Photos
Posts

"Vásáry Tamás kitüntetett figyelmet szentelt növendékeinknek. Jótékonysági koncertjén együtt zenélt velük, meghallgatta őket, s Beethoven Holdfény szonátájának eljátszásával is közönsége kedvébe járt. Végül exkluzív vendégével, Marton Éva operaénekessel, a Nemzet Művészével beszélgetett életpályájáról, művészi és magánéleti élményeiről. A zenén túlmutató, a növendékek számára is megszívlelendő gondolataikat, biztató szavaikat ezúton is köszönjük szépen."

Cseppkő Gyermekotthoni Központ added 7 new photos.

Vásáry Tamás kitüntetett figyelmet szentelt növendékeinknek. Jótékonysági koncertjén együtt zenélt velük, meghallgatta őket, s Beethoven Holdfény szonátájának e...ljátszásával is közönsége kedvébe járt. Végül exkluzív vendégével, Marton Éva operaénekessel, a Nemzet Művészével beszélgetett életpályájáról, művészi és magánéleti élményeiről. A zenén túlmutató, a növendékek számára is megszívlelendő gondolataikat, biztató szavaikat ezúton is köszönjük szépen.

See More

Vásáry Tamás többek között, arról beszélt nekünk, miért hozta létre alapítványát, a Vásáry Tamás Alapítvány - Közel Hozzánkot.

A zongoraművész, karmester Cziffra Györgyről, a zenén túli jótékonysági koncertjéről és a kalandos hangversenyekről.
mno.hu
Posts

Egyedi Zenén túli koncertettel készülök idén márciusban! A zongorakoncert mellett egy exkluzív vendéggel, Marton Éva művésznővel beszélgetek közös emlékekről, történetekről. Gyerekekkel is készülök egy közös produkcióval...

Jegyek elővételben bármelyik Interticket jegyirodában vagy itt kaphatóak:
https://www.jegy.hu/…/zenen-tuli-jotekonysagi-koncert-88494…

...

A kulturális élmény mellett megjelenik egy jótékonysági cél is: az est teljes bevétele állami gondozott gyermekeket támogat.

See More
MAR2
Fri 7:30 PM UTC+01Vásáry Tamás Alapítvány - Közel HozzánkBudapest, Hungary
110 people interested

Kedves Barátaink, Támogatóink!

Alapítványunk Karrier Expót szervez állami gondozott diákok számára idén tavasszal. Várjuk a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett cégek jelentkezését együttműködés céljából.
Bővebb információ: Ádok Marietta projekt koordinátor
info@vasarytamasalapitvany.hu

...

A megosztásokat köszönjük!

See More
Image may contain: one or more people, people standing and outdoor
Vásáry Tamás Alapítvány - Közel Hozzánk

Kedves Barátaink, Támogatóink!

Alapítványunk Karrier Expót szervez állami gondozott diákok számára.
Várjuk a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett c...égek jelentkezését!
Bővebb információ: Ádok Marietta projekt koordinátor
info@vasarytamasalapitvany.hu

A megosztásokat köszönjük!

See More

Ha Ön is szívesen, szeretettel bátorítana és korrepetálna állami gondozásban élő gyermekeket, jelentkezzen hozzánk január 21-ig az info@vasarytamasalapitvany.hu címen! Együtt tanulás programunkat 2018 február közepétől a 17. és 18. kerületi Bokréta Lakásotthonokban indítjuk el!

http://vasarytamasalapitvany.hu/aktualitasok/

Alapítványom támogatásaként jótékonysági Zenén túli koncertsorozatot indítottam el a Kőrössy Villában. A legelső, októberi estem vendége Böjte Csaba Atya volt. Az erről készült felvételt sok szeretettel osztom meg, egy kis ráhangolódásként is az ünnepekre. 🎄

filmet látsz itt mindenről, ami szerintem érdekes
youtube.com

Kedves Barátaim, Ismerőseim!
Alapítványom és a Kőrössy Villa szervezésében minden hónapban Zenén túli szalonesteket tartok. Ezúttal, a most csütörtöki estre felszabadult pár hely, szeretettel várok így további érdeklődőket!

Program - Kodály est
Időpont:december 07. 19:00

...

