Photos
Videos
Majlis Perasmian Mesyuarat Agung Tahunan Kelab Kebajikan, Sukan dan Rekreasi (KESURA) TEKUN Nasional 2018
40
50% peruntukan TEKUN khas untuk Wanita Selaras dengan Tahun Memperkasa Wanita 2018, YBM MOA mengumumkan bahawa separuh daripada peruntukan RM500 juta kepada Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga (TEKUN) dalam Bajet 2018 kini dikhaskan untuk membantu meningkatkan ekonomi usahawan wanita. Shabery Cheek #moa #ourfoodourfuture #TMW18 #MyTEKUN #TemanNiagaAnda
83
25
Highlights video di sepanjang Majlis Pelancaran Seminar Asas Keusahawanan Negeri Selangor dan Pelancaran Aplikasi Mudah Alih "TEKUN Pay"
25
4
Posts

PENAFIAN

Adalah dimaklumkan terdapat facebook 'TEKUN MALAYSIA' yang menyiarkan maklumat mengenai TEKUN Nasional dan menggunapakai logo TEKUN Nasional bagi mengelirukan orang ramai.

TEKUN Nasional ingin menegaskan pihak kami TIDAK MENAWARKAN PERMOHONAN SECARA ONLINE. Oleh yang demikian, TEKUN Nasional tidak akan bertanggungjawab dalam sebarang kesan atau kerugian yang dialami.

...

Sebarang pertanyaan lanjut, hubungi 03-9059 8888 atau berkunjung terus ke mana-mana Pejabat Cawangan TEKUN Nasional berhampiran untuk maklumat berkaitan.

www.tekun.gov.my

See More

Sekitar suasana kemeriahan di Program Road to MAHA 2018. Wahhh raminya orang datang Road To MAHA @ Lundu, Sarawak

#MAHA2018
#OurFoodOurFuture
#ourfoodourfuture...
#Lundu
#Sarawak
#RoadToMAHA2018

See More
Posts

Selesainya Majlis Pelancaran Program Gelombang Tani Nasional (GTN) 2018, SEMARAK TANI ORANG @ PASIR SALAK, PERAK yang bertempat di Kampung Orang Asli, Rendang Punggur, Chenderong Balai, Perak.

Majlis telah disempurnakan oleh, Timbalan Menteri Pertanian & Industri Asas Tani, YB Dato' Sri Tajuddin Abdul Rahman. Turut hadir Pengarah & CEO TEKUN Nasional, YBhg. Datuk Baharum Embi, Timbalan CEO Kanan (Korporat) YBhg. Datuk Adam Abdul Ghani serta warga kerja TEKUN Negeri Perak.

Pel...bagai aktiviti menarik untuk rakyat Pasir Salak berjaya dilaksanakan dengan jayanya antara cabutan bertuah, pertandingan karaoke, pertandingan memasak, pertandingan sukaneka, mewarna dan banyak lagi. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Sehingga berjumpa lagi di lain kali.

See More

Mulakan hari anda dengan senyuman

#MyTEKUN #TemanNiagaAnda

Image may contain: text

Yang Amat Berbahagia Datin Paduka Seri Hajjah
Rosmah Mansor hadir ke Program Prihatin Wanita Bakti di Rest House Teluk Intan,Perak.

Sekitar gambar lawatan Ahli Lembaga Amanah & pengurusan TEKUN Nasional ke premis usahawan TEKUN, Puan Faridah Binti Yusuff yang menjalankan perniagaan aktiviti lasak seperti sukan ATV, Off road Buggy, horse riding banyak lagi.
.
Kami berpeluang diberi kesempatan untuk mencuba sendiri aktiviti lasak seperti ATV dan Offroad Buggy menyurusi laluan ladang getah, kawasan kampung dan bukit bukau. Memang best! Layan habis. Jika anda melancong ke Pulau Langkawi jangan lupa berkunjung ke Yusri ATV Adventure Langkawi beralamat di Ulu Melaka, Mukik Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah. (Landmark hadapan pencawang TNB)
.
#MyTEKUN #TemanNiagaAnda #Langkawi #EktremeSports

Turut berlangsung, sesi penyerahan cek oleh YB Dato' Nogeh Gumbek, Timb Menteri MOA kepada usahawan yang berjaya dalam permohonan pembiayaan TEKUN Nasional

Jom ke Road to MAHA 2018 @ Lundu, Sarawak.

#mytekun #temanniagaanda

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Program Pocket Talk sempena penganjuran Road To MAHA 2018 @ Lundu, Sarawak

#mytekun #temanniagaanda

Image may contain: one or more people and crowd
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting

TEKUN CORPORATION ENTREPRENEUR HUB menawarkan pelbagai pakej berkaitan keusahawanan

Info lanjut, hubungi 04-5741067 atau emailkan kepada tekuncorphubpng@gmail.com

FB: TEKUN Corporation Sdn Bhd

No automatic alt text available.

Lundu Sarawak menjadi tumpuan sempena berlangsungnya Program Road To MAHA 2018 yang berlangsung selama dua hari iaitu pada hari ini dan esok.

Program yang julung kalinya diadakan di Lundu Sarawak ini menjanjikan pengisian program yang menarik buat para pengunjung.

Pelbagai program berlangsung seperti pameran dan jualan seperti Sukut produk industri asas tani, Sukut Dapor Sarawak, Sukut Bertanam Bertupi, Sukut Kraf & Kesihatan, Sukut Agro Pelancongan dan Sukut Perkhidmatan S...okongan.

Penganjuran Road To MAHA Lundu melibatkan agensi Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani termasuk dari Kerajaan Persekutuan dan Negeri.

Jom kita meriahkan

#mytekun #maha2018 #segalanyawanita #temanniagaanda

See More
No automatic alt text available.

Pesta Memancing Temerloh di Estet Ikan Paya Lanar Kg. Mempatih Lancang Temerloh Pahang yang dirasmikan oleh YB Dato' Sri Haji Tajuddin Abdul Rahman Timbalan Menteri MOA.

TEKUN Nasional turut menyediakan kaunter khidmat nasihat berkaitan skim pembiayaan yang ditawarkan oleh TEKUN Nasional

#mytekun #temanniagaanda

Salam Hujung Minggu

Semoga hidup sentiasa mendapat hidayah dan di limpahi dengan kasih sayang yang berpanjangan

#MyTEKUN #TemanNiagaAnda

Image may contain: flower and text
Tekun Nasional added 10 new photos — with Arif Idris.

Sekitar gambar lawatan Ahli Lembaga Amanah & pengurusan TEKUN Nasional ke usahawan TEKUN, Puan Yusayuni Yusof yang menjalankan perniagaan memproses 'Frozen Food'.

Puan Yusayuni membekal dan mengedarkan Frozen Food beliau sekitar Pulau Langkawi. Anda boleh mendapatkan produk frozen food beliau di alamat No 11 Kampung Paya MK, Padang Matsirat, Langkawi, Kedah.

#MyTEKUN #TemanNiagaAnda #Langkawi #Usahawan

Sekitar gambar lawatan Ahli Lembaga Amanah dan pengurusan TEKUN Nasional ke premis usahawan TEKUN, Puan Siti Fatimah Sahaari yang mengusahakan perniagaan membekal dan produk-produk berasaskan gamat di IKS KEDA Wang, Tok Rendong, Lngkwi, Kedah.

#MyTEKUN #Langkawi #PermataKedah

Ulang Siar Video Usahawan Berjaya TEKUN Nasional

Amisyare Enterprise

#MyTEKUN #TemanNiagaAnda #TEKUNTV

'Amisyare Enterprise' Usahawan TEKUN Nasional merupakan pemborong, pembekal dan juga penternak ikan patin & tilapia sangkar di Temerloh, Pahang.Usahawan ini ...
youtube.com

Sekitar Majlis Ramah Mesra Bersama Rakyat Parlimen Lipis di Dewan Terbuka SK Penjom Kuala Lipis.

Tetamu kenamaan yang hadir pada majlis ini ialah YAB Dato' Sri DiRaja Haji Adnan Haji Yaakob Menteri Besar Pahang & YB Dato' Abdul Rahman Mohamad Ahli Parlimen Lipis.

Turut berlangsung, Sesi Penyampaian Cek Pembiayaan TEKUN Nasional kepada para usahawan yang berjaya.

...

TEKUN Nasional diwakili oleh YBrs Encik Hassan Anuar Pengurus TEKUN Negeri Pahang.

#MyTEKUN #TemanNiagaAnda

See More