See more of Teqz by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
See more of Teqz by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
Not Now
Photos
Reviews
7 Reviews
Tell people what you think
Posts

Er is vorige week een ernstig lek gevonden in Wordpress 4.7 en 4.7.1. Indien u gebruik maakt van één van deze versies is het zaak zo snel mogelijk een update uit te voeren. Er zijn inmiddels meerdere meldingen binnen gekomen van 'gehackte' websites.

U kunt de update zelf uitvoeren. Let er daarbij op dat u van te voren een goede backup van uw website heeft gemaakt en houd rekening met eventuele thema’s en extensions die gevoelig zijn voor updates. Heeft u liever dat wij de update voor u uitvoeren neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

https://tweakers.net/…/wordpress-informeert-gebruikers-week…

Wordpress informeerde zijn gebruikers woensdag over een ernstig lek, dat het een week geleden samen met drie andere kwetsbaarheden heeft gedicht. De organisatie zegt gebruikers nu pas in te lichten, omdat de veiligheid van miljoenen websites op het spel stond.
tweakers.net

Webwinkelvakdagen 2017, een middag inspiratie op doen.

Image may contain: 1 person, outdoor
No automatic alt text available.
Posts

Goossens Flevoplant is al jaren een begrip op het gebied van aardbeiplanten vermeerderen en opkweken.

Bij een modern bedrijf hoort een moderne website. Een single page, maar toch goed vindbaar door subpagina's die als overlay over de standaard pagina heen schuiven (klik bijvoorbeeld op "vroeg" in "onze rassen").

De door Teqz gerealiseerde website is hier te bekijken: www.flevoplant.nl

Image may contain: text

We beginnen deze week met leuk nieuws: onze nieuwe website staat online! Laat in een reactie weten van je er van vindt. www.teqz.nl

Image may contain: text
Teqz updated their cover photo.
Image may contain: text
Teqz updated their profile picture.
No automatic alt text available.

Voor de programmeurs onder ons: raad het lied (of niet) 😉

No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, eyeglasses, text and closeup
Rinze Klein Headshot Fotografie

www.rinzeklein.nl is helemaal live!
Like + Deel+ Bezoek de website: www.rinzeklein.nl En
stuur mij via de site een bericht!
En win een 3 uur durende fotografi...e sessie voor jouw onderneming, familie of heel iets anders ter waarde van 430 Euro! Deze actie loopt tot 4 September dan haal ik je uit de hoge hoed.

www.rinzeklein.nl super bedankt www.ikbv.nl www.teqz.nl en www.theovanaken.nl voor al jullie samenwerking en geweldige service.

See More

En hij wordt mooi Rinze!

Image may contain: 1 person, eyeglasses and closeup
Rinze Klein Headshot Fotografie

In samenwerking met www.Teqz.nl Quality Web Development druk bezig met mijn nieuwe website. het duurt niet lang meer. ik houdt jullie op de hoogte. Spannend!

Teqz shared BioRomeo's post.

De nieuwe website van Bioromeo staat live: een nieuw, fris uiterlijk en weer helemaal up-to-date. www.bioromeo.nl

Onze nieuwe site is online. De komende weken zullen er nog meer boeren bij komen zodat iedereen kan zien waar onze producten vandaan komen. Wij zijn benieuwd naar de reacties :-) http://www.bioromeo.nl/

BioRomeo Door ons met liefde geteeld, voor jou! Direct van de boer, met liefde geteeld, verse en overheerlijke groenten en fruit. Dat is waar BioRomeo voor staat. Diverse boeren uit de Noordoostpolder hebben zich verenigd om samen een breed assortiment biologische groenten en fruit te leveren via re...
bioromeo.nl

Een bericht voor bedrijven en particulieren in het buitengebied en de industrieterreinen van de Noordoostpolder.
Momenteel is FiberFlevo B.V. druk bezig om een glasvezelnetwerk naar de polder te halen. Hiervoor hebben ze een deelnamepercentage van minimaal 60% nodig.

Wij willen als web development bedrijf graag benadrukken dat de toekomst van het internet (websites) bestaat uit film en realtime data. Hiervoor is een snelle internetverbinding absoluut een must.
Waar bijvoor...beeld websites tot voor kort met een grootte van maximaal 1 MB opgeleverd werden, is dit inmiddels gestegen naar maximaal 10 MB.
Ook als u op dit moment tevreden bent met uw snelheid, houd er dan rekening mee dat dit binnen enkele jaren achterhaald kan zijn. Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid vindt u op www.fiberflevo.nl

See More
Zonder problemen thuis huiswerk maken, zorg op afstand, koelcellen op afstand besturen of gewoon onbezorgd internetten? Voor de één vanzelfsprekend, voor de meeste bewoners en ondernemers in het buitengebied van de Noordoostpolder op dit moment niet mogelijk. FiberFlevo wil er met u, de bewoners én…
fiberflevo.nl

Een mooie single page website inclusief webshop mogen opleveren voor de Vidbag: bigbags legen in een handomdraai! www.vidbag.nl

Ze zijn er weer: de spookfacturen... Deze week meerdere klanten aan de telefoon gehad met de vraag of dit een echte factuur is. Nee dus!

Deel dit aub zo veel mogelijk zodat deze boeven er niet beter van worden.

En trouwens, dit is wel een erg dure domeinregistratie ;)

No automatic alt text available.

Meer weten over online profilatie en internet marketing? Volg dan de gratis cursussen op de Digitale Werkplaats van Google. Deze is te vinden op https://digitalewerkplaats.withgoogle.com/.

Gratis online marketing training. Verbeter uw digitale vaardigheden om uw bedrijf of carrière een boost te geven. Volg de gratis lessen van Google en wordt een digitaal expert!
digitalewerkplaats.withgoogle.com

De vindbaarheid via Google wordt tegenwoordig mede bepaald door de mobiele bereikbaarheid van een website.

Is jouw website voor mobiel geoptimaliseerd? Doe hier de test: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

If you're interested in learning more about mobile sites, check out our Webmaster's Mobile Guide or the Principles of Site Design on Web Fundamentals.
google.com

Teqz is op korte termijn op zoek naar een freelance/zzp backend php/mysql developer in de directe omgeving van Emmeloord om samen een project op te pakken. Meer info: info@teqz.nl.

Delen wordt op prijs gesteld.

Teqz Quality Web development. Website ontwikkeling, cms, onderhoud. Kijk ook eens op www.teqz.nl
AboutSee All
Highlights info row image
+31 527 860 285
Highlights info row image
Opens tomorrow 8:30AM - 6:00PM
Closed Now