Photos
Videos
Marco Simoncelli, Colin Edwards, Valentino Rossi Crash in Sepang
4
2
The Official Syukur - Altimet Music video
1
Lagu cincin untuk Rosmah
3
Posts
Posted by Lawak sedunia
100 Views
100 Views
Lawak sedunia

Ko ingat ko sorang ajer ke pandai menari... Astros mascot vs security dance battle

Saiful Izham Hassan updated their cover photo.
No automatic alt text available.
Posts

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

Saiful Izham Hassan updated his status.

PEMBERITAHUAN AWAM

Salam. Saya Saiful Izham Haji Hassan a.k.a Chepoi Izzy dengan rasa rendah haribya ingin meminta maaf kepada sekalian facebookers samada secara sedar atau separa sedar atau tanpa disedari.

Saya dijadualkan untuk memasuki wad pada esok pagi bersamaan dengan 10hb April 2016 dan dijadualkan untuk memasuki bilik bedah pada 12hb April 2016.

...

Saya tidak tahu samada ia berjaya atau tidak dan saya ada brain tumor.

Maafkan salah dan silap saya.

See More

3 orang piilot waanita bertudung berjaya landing boeing 787. #Respect

Image may contain: 3 people

Glenn Fredly - My Everything

60 Views
60 Views
Posted by Chepoi Izzy
55 Views
55 Views
Chepoi Izzy

Menteri nyanyi 'UMNO budak baik'. Minister in the Prime Minister's Department Azalina Othman Said shows off her lyrical talent by taking the stage with Joe Flizzow.

fikir fikirkan.....

Image may contain: 2 people

Kenangan hari bapa yang kekal sampai mati oleh si ayah. #ouch #HappyFatherDay

Image may contain: 1 person, smiling
727 Views
Chepoi Izzy posted a video from October 13, 2014 at 2:30am to his Timeline.

Juri dengar sampai nangis. Power betul budak pompuan yang baru berumur 11 tahun nyanyi lagu listen by beyonce.

Ucapan Selamat Malam Loghat Kedah!!!

110 Views
110 Views
Saiful Izham Hassan updated their cover photo.
No automatic alt text available.
Saiful Izham Hassan updated their cover photo.
Image may contain: 4 people

tangan pertama yang masukkan makanan ke mulut kita adalah tangan mak kita...

Posted by Lejen Press
Lejen Press

Mintok tulong deh?

Image may contain: one or more people, basketball court and shoes
Raja Shamri

sedih baca berita murid f3 maut jatuh siling dewan sek... kwn2 sorok pencil case dia. depa suh dia pi ambik...masa jumpa mayat dia masih pegang pencil case tu.....jatuh dri 30kaki tu...

melampau betul gurauan budak2 skrg...

budak susah...dok dgn tok. mkn pun cikgu2 dok belanja. sbb tu la dia nak juga usaha ambik pencil case dia...

kwn ckp pencil case tu dia peluk kuat...masih dlm genggaman sbb budak ni org susah...nak exam pt3 lgi dah dekat...bkn mcm anak org lain mak pak beli serba baru bila nak exam.

Pesan lah dgn anak2 kita jgn buat prank yg mengarut, terlibat dgn ragging dan melayan kehendak kawan2 atau tunjuk kelebihan yg melampau.

See More