Photos
Reviews
3.6
35 Reviews
Tell people what you think
Johanna Arvo
· January 26, 2018
Ihan kakka palvelu. Muka helpotaa asiointia. No jos haluaa odottaa kuukauden vastausta niin ei kait siina mitaan. Ei kai kenellakaan ole kiire koskaan! Grrrr!
Arja Ollila
· October 3, 2017
En tiedä onko tämä oikeia osoite tähän kysymykseeni,mutta tänään on face-sivut muuttuneet niin,etten pääse enää kavereiden etusivulle?????Mistä on kysymys?Entinen systeemi oli parempi!!!
Esko Jaakkila
· December 30, 2017
Onko tökkäykset sivu fb:ssä lopetettu.Sitä ei enää ole minun sivuilla.Pyydän vastausta.
Irina Lilja
· September 27, 2017
Hyvä
Jari Hämäläinen
· July 3, 2017
Tulkaa ihmiset tykkäämään tänne tulevalle tapahtuma sivulle,tykkäys tehdään sivun sisältä,nämä ulkopuoliset tykkäykset ei näy tämän tapahtuman tykkäyksissä,minä tulen rullaluistelemaan Suomen itsenäis...yyden ja lasten koti LODEN pelastu operaation puolesta 4500 kilometriä.Käyn myös Ruotsin Kunigasperhettä kunnioittamassa tämä kunnioitus liittyy minun hyvään lapsuuteeni.Tämä tieto löytyy tämän sivun hyvästä lapsuuteni kertomuksestani.
Tämä on tulevan tapahtuma sivu.Nuori Urheileva 65 Vuotias miehen alku.Jari Hämäläinen.tämän kun kirjoitatte Googleen niin sivu tulee esiin.
See More
Asko Juhani Koistinen
· July 28, 2017
Erinomainen
Mari Kalliokoski
· May 22, 2017
Mikä kikkeliskokkelis mättää kun ei hommat toimi.Ei pääse von. voniin eikä mikään muukaan toimi kuin strömsöössä!!!!
Lea Jolkkonen-hagman
· March 22, 2017
en muuten ole tuossa kohtaa.olen paljon enemmän vasemmalle nurkan suuntaan.

En osaa sanoa .En ole miettinyt asiaa miltään kantilta
Juha Tissari
· February 2, 2017
suomen kirjeessö ei mitään vikaa kaikki on hyvin
Immo Ikonen
· August 21, 2016
Toimiva sivusto.☺
Pirjo Kaarina Roine
· May 1, 2016
Miksi asennus tökkii.
Jari Holck
· April 12, 2016
hyvä.
Posts

Vem kan arbeta som närståendevårdare?

Bekanta dig med Suomi.fis nya innehåll som handlar om närståendevård. Innehållet har producerats i samarbete med Närståendevårdarnas förbund rf / Omaishoitajaliitto ry.

http://bit.ly/2Ef16VL

Suomi.fi
suomi.fi

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Bloggaaja Norudemu tutustui Suomi.fi-verkkopalveluun ja kävi täyttämässä yritystoiminnan suunnittelupolun ja yrityksen perustamispolun, joissa käydään askel askeleelta läpi yrittäjyyttä. Käy lukemassa lisää mietteitä Suomi.fi-verkkopalvelusta ja sen yritysosiosta linkin takaa!

suomi.fi
norudemu.blogspot.pe
Posts

Onko omaishoitajuus ajankohtaista arjessasi? Tutustu Suomi.fi-verkkopalvelun tietosisältöihin omaishoitajana toimimisesta. Sisältö on tuotettu yhteistyössä Omaishoitajaliiton kanssa. https://www.suomi.fi/…/sosiaalinen-t…/ikaantyneiden-palvelut

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Kun maksat EU:ssa luotto- tai pankkikortilla, myyjät ja pankit eivät saa enää veloittaa lisämaksua tietyn luotto- tai pankkikortin käytöstä. Tämä sääntö koskee kaikkia kortilla tehtyjä ostoja (kaupassa ja verkossa) kotimaassa tai toisessa EU-maassa. Lue lisää Sinun Eurooppasi portaalista: https://europa.eu/…/financial-products-and-services/payment…

europa.eu

Mariallablogi tutustui joulukuussa Suomi.fi-verkkopalveluun. Hän löysi Suomi.fi-verkkopalvelusta monia etuja, joista yksi on ajan säästäminen. Kun viranomaisasiat hoituvat nopeammin ja tieto löytyy kootusti yhdeltä sivulta, aikaa jää enemmän muuhun!

elämä Suomi.fi – entistä helpompaa sähköistä asiointia joulukuu 11, 2017 Marialla Kuinka kätevää onkaan kun enää ei tarvitse juurikaan raahautua paikan päälle erilaisiin toimistoihin jonottamaan tai vaihtoehtoisesti jonottaa puhelimessa ikuisuudelta tuntuvia aikoja pianomusiikkia kuun...
marialla.fi

Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosio on nyt julkaistu!

Löydät sieltä helposti kaikki yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvät tiedot ja neuvot.

Suomi.fi:n yritysosio korvaa aiemmin käytössä olleen Yritys-Suomi-sivuston.

Suomi.fi
suomi.fi

"Vieläkö viranomaisten kanssa voi asioida muuten kuin netissä?"
Testaa tietosi Suomi.fistä Yle Oppiminen -sivulla!