Vásáry Tamas beszélget Dr. Bónis Ferenc Erkel- és Széchenyi-díjas zenetörténésszel, Kodály tanítvánnyal

Kodály koncert Vásáry Tamás, Gál Erika operaénekes és Oláh Vilmos hegedűművész közreműködésével

Fotókiállítás a Vásáry Tamás Alapítvány által támogatott állami gondozott gyermekekről Hegyháti Réka képeiből

Jegyár: 6000 Ft
A bevételt alapítványom programjaira fordítom
http://vasarytamasalapitvany.hu/

Helyszín
Kőrössy Villa
Budapest 1071, Városligeti fasor 47-49

Szeretettel várom az érdeklődőket! A részvételt kérem ezen a számon jelezzék:
06 30 8960 451

See More
|
vasarytamasalapitvany.hu

"A köztársasági elnök Erdő Péterről azt mondta, mindig a nemzet „pótolhatatlan méltóságát” szolgálta, míg Vásáry Tamásról úgy fogalmazott: „ifjú titánból lett rajongással körülvett, érett művész és bölcs mester”."

A Szent István-rendet 1764. május 5-én alapították. A 20. században mindössze néhány esetben adták át.
mno.hu

Alapítványom szakmai gyermekvédelmi programja, a Közel Hozzánk, már évek óta végez fejlesztő foglalkozásokat a Cseppkő Gyermekotthonban. Eddig kezdeményezésként működtek, tevékenységüket mostantól alapítványom keretében folytatják. Én pedig nagyon nagy örömmel adok meg minden támogatást!

Image may contain: 2 people, people smiling, text
Vásáry Tamás Alapítvány - Közel Hozzánk

A tegnapi este egy fordulópont szervezetünk történetében. Vásáry Tamás jótékonysági koncertjén bejelentette, hogy létrehozza alapítványát, amely nehéz életkezdé...sű gyermekek támogatását tűzi ki célul.
Egy újonnan létrejövő alapítánynak nemcsak szellemileg, hanem szakmailag is helyt kell állnia. Éppen ezért a Vásáry Tamás Alapítvány a Közel Hozzánk gyermekvédelmi kezdeményezéssel olvad össze, együtt dolgozva gyermekotthonban nevelkedő gyermekek fejlesztésén.
Csapatunk így számos szakemberrel és egyedülállóan fontos célokkal egészül ki. Teljes erőnkkel azon dolgozunk, hogy ügyünket, az otthontalan gyermekek és felnőttek fejlesztését, méltóan és teljes hittel képviseljük!

See More

"Vásáry Tamás alapítványt hoz létre, amivel hátrányos helyzetű gyerekekeket szeretne támogatni, emellett pedig jótékonysági estet ad a Virtuózokból megismert Kormányos Vanessza gyógyításáért."

Hátrányos helyzetű gyerekeken szeretne segíteni.
origo.hu
Jótékonysági koncertet szerveznek a Virtuózokból megismert Kormányos Vanesszáért. Az alig 14 éves kislány cisztás fibrózissal küzd, gyógyulására ajánják fel az est bevételét. Az eseményt Vásáry Tamás, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas magyar zongoraművész kezdeményezte.
hirado.hu

Beszélgetés a zalaegerszegi koncertem után.

Sok jó hangversenyélményem van. Ezek legmaradéktalanabbika lett Vásáry Tamás a Zenén túl címet viselő programja, a Savaria Szimfonikusokkal.
zaol.hu

Idén én is Magyar Tehetség Nagykövete lettem!

"A “Magyar Tehetség Nagykövete” cím fontos szolgálat és feladat, melynek célja, hogy segítsenek megteremteni és fenntartani a tehetségbarát társadalom és a tehetséggondozás, mint közös, nemzeti ügy üzenetét."

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Bartók Béla születésnapján a Kárpát-medencei Tehetségnapot.A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége hagyományos éves díjátadó ünnepségén kihirdették a “Felfedezettjeink” című pályázat nyerteseit, átadták a “Magyar Tehetség Nagykövete” címeket valamint a Tehet...
tehetsegpark.hu

"Az ösztöndíj két kategóriája a névadó szellemiségét jeleníti meg, hiszen a világhírű Kossuth-díjas zongoraművész és karmester életében is fontos szerepet játszik az önkéntes tevékenység."

Bánkövi Bence Balázs és Balázs Ádám Ferenc részesül idén a Vásáry Tamás Ösztöndíjban. Az elismeréseket pénteken adta át a díj névadója és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.
kormany.hu
Vásáry Tamás added a new photo.
Image may contain: 3 people, people smiling, text
Virtuózok was at Zeneakadémia.

Köszönjük mindenkinek a tegnap estét! Csodálatos élmény volt fellépőnek, rajongónak, tévé nézőnek és minden zenekedvelőnek!
Egy év múlva ismét Boldog Újévet Vi...rtuózok! koncert, ugyanitt!
Erre az új esztendőre pedig kívánunk mindenkinek sok sikert, boldogságot, egészséget! Mi pedig nagyon várunk 2017, sok tervünk van veled! 😉
Fotó: Anna Németh Photography

See More
Performance & Event VenueBudapest, Hungary
31,321 people checked in here