Photos
Reviews
4.7
10 Reviews
Tell people what you think
Marielle Lankamp
· January 17, 2016
Aanrader voor aanstormend talent!
Chantal Tuitert
· June 22, 2014
Zeer leuk evenement voor talenten
Pierre Jacobs
· October 28, 2013
Geweldig Initiatief.
Videos
Hannah Emmens - River Flows In You
26
3
Romée - Stay Rihanna
9
Talent van de maand Romée: "Dit nummer van Hailee Steinveld is een favoriet van mij omdat ze een erg eigen sound heeft en het een vrolijk nummer is met een goede beat erin. Nu heb ik een acoustische versie gedaan maar de echte versie zou je ook echt moeten luisteren. Hierbij het nummer van Hailee Steinveld - Starvin 🎸💋" ---Binnenkort plaatsen we meer van dit soort top filmpjes, waarin Romée laat zien wat ze nog meer kan! Benieuwd? Like al vast de Talenthus Holten pagina--
16
6
Posts

We gaan weer battelen tijdens Battle of the Bands! Voor 7 april aanstaande zoeken we nog bands die het lef hebben zich in het zweet te werken en al hun muzikale kunsten uit de kast te trekken! Heb jij een leuk bandje, of richt je er spontaan eentje op, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@talenthusholten.nl, want die ring staat op jullie te wachten!

Hoofdprijs: Een betaald optreden op een nader te bepalen evenement, hiervoor krijg je tevens 300 euro!

No automatic alt text available.

ARE YOU READY TO BATTLE?
Op 7 april aanstaande gaat een aantal bands de slopende strijd weer aan! Binnenkort maken we bekend wie dat zijn, maar het belooft weer een zinderende avond te worden met goede muziek en lekkere drankjes. Dus trek je strijdkleuren aan om je favoriete band aan te moedigen, of kom gewoon lekker een drankje drinken en laat je verassen door de knallende acts!

Er is nog een aantal plekken vrij voor bands dat wil meedingen naar die felbegeerde eerste plek. ...Geef je op door een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl De winnaar wint een betaald optreden tijdens een nader te bepalen evenement, ter waarde van 300 euro.

Tickets: 3 euro online (te koop op de website van het kulturhus), 5 euro aan de deur

See More
APR7
Sat 7:30 PM UTC+02Talenthus HoltenHolten, Netherlands
7 people going
Posts

Toevallig nog sologitaristen in de zaal?🎸🎵

Old Skool

Old Skool is op zoek naar sologitarist

Woon jij in, of in de omgeving van Holten, en ben je een ervaren sologitarist, en heb je tijd om ons te komen versterken?... Dan ben je van harte welkom bij onze band. Je kunt contact opnemen met Herman of Anton. (zie info) Reageren via facebook kan natuurlijk ook.

See More

Nog een paar nachtjes slapen, en dan gaan we er weer een feestje van maken... Kom jij je muzikale kunsten nog laten horen, of luisteren naar die van anderen op onze nieuwe locatie? Wij hebben er in elk geval zin in! 👯🍻🍷🎸🎷🎤🎼

FEB3
Sat 8:00 PM UTC+01Bie ToontjeHolten, Netherlands
19 people went

Wie zijn er bij 3 februari Bie Toontje tijdens Muzikantencafé Bie Toontje? >> Muziekje, drankje, gezelligheid!🎸🍻🍷💪

Image may contain: 2 people

3 februari gaan we weer toffe muziek maken in het muzikantencafé! En dat café is deze keer niet Daglicht, maar Bie Toontje.

Voor een lekker biertje kan je daar natuurlijk sowieso altijd terecht, maar denk jij nou ‘goh, ik durf wel eens een liedje te zingen of spelen op het podium?" Dit kan deze avond! Alleen of met andere aanwezige muzikanten kun je de bühne betreden. Samen maken we er een gezellige dynamische jamsessie van.

Laat in de discussie van dit Facebook-evenement e...en reactie achter met de nummers die je graag wilt spelen of zingen en vind alvast een paar podiummaatjes!

P.S. We hanteren geen entree en alles en iedereen is welkom, ook als je geen muziek maakt!

See More
FEB3
Sat 8:00 PM UTC+01Bie ToontjeHolten, Netherlands
19 people went

Komen jullie vanavond nog even kijken in het kulturhus? We zitten in de knusse lounge en de entree is gratis!Met onder andere Anno Keestra,Martin Groenewold,Joke Vruggink,Erwin Heeregrave,Camilla Heeregrave,Mara Burgstede,George van der Donk,Mandy ter Brake,Celien Jansen van der Sligte, Mike Koning, Frank Jansen. Tot vanavond!