Verkkosivusto suomi.fi kokoaa julkiset palvelut yhteen. Suomi.fi:ssa on myös kansalaisen digiposti ja tulossa on sähköinen valtuutus toisen puolesta asiointiin. Testaa, kuinka hyvin tunnet suomi.fi:n.
yle.fi

Yritys-Suomi.fistä tulee pian osa suomi.fitä ja jatkossa sekä kansalaisille että yrityksille suunnatut palvelut löytyvät yhdestä paikasta!

Image may contain: text
Suomi.fi yritykselle

Olethan jo tietoinen, että Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua ensi viikolla?

Uuden verkkopalvelun yrityksille suunnattu osio tulee entiseen ...tapaan sisältämään tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Se auttaa käyttäjää niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevia palveluja, jolloin ne muodostavat yhden selkeän kokonaisuuden.

Käy tutustumassa koko verkkopalveluun ja yrityssisällön kehitysversioon! suomi.fi/yritykselle

See More

Sähköisen toisen puolesta asioinnin mahdollisuudet ovat laajentuneet! Voit nyt asioida toisen puolesta Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän NettiRassi-palvelussa.
Käy ensin tekemässä valtuus Suomi.fissä, jonka jälkeen toinen henkilö voi asioida puolestasi Nettirassi-palvelussa terveydenhoitoon liittyvissä asioissa!

Palvelun käyttö on maksutonta. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla (sirullinen henkilökortti).
nettirassi.fi
Suomi.fi shared Kommammaa's post.
January 2

Hupsista! Joulukiireiden syy 😂 Yksi kappale postauksia jäänyt linkkaamatta tänne! Joko sä olet tutustunut Suomi.fi-verkkopalveluun? Ihan parasta kun nykyään kaikki viranomaispalvelut voi löytää yhden osoitteen takaa
http://www.kommammaa.fi/…/suomifi-auttaa-kansalaista-kelloo…

Suomi.fi on Väestörekisterikeskuksen kehittämä verkkopalvelu, joka tarjoaa meille kansalaisille pääsyn julkisen hallinnon palveluihin, omiin tietoihimme ja sähköisiin viesteihin helposti ja yhdestä paikasta.
kommammaa.fi

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta koko Suomi.fi-tiimin puolesta!

Viranomaispostin saa nyt sähköisesti Suomi.fi-verkkopalveluun! Suomi mahdollisti ensimmäisenä maailmassa sähköisen toisen puolesta asioinnin sote-asioissa. Näistä ja monesta muusta ajankohtaisesta asiasta voit lukea uudesta Suomi.fi-uutiskirjeestä: http://vaestorekisterikeskus.mailpv.net/archive/show/2264202

"Kun tulin raskaaksi, kaveripiirissäni ei ollut kovin montaa äitiä tai isää, joten minulla ei ollut kovin montaa henkilöä, joilta kysyä neuvoa asioissa. Jouduin siis usein turvautumaan juuri Googleen. Tietojen poiminta eri lähteistä on aika hankalaa ja aikaa vievää. Jouduin pohtimaan mikä on luotettavaa tietoa ja mikä taas ei?"

Ihan vaan tavismutsi. tutustui Suomi.fi-verkkopalveluun ja ilahtui etenkin siitä, että palvelusta löytyy kootusti tietoa eri elämäntilanteisiin ja että tiedot ovat luotettavia.

Suomi.fi -verkkopalvelu on uuden ajan virastotalo. Saman katon alta löytyvät esimerkiksi Kela, Verohallinto, kaupungit, sosiaalipalvelut, Trafi.
ihanvaantavismutsi.blogspot.pe

"Suomi.fi hakukenttään ”ruotsinkieliset päiväkodit espoo” ja klik. Kaikki ruotsinkieliset päiväkodit Espoossa ovat kartalla nenäni edessä."

Isifitness-blogissa kerrotaan Suomi.fistä ja pohditaan muun muassa, milloin asioista tulee kysyttyä omalta äidiltä ja milloin tietoa kannattaa etsiä netistä. 😊

Moikka! Mä sain viime viikolla siistin mahdollisuuden päästä vierailemaan Helsingin Sörnäisissä Väestörekisterikeskuksen tiloissa. Siellä minä ja muutama muu Perhebloggari päästiin tutustumaan tark…
isifitness.wordpress.com

Yritys-Suomi siirtyy tammikuussa osaksi Suomi.fitä! Suomi.fin yritysosiosta löydät esimerkiksi tietoa yrityksen perustamisesta ja voit tarkistaa tarvitsemasi luvat.

Lisätietoja: https://www.suomi.fi/yritykselle/

Suomi.fi
suomi.fi

Viranomaisviestinnän uusi aika on täällä: Viranomaisilta voi nyt saada postin sähköisenä!

Väestörekisterikeskus on avannut 15.12.2017 uuden, kansalaisten ja viranomaisten väliseen viestintään tarkoitetun palvelun, Suomi.fi-viestit.

Suomi.fi-viestien avulla kansalainen voi saada tärkeät viranomaisviestit paperipostin sijaan sähköisesti suoraan Suomi.fi-verkkopalveluun.

Väestörekisterikeskus on avannut 15.12.2017 uuden, kansalaisten ja viranomaisten väliseen viestintään tarkoitetun palvelun, Suomi.fi-viestit. Palvelu on osa Suomi.fi-verkkopalvelua.
vrk.fi