Posts
DEC20
Dec 16, 2017 - Dec 20, 2017BådteatretKøbenhavn, Denmark
41 people interested

Se liiiiige vores nye logo! 😎
Mange dage og nætters overvejelser om hvordan man viser mørkets lys bedst.
Super fedt arbejde af Robin Neil Hart

Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Photos
Posts
Teater Lux updated their cover photo.

Fra forestillingen MÆND DER TROR DE HAR RET...

foto: Casper Koeller

Image may contain: one or more people and night
Teater Lux updated their profile picture.
No automatic alt text available.

Kære Lux venner, samarbejdspartnere, aktører, Luxiner, nysgerrige og alle der støtter op om Teater Lux og teatrets færd ind i mørket. GODT NYTÅR!

Teater Lux blev etableret i oktober 2017, i november fik vi en topgod bestyrelse på plads, og i december spillede vi teatrets første forestilling MÆND DER TROR DE HAR RET… i Ubådsregi på Bådteatret, med flere udsolgte forestillinger, samt masser af glade, nysgerrige, spændte, nervøse, overraskede og imponerede gæster.

Så man må sig...e, at 2017 er vel overstået – og mere end godkendt!

Nu ser vi så fremad, og et spændende 2018 tegner sig allerede i kalenderen. Martin Ammundsen skriver på flere manuskripter, i LUX Laboratoriet er to forestillinger allerede på udviklingsstadiet, konkrete spillesteds kontrakter er under udarbejdelse, og aftaler og samarbejder med forskellige organisationer er undervejs.

Vi er vildt glade for alle de dejlige mennesker der allerede har involveret sig i LUX universet, og vi glæder os til at arbejde videre i 2018 med både lydscenografer, konsulenter, rådgivere, praktikere og selvfølgelig den hårde kerne: Luxinerne.

I 2017 frekventerede vi flere forskellige spændende lydunivers-produktioner, og hentede megen inspiration fra forskellige podcast produktioner og andre lydlige dramaer, og LUX vil i 2018 fortsætte med at besøge lydkunstnere og lade sig inspirere, og fortsætte med at udvikle drama i mørket.

Forestillingen MÆND DER TROR DE HAR RET… lever også videre i 2018 i bedste velgående, og aftaler om forestillinger er ved at blive tegnet, bl.a. på en lille festival eller to. Vi glæder os til at vise jer manden i mørket.

Så 2018 kommer til at blive fyldt med drama i mørket, hvor kærlighed og had, tro og religion, far/søn forholdet, modstandsfolk, korsang, samt bryggerdrenge og menneskelige robotter muligvis vil være på programmet for Teater Lux.

Vi ses – eller gør vi?

See More
Image may contain: one or more people and people on stage
Teater Lux updated their cover photo.

Hold op hvor det kører (sejler?) for Mænd Der Tror De Har RetBådteatret lige nu.
Publikum drages som møl til Teater Lux' forestilling i mørket, og hver aften er der en bred palet af skarpe meninger der hvisler hen over baren, når folk lige skal komme sig over oplevelsen.

Mænd der tror de har ret er bestemt ikke for sarte sjæle, men hvem siger også drama skal være det....
Spiller kun to dage mere!...
https://billetto.dk/newfrontpage…

See More
Image may contain: outdoor

Så er der kostumeprøve i mørket på Mænd der tror de har ret - Vi ses på Båden.

Image may contain: night
Teater Lux updated their cover photo.

Med kun 10 dage til premieren på Teater Lux første forestilling Mænd Der Tror De Har Ret, er kaptajnen klar på broen.
Billetsalget går lystigt derudaf, og der er nu flere dage hvor der kun er et mindre antal billetter tilbage. Så hvis du vil med i mørket, så skynd dig ind på Billetto:
https://billetto.dk/newfrontpage…

Image may contain: sky, outdoor and water

”Jeg blev meget påvirket … på et tidspunkt fik jeg det sådan, at jeg allermest havde lyst til at få det til at holde op …”

Forfatter, journalist og konsulent Susanne Marie Salskov Kjærgaard har været forbi prøvelokalerne på Teater Lux, for at overvære en gennemspilning af Mænd der tror de har ret...

Efter visningen drøftede Susanne og Martin Ammundsen teksten og ordenes forstørrede betydning i mørket, med udgangspunkt i Susannes oplevelse af forestillingen....
Det var med udsagn som:

”Lyduniverset, og så det at jeg skulle bruge alle andre sanser end synet, var en helt særlig oplevelse … skræmmende tæt på … ”

Vi går ind i opløbet, og ser frem til premieren d. 16. december (der er udsolgt d. 16/12, men der er stadig billetter at få i dagene 17- 20/12)
https://billetto.dk/newfrontpage…

See More
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Efter Teater Lux har snakket lydscenografi med Signe Mansdotter, leder Martin Ammundsen hele tiden efter det perfekte lydunivers.
Sidst blev han set bag et hul i skroget på en båd i Nyhavn...

Image may contain: 1 person, smiling

Martin Ammundsen taler om visioner med bestyrelsesformanden for Teater Lux, Basse J. Dam.

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor
Teater Lux updated their cover photo.

Så er Teater Lux første spillested fuldt integreret i udviklingen af forestillingen Mænd der tror de har ret... i Ubådens regi på Bådteatret, og vi fejrer at billetsalget er rigtig godt igang
(Husk at vi kun spiller fem gange, og vi kun lukker 30 publikummer ind).

Image may contain: sky, outdoor and water

Teater Lux laboratoriet arbejder på højtryk, og kunstnerisk leder
Martin Ammundsen trækker sparringspartnere og sanse-specialister ind i processen med at skabe det perfekte mørke.

Her er det dramaturgisk konsulent og skuespiller Betina Birkjær (der bl.a. i mange år har været skuespiller hos Teatro de Los Sentidos), der efter en gennemspilning af Mænd der tror de har ret kommenterer på oplevelsen og kontrakten med publikum.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Lux var i Helsingør for at blive inspireret og opleve Afgang 04.00 af Aber Dabei af Petra Berg Holbek og der var lækker lyd.

Teater Lux updated their cover photo.

Lys ses bedst i mørket

Image may contain: fire, night and candles
Teater Lux updated their profile picture.
Image may contain: night

Lige nu arbejder Teater Lux sammen med adskillige, vidt forskellige aktører, for at færdiggøre forestillingen Mænd der tror de har ret , og både lydscenografien, rumfornemmelsen og dramatikken bliver udforsket og finpudset, for i december 2017 spiller Teater Lux forestillingen "Mænd der tror de har ret..." på Bådteatret.

Martin Ammundsen og Teater Lux er blevet inviteret indenfor i UBÅDEN - Bådteatrets platform for professionelle hjerteblodsprojekter - og den gamle båds kn...irkende skrog er netop et teaterrum i Teater Lux' ånd - hvor lyd og rumfornemmelse spiller en afgørende rolle.

Premiere lørdag d. 16/12, og billetsalget er startet.

https://billetto.dk/…/maend-der-tror-de-har-ret-billetter-2…

See More
No automatic alt text available.