Image may contain: indoor
Talenthus Holten to Talenthus Unplugged

Voila, de lounge van het Kulturhus is er klaar voor! Gezellig en intiem, dat wordt het vanavond. Kom vanaf 20:00 uur gezellig genieten van onze akoustische sessies.

Heb jij je al opgegeven voor Talenthus Unplugged? NEE?.. Doe dat dan snel door een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl met je naam en het nummer dat je ten gehore wilt brengen.

De avond staat in het teken van live muziek in akoestische setting. Lijkt het je leuk om met je gitaar, piano of ander acoustisch instrument op te treden? We zien en horen je graag op 11 november!🎶🎹🤗

Image may contain: 1 person, on stage, playing a musical instrument, guitar and concert

HEB JIJ JE AL OPGEGEVEN VOOR TALENTHUS UNPLUGGED?🎸🎼

Speel je bijvoorbeeld akoustische gitaar en/of zing je? Doe dan 11 november mee met deze unplugged avond in het Kulturhus Holten.

Geef je op door een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl met je naam en het nummer dat je ten gehore wilt brengen, voor 6 november.😎🤘

Image may contain: 1 person, playing a musical instrument, on stage and guitar

Kom jij in een intieme setting je talenten ten gehore brengen? Of kom je in een relaxte omgeving naar mooie akoestische liedjes luisteren? Op 11 november organiseren wij het Talenthus Unplugged, voor iedereen die van instrumenten houdt waar je ook de stekker uit kan trekken, of dit wel een keer wil proberen.
Wil je meedoen?
Opgeven kan door voor 6 november een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl met jouw naam, de naam van je band en de bezetting en het nummer dat je/jullie gaan spelen.
Neem je vrienden mee, en kom lekker naar deze fijne avond!

NOV11
Sat 8:00 PM UTC+01Kulturhus HoltenHolten, Netherlands
14 people went

DOE MET JE BAND MEE AAN TALENTHUS UNPLUGGED!

Doe eens gek en go unplugged: studeer met je bandje een akoustisch nummer in een kom deze in intieme setting ten gehore brengen op 11 november in het Kulturhus.

Opgeven kan door voor 6 november een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl met de naam van de band, de bezetting en het nummer dat jullie gaan spelen.

...

En ohja al jullie fans kunnen uiteraard ook rustig met een drankje genieten van jullie optreden dus neem ze mee.

See More
Image may contain: 1 person, on stage and indoor

De mensen van "Nope" zijn alvast hard aan het oefenen voor 11 november. Doe jij dan ook mee aan Talenthus Unplugged in het Kulturhus Holten? Speel of zing daar een lied in een intieme akoustische setting. Schrijf je in voor 6 nov door een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
662 Views
662 Views

Doe 11 november mee aan Talenthus Unplugged in het Kulturhus Holten!

Speel jij bijvoorbeeld piano en/of zing je? Schrijf je dan in voor deze intieme unplugged avond.🎹🎶

Op een klein podium kun je in een gezellige huiskamersfeer een akoustisch nummer ten gehore brengen. Schrijf je in via info@talenthusholten.nl voor 6 november onder vermelding van je naam en het nummer dat je ten gehore wilt brengen.

...

En ohja, ook het publiek kan in een rustige lounche setting genieten van al het muzikale genot, entree bestaat uit een vrije gift!👍

See More
Image may contain: one or more people, people playing musical instruments, people sitting and indoor

WIJ HEBBEN IETS NIEUWS!

Wij van Talenthusholten hebben iets nieuws voor jullie. Op 11 november aanstaande organiseren wij TALENTHUS UNPLUGGED in het Kulturhus Holten. 🥁🎹🎶

In een akoestische setting met een gezellige huiskamersfeer kunnen muzikanten, zangers en zangeressen deze avond een nummer ten gehore brengen aan het publiek. 🏡💡🕯️

...

En ook het publiek kan natuurlijk in een ongedwongen setting genieten van deze intieme avond.

Geef je op door een mail te sturen naar info@talenthusholten.nl voor 6 november met je naam en het nummer dat je ten gehore wilt brengen.

See More
Image may contain: one or more people, people on stage, people playing musical instruments, people sitting and indoor

Zien we jou vanavond in Daglicht?

Image may contain: one or more people and people on stage
Talenthus Holten to Muzikantencafé in Daglicht

Tot vanavond! Vanaf 20:30 deuren open @Daglicht en gaan met die banaan.