Photos
Videos
Eindejaarswensen
33
2
StuBru onder de UV-camera
8
Een mooi overzicht van onze UV-preventie campagne ;-)
9
Posts

Sofie Dumont Chef wordt ambassadrice van Stichting tegen Kanker! Sofie zal zich vooral inzetten bij de acties rond gezonde voeding en kinderen. Maar dat is niet alles. Elke maand zal de chef een heerlijk en gezond recept klaarmaken ☺️ Tijdens deze lunch, waarbij de opbrengst naar de Stichting gaat, wordt de samenwerking gelanceerd!
https://www.kanker.be/…/sofie-dumont-wordt-ambassadrice-van…

Image may contain: 1 person, smiling, sitting and food
Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, people eating, drink, table and indoor
Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Vandaag heeft de selectievergadering van de Beauty Grants plaatsgevonden.
Deze Grants worden ingezet voor onco-esthetische projecten in ziekenhuizen met een zorgprogramma in de oncologie. Het doel van deze projecten is een maximum aantal kankerpatiënten betrekken en hun kwalitatieve verzorging en welzijn aanbieden.
De resultaten zullen bekendgemaakt worden tijdens een ceremonie op 17 april 2018!

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing and indoor
Posts

Lydie was 70 toen ze stopte met roken en ondervond heel wat voordelen. Proficiat Lydie, bedankt om je ervaringen te delen.

Jouw getuigenis kan anderen helpen
tabakstop.be

Van 7 tot en met 18 maart worden in de Brantano verkooppunten oude schoenen ingezameld, o.a. ten voordele van Stichting tegen Kanker.

Van 7 tot en met 18 maart worden in de Brantano verkooppunten oude schoenen ingezameld, o.a. ten voordele van Stichting tegen Kanker. Wat moet je doen?
kanker.be

Wist je dat iedere kleur groenten (en ook fruit) andere kankerbeschermende stoffen bevat? Door de (kleur)variatie aan groenten is dit recept daarom interessant in kankerpreventie. Smakelijk!

Wist je dat iedere kleur groenten (en ook fruit) andere kankerbeschermende stoffen bevat? Door de (kleur)variatie aan groenten is dit recept daarom interessant in kankerpreventie. Temeer omdat alle voedzame stoffen bewaard worden in het eenpansgerecht.
kanker.be

De editie 2018 van Tournée Minérale zit erop! 104.579 Belgen beloofden op de campagnewebsite een maand lang geen alcohol te drinken, heel wat anderen deden mee zonder zich in te schrijven.

Sigaretten: de testen zijn geen correcte weergave van de werkelijkheid

In Frankrijk dient CNCT ook klacht in. Wegens bedrog door de tabaksproducenten. Onzichtbare gaatjes in de filters verlagen de concentraties teer, nicotine en koolstofmonoxide.
tabakstop.be

Bedankt aan iedereen die een actie deed voor Stichting tegen Kanker!

Tijdens de laatste week van december was het weer tijd voor de Warmste Week van Studio Brussel. Radiopresentatoren Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems draaiden een hele week jullie favoriete plaatjes in ruil voor geld voor een zelfgekozen goed doel.
kanker.be

Luister naar Radio 2 vandaag en de komende dagen en ontdek de nieuwe radiospot van Tabakstop!

10% meer kans op kanker met ultra-bewerkte voeding? | Commentaar van Stichting tegen Kanker

Franse onderzoekers onderzochtten het verband tussen ultra-bewerkte voeding en kanker. Wie z’n consumptie hiervan met 10% verhoogt, zou ook z’n risico op kanker met 10% doen toenemen.
kanker.be

Kunnen we met een bloedstaal voorspellen hoe metastatisch melanoom op een behandeling gaat reageren? | Commentaar van Stichting tegen Kanker

Een nieuwe Australische studie bij patiënten met metastatisch melanoom die immunotherapie kregen heeft ervoor gezorgd dat we patiënten bij wie de behandeling niet doeltreffend is (progressie ondanks de behandeling) kunnen onderscheiden van patiënten met pseudo-progressie.
kanker.be

Bram vond meedoen aan Tournée Minérale een verrassende ervaring... "De verleiding was groter dan ik op voorhand gedacht had," vertelt hij. Op de website lees je zijn hele verhaal. Wat hebben jullie zoal opgemerkt? Laat het ons weten!

Ik hoorde van een aantal collega’s en vrienden dat ze eens een maand lang geen alcohol...
tourneeminerale.be

Stichting tegen Kanker, Kom op tegen Kanker en Belgische Cardiologische Liga wensen de nieuw op te richten Alliantie Rookvrij snel te versterken met een coördinator Alliantie Rookvrij (m/v). Interesse? Klik hier:

Zoek jij een boeiende job met een sterke humane inhoud? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures
kanker.be

Tot vandaag waren de regels in België niet uniform

Tot vandaag waren de regels in België niet uniform Nieuwe regelgeving bij het begin van het nieuwe schooljaar in Vlaanderen Voorbeeldfunctie voor de leerlingen
tabakstop.be

Zwangerschap en chemotherapie: ze zijn niet langer onverenigbaar! | Commentaar van de Stichting tegen Kanker

Wanneer er bij een zwangere vrouw kanker wordt vastgesteld, kan bij haar chemotherapie worden toegediend zonder dat dit het kind schaadt.
kanker.be

Ook de bondscoach van de Rode Duivels, Roberto Martinez, spoort iedereen aan om deel te nemen aan Tournée Minérale en bedankt iedereen voor z'n inzet! #tourneeminerale

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
9,550 Views
Belgian Red Devils

The coach also supports #tourneeminerale 😎

You can still join our 1895-team !
➡️ www.tourneeminerale.be

... See More