši igrači ponovili prošlogodišnji uspjeh i plasirali se na međužupanijsko natjecanje.
ss-bedekovcina.skole.hr
Srednja škola Bedekovčina added 15 new photos to the album: Stare slike — with Mario Drenški and 10 others.

Kao što je započeo Učenički dom, tako ćemo sad i na stranici škole početi objavljivati galerije starih slika. Ako imate starih slika škole, nastave, izleta, maturalaca, bilo čega, pošaljite nam i sve ćemo objaviti. Prisjetit ćemo se zajedno kako je to nekada izgledalo.
Na prvoj turi zahvaljujemo prof. Tatjana Tuđa. Većina slika je iz 2000., a ima i mlađih.

Naši igrači na županijskom natjecanju u futsalu opet pobijedili i idu dalje.

Image may contain: 14 people, people smiling, people standing
DRŽAVNI TAJNIK M. ANTONIĆ U KRAPINI PREDSTAVIO REZULTATE PROJEKTA U "STIPENDIRANJE U OBRTNIČKIM ZANIMANJIMA" UPISUJTE STRUKOVNA ZANIMANJA: Samo zagorskim učenicima od 2014. do danas odobreno 2,5 milijuna kuna za 300-tinjak stipendija Autor: Jelena Jazbec | 8/3/2018 | Hrvatska, Vijesti | 0 Držav...
zagorje-international.hr