Posts

Megjelent az új album!
Legkedvesebb figurások, égig érő kórusunk, táncoslábú kalandorok! Semmi kétség nem fér hozzá, eljött a várva várt nap, amikor végre megmutathatjuk, mivel is foglalkoztunk az elmúlt hónapokban, mit nevelgettünk, miről álmodtunk, mit rajzolgattunk nektek. Büszkén mutatjuk be a zenekar negyedik nagylemezét, a Rajtad felejtett szavaim című muzsika forgatagot! Mondanunk sem kell, mennyire izgulunk, hogy vajon hogyan fogadjátok - legszebb fáink tetejéről fig...yeljük majd, merre szaladgál, bízunk benne, hogy messzi, csoda vidékekre utaztat majd titeket és jó útitársatok lesz! Ha kedvetek tartja, vigyázzatok rá! Az album már minden zeneáruházban elérhető, letölthető, keressétek egyebek mellett a Spotify-on, Deezeren és a Bandcampen!

See More
Image may contain: text
Szabó Balázs Bandája shared their album.
7 hrs

Jó lelkek! Hálás szívvel köszönjük, hogy ismét telt ház előtt muzsikálhattunk nektek a JATE Klubban! Világfát rengető este volt! Nagy Marci barátunk meg is örökítette néhány képben a megtalálkozásunkat, emitt kacsinthatunk vissza a múltba. Reméljük, nem kell sokat várnunk az újabb vigasságig!

Photos
Videos
Rajtad felejtett szavaim | Így készül az új album
1K
34
Remekjó volt veletek! Köszönjük, Fishing on Orfűűűűűű!
513
5
Dalpremier! Holnap este, hét és nyolc óra között a Petőfi Rádióban debütál az első felvétel a jövő héten megjelenő új albumról. A Kultúrfitnesz című műsorban sok titokról lehull a lepel, de most mi is elárulunk valamit. A dalban Pagonyi András barátunk is közreműködik, aki olyat tud, amit mi nem: harmonikázni. :)
211
3
Posts