Posts

Ez itt a rejtekhelyünk, ahol sok héttel ezelőtt zártuk magunkra az ajtót, és bár ritkán találkozunk a napsütéssel, higgyétek el, hogy ez az egyik legizgalmasabb időszak egy zenész életében. Nézzetek be hozzánk, ide a gombok országába!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
62K Views
Photos
Videos
Rajtad felejtett szavaim | Így készül az új album
1K
34
Remekjó volt veletek! Köszönjük, Fishing on Orfűűűűűű!
512
5
Dalpremier! Holnap este, hét és nyolc óra között a Petőfi Rádióban debütál az első felvétel a jövő héten megjelenő új albumról. A Kultúrfitnesz című műsorban sok titokról lehull a lepel, de most mi is elárulunk valamit. A dalban Pagonyi András barátunk is közreműködik, aki olyat tud, amit mi nem: harmonikázni. :)
211
3
Posts

Ide nekünk a napkalapos VOLT Fesztivált!

JUN29
Fri 8:15 PM UTC+02VOLT Fesztivál OfficialSopron, Hungary
544 people interested

Talán még sokan emlékeztek rá, hogy néhány éve a Fonóban egy rendhagyó koncert kereteiben találkoztunk és egész késő estig mulattunk aztán a táncházban. Egy hasonló, ám még különlegesebb alkalom rügyezik ki most a fák ágai közül, ugyanis április 15-én az Országos Táncháztalálkozó vendégei leszünk! A kétnapos rendezvényen rengeteget mindent tanulhattok, láthattok a különböző tájegységek szokásairól, táncairól, no meg persze muzsikáiról! Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy egy rövid ideig mi is megmutathatjuk magunk a találkozón és aztán együtt táncolhatunk majd, amíg csak a lábunk bírja!

Harminchetedik alkalommal rendezik meg az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2018. április 13-15. között, közel 2500 közreműködőve...
elmenyem.hu

Köszönet a nőknek.
Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. És neked, mert türelmes és... nagylelkű voltál. És neked, mert betakartad hajaddal arcomat, mikor megbuktam és rejtőzni akartam a világ elől, s neked, mert tested meleget adott testemnek, mikor fáztam az élet magányában. És neked, mert gyermeket szültél nekem. És neked, mert lefogod majd puha ujjakkal a szemem. És neked, mert kenyeret és bort adtál, mikor éhes és szomjas voltam. És neked, mert testedből a gyönyör sugárzott. És köszönet neked, mert jó voltál, mint az állatok. És neked, mert testednek olyan illata volt, mint a földnek az élet elején. Köszönet a nőknek, köszönet.

Márai Sándor

See More

Ha lemaradtatok a tegnap esti interjúról a Petőfi TV-ben, vagy esetleg visszanéznétek azt, itt egy varázslink, amin keresztül elérhető a beszélgetés

4 év után új lemezzel jelentkezik a Szabó Balázs Bandája
petofilive.hu

Ha kedvetek és időtök engedi, ma este kapcsoljatok az m2 Petőfi TV-re. Kilenc óra után az Én vagyok itt! című műsorban vendégeskedem. Rég nem találkoztunk, de hátha felismertek még

Image may contain: stripes

Meghatódtunk, de igazán. A májusi dupla lemezbemutató koncertünk Budapesten úgy lett telt házas, hogy az album még meg sem jelent. Melyik zenekarnak ne akadna el ettől a szava? Nagyon-nagyon köszönjük!

Image may contain: 1 person, playing a musical instrument and beard

Ezúton szeretnénk elétek szánkózni a hírrel, mely szerint a május 11-i budapesti lemezbemutató koncertünk az A38 Hajón máris telt házas lett! Végtelen megtisztelő és körbeölelős a figyelmetek, hiszen még alig árultunk el valamit az új albumról, ti mégis ilyen bizalommal vagytok felénk. Köszönjük! A dupla lemezbemutató második napjára még akadnak gazdátlan, csavargó jegyek, szóval akinek van kedve, fogadja örökbe őket! Nagyon nagy mosolyt rajzoltatok az arcunkra, hasonló szép estét kívánunk nektek is!

Image may contain: 1 person, text

Van kedvetek belesni hozzánk a stúdióba?

Would you like to join us in the studio? :)
Translated
Image may contain: 1 person, playing a musical instrument and indoor

2 millió megtekintés fölött a Hétköznapi videoklipje! Köszönjük! 💛

A stop motion technikával készült videoklipet az Anormal Productions csapata forgatta az Élet elvitelre című album nyitódalához. Zene: Szabó Balázs Szöveg: S...
youtube.com

Négy évvel ezelőtt az A38 Hajón mutattuk be az Élet elvitelre című albumunkat. Nem akármilyen ünnep volt ez az életünkben, ekkor esett meg velünk először az is, hogy dupla teltház előtt muzsikálhattunk. Aztán ott volt Julie Rens, Grecsó Krisztián, no és Ti, a csudaszép, égbe szökő hangotokkal - de jó érzés felidézni! Nem is volt kérdés, hogy a tavasszal megjelenő új albumunkat is "szűk, családi körben", a hajón mutatjuk be nektek két egymást követő estén. Beszállás május 11-én és 12-én! A jegyek itt bujkálnak: http://bit.ly/Rajtadfelejtettszavaim_A38

Image may contain: one or more people, crowd, night and indoor

Rajtad felejtett szavaim. Ezzel a címmel jelenik meg március végén az új nagylemezünk, amit áprilistól karon fog egy lemezbemutató turné is, hogy aztán együttesen emeljenek kalapot nektek. Gyöngyös, Komárom, Székesfehérvár, Sopron, Szeged, Nyíregyháza, Nagyvárad, Szarvas, Budapest és Debrecen szerepel az első úticélok között, de a helyszínek sora bővülni fog, hisz ahogy írtuk is korábban, terveink szerint bebarangoljuk kis hazánk minden zegzugát! 🙂 A koncertekre a jegyértékesítés február 12-én, hétfőn reggel 10 órakor indul. Ezer éve nem találkoztunk, felemelő lesz újra rátok kacsintani!

Image may contain: 1 person, beard, indoor and closeup
Szabó Balázs Bandája
Performing Arts

Hát ide bújtunk el a tél elől, de ígérjük, már nem maradunk sokáig! Este felfedjük titkaink!

Image may contain: 2 people, people smiling, people on stage

Már meg is ettük az első napokat a januárból és nagyjából eddig bírtuk megállni, hogy ne áruljuk el az idei esztendő terveit Íme néhány kis titok: ahogy besüt az igazi tavaszi nap az ablakainkon, bizony egy egészen új lemezzel jelentkezünk, ami reményeink szerint fészket rak majd a fületekbe! Az új album mellé lemezbemutató turné is szegődik, de a klubkoncertek, a sok fesztivál és nagy kaland mellett idén szeretnénk több apró, meghitt hangulatú, a kezdetekre emlékeztető ko...ncertet is adni, ahol megszűnhetnek a távolságok, eltűnnek a határok a színpad és a nézőtér között, ahol csupán csak néhány centiről hallgathatnánk egymás hangját. Bepakoljuk hát ékes bőröndjeinket és hangszereinket szeretett buszunkba és bebarangoljuk kis hazánk minden zegzugát, de még azon túl is merészkedünk majd. Nehéz elharapni itt a mondandónk, hogy ne áruljunk el még többet, mert igen sok ötletet ültettünk cserepekbe, de akkor legyen ez mára elég és pihengessetek gyorsan, mert hamarosan megérkezünk!

See More
No automatic alt text available.

Nagy kalapos, kacka bajszos ölelést küldünk mindenkinek ez esztendő utolsó napján! Jövőre mindent tovább álmodunk és velünk utazik a remény, hogy oda is velünk tartotok majd. Boldog új évet!

Image may contain: 1 person, night

"Padlástól tornácig teli veled.
A homlok redőitől
a talp hámozott húsáig. Csordultig teli."

A tegnap esti versekből még mindig visszacsengenek Grecsó Krisztián sorai, nem véletlenül, hisz pontosan így érezzük magunkat, amikor eszünkbe jutnak az esti közös pillanatok. Nagyon-nagyon köszönjük nektek, hogy velünk tartottatok ezen a belső utazáson! A szívünk csordultig teli hálával!