Posts

Stogger spreker bij Vakdag Lichtreclame 2017

De Vakdag Lichtreclame wordt op 15 november gehouden bij Livingprojects in Breda. Georganiseerd door de Vakgroep Lichtreclame van UNETO-VNI en de BELGIAN SIGN ORGANIZATION (BSO), in samenwerking met Sign+ Magazine (Eisma Media Groep). Het is voor het eerst dat er een gezamenlijke vakdag voor Nederland en België wordt gehouden.

Stogger is door de organisatie uitgenodigd om een presentatie te houden over welke kansen en mogelijkheden... innovatieve draadloze LED verlichting biedt voor lichtreclame producenten.

Meer informatie over het hele programma of deelnemen aan deze dag? Kijk voor meer informatie op: https://lnkd.in/gX-4gq8

See More
UNETO-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO) organiseren in samenwerking met Sign+ Magazine op 15 november 2017 de Vakdag Lichtreclame in Breda.
uneto-vni.nl

GBG heeft voor zijn stand en doekverlichting gekozen voor Stogger's draadloze LED verlichtingsconcept. Geen kabels, geen gedoe! Super makkelijk, veilig en mooi stands en doeken verlichten! Chris van Antwerpen, bedankt en veel succes tijdens de Contacta.nl 2017!

Image may contain: 1 person, standing and indoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Reviews
Stogger - Wireless Lighting has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Bezoek tweede kamerlid Economische zaken

Mustafa Amhaouch (CDA), tweede kamerlid Economische zaken heeft op 18 september een werkbezoek gebracht aan Stogger. Hierbij is hij geïnformeerd over de stand van zaken, de stappen welke er tot nu toe zijn genomen en heeft hij onze productielocatie bezocht.

Mustafa, bedankt voor je bezoek en de interesse welke je in ons bedrijf getoond hebt!

Stap 2 in het automatiseringsproces: het 3Dprinten van lichtreclame letters. Get ready for Stogger en Blackbelt3d. Gepint met ColorFabb nGen Filament

No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Stogger - Wireless Lighting updated their cover photo.
July 6, 2017
Image may contain: one or more people, ring and closeup
Stogger - Wireless Lighting updated their profile picture.
July 6, 2017
No automatic alt text available.