Reviews
4.2
5 Reviews
Tell people what you think
Photos
Posts

Se întâmplă și altora?:)

Ionut Oprea
#overheard in birou "Am găsit ceva pe internet și nu cred că e adevărat"

Lista campaniilor de #1aprilie in social media (in curs de completare cu tot ce mai apare azi). Pana acum am numărat 35, 18 locale si 17 internationale și încă mai numărăm!:)

LOCALE:

1. ING invita la datING - gaseste pe cineva care cheltuie la fel ca tine...

Continue Reading

Descopera DatING – aplicatia care te ajuta sa gasesti partenerul care cheltuie ca tine!

Posts

📲🏅🎯 Pregătim a 11-a ediție a programului Orange Smartphone Testers pentru bloggeri De mâine, 1 aprilie, pe toate ecranele!📱🖥

Image may contain: indoor
Standout shared their photo.

Butonul prin care poți comanda la birou 'mai mult engagement' pentru campaniile în social media, acum o realitate!:D

No automatic alt text available.
Standout

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebra...nds anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media pe care le deruleaza sau le pregatesc. http://www.standout.ro/standout-si-facebrands-lanseaza-un-…/

See More

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media pe care le deruleaza sau le pregatesc. http://www.standout.ro/standout-si-facebrands-lanseaza-un-…/

No automatic alt text available.

Sarbatorim Ziua Internationala a Fericirii alaturi de CutiaCuPrajituri.ro !

Image may contain: dessert and food

Pe final de saptamana ne-am rasfatat cu super burgerii de la Big Daddy Burgers, comandati prin aplicatia foodpanda.

No automatic alt text available.

Știrea zilei de ieri: nu a funcționat timp de o oră "rețeaua de socializare" pe care o folosiți în acest moment Cu informații oficiale de la al nostru, printre altele, "specialist IT", fondator și manager, Ionuț Oprea.

Marti, in jurul orei 08.15, ora Romaniei, cea mai populara retea de socializare online din lume nu a mai functionat. Facebook a fost offline timp de aproximativ o ora.
stirileprotv.ro

Acum 3 ani lansam calendarul #Superfete by Activia , acțiune care a generat cel mai citit articol pe bloguri din întreg anul 2011:) Recunoașteți bloggerii/bloggerițele?:)

criserb.com added 18 new photos to the album: Lansare calendar #SuperFete — with Dana Matei and 6 others at F64 Studio.

Cam asa a fost la lansarea calendarului #SuperFete din Social Media 2012.

Va rog sa va taguiti in poze, cine vrea

Multumesc

Un prim preview al rezultatelor celei mai noi ediții a Studiului de audiență al blogurilor românești (SABR 2015)

Bucuresti, 12 ianuarie 2014: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia.
standout.ro

Azi e o zi mare, ne pregătim să trimitem rezultatele celui mai nou studiul de audiență al blogurilor românești către blogurile participante.

Psssst ... în meeting room se lucrează la ceva...

No automatic alt text available.

La mulți ani pentru Iaurtul Danone ! Cât mai multe și mai de succes campanii pe bloguri precum #BlogJuan, #Obiceiurisanatoase, concursurile de rețete Nutriday/Natural și #Blogchef!

http://refresh.ro/2014/12/danone-15-ani/

Danone a implinit anul acesta 15 ani de cand a preluat, modernizat si salvat de la disparitie fosta fabrica Miorita Colentina, intrand astfel pe piata din
refresh.ro

Și nu uitați: un mesaj bun pe facebook poate avea reach și 25% reach în mai puțin de-o zi. Week-end plăcut!

La final de săptămână, mergem în echipă să devorăm cele mai bune creații publicitare ale altora. Cu cine ne vedem la Noaptea Devoratorilor?

No automatic alt text available.

Azi am vorbit pe IQads.ro despre publicitatea pe bloguri în România. Iar în poza atașată suntem 10 din cei 12 care lucrăm azi la STANDOUT, în curând 13:) Lectură plăcută!

Doamne, ce ma enervau oamenii cu bloguri acum cativa ani. Vreo 7-8 . Stateam, traiam cu ei in acelasi oras, faceam aproximativ aceleasi lucruri si, cumva,...
iqads.ro