Posts

Drijfzand speelt : BRUILOFT
Van : Elias Canetti

De satire ‘Bruiloft’, het nieuwste stuk van Drijfzand theaterproducties, begint als een gewone trouwerij, maar mondt uit in een ondergang van apocalyptische proporties.

...

Canetti geeft met zijn ‘Bruiloft’ de kijker stof tot nadenken over onze eigen ik-gecentreerde maatschappij. Het choqueert, intrigeert en jeukt. Een humoristische, bijtende satire, die omlijst wordt door muziek uit de jaren ’30 & ’40. Een voorstelling die u gezien moet hebben!

Aankomende speeldata : 23, 24 en 25 maart 2018 Theater In De Lugt, Rotterdam

Regie : Gerard van Rijnstra

Reserveren : drijfzand.nl 06-15230516

See More
Image may contain: 1 person, standing and text

Dag van de Amateur!
Mooie samenwerking tussen TheaterNetwerk Rotterdam, Theater Babel Rotterdam en Theater Rotterdam.

Op naar de voorstelling... Salam!

Image may contain: 4 people, people standing
Theater Babel Rotterdam
23 hrs

De hele middag een intensieve workshop. In een samenwerking tussen Theater Rotterdam / TNR en Theater Babel Rotterdam.

Studenten, cursisten en ambitieuze amate...urs door elkaar in de workshop door Hendrik Aerts - gekoppeld aan de voorstelling Salam van Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni, waar we met elkaar vanavond naar kijken in de Rotterdamse Schouwburg.

See More
Photos
Videos
Wat heb je gemist als je niet bij de Nazomernachtsdroom bent geweest? Nou dit! Wat een weekend. Hou ons in de gaten want zulks komt nog meer!
13
3
De komende TNR-weekenden zijn gevuld met voorstellingen van studenten-toneelvereniging RISK. Kom kijken! Informatie over de voorstellingen en de mogelijkheid om tickets te kopen zijn te vinden via: http://www.risktoneel.nl/Jaar-1516.php
6
Trailer van De ingebeelde zieke. reserveren op drijfzand.nl
2
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Miek Tady
February 1, 2013
Geweldig inspirerend avondje gehad met goed verzorgde maaltijd(mmm pompoensoep en koekelachocotaart) en daarna een hele waardevolle boeiende workshop fysiek theater . Dank dank Mirjam, Marieke en prim...a gastheer van Theater t Kapelletje! Nu al zin in de volgende FF bijtanken avonden See More
Posts
TheaterNetwerk Rotterdam updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Morgen is het zo ver, een hele dag Salam! Ben je geïnteresseerd maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu door te mailen naar educatie@theaterrotterdam.nl . Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
https://www.facebook.com/events/442185019531862/

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
21 Views
21 Views
TheaterNetwerk Rotterdam to Dag van de Amateur!

Morgen is het zo ver, een hele dag Salam! Ben je geïnteresseerd maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu door te mailen naar educatie@theaterrotterdam.nl . Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wonderlijk Delfshaven

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 vindt de eerste editie plaats van het theaterfestival Wonderlijk Delfshaven in Historisch Delfshaven. Georganiseerd door Drijfzand en Theater Netwerk Rotterdam.

Op 6 bijzondere locaties worden er korte theatervoorstellingen opgevoerd.De bezoekers worden rondgeleid door Historisch Delfshaven van voorstelling naar voorstelling....
Deze presentaties zijn speciaal voor Delfshaven èn de betreffende locatie geschreven.

Laat u verrassen door onbekende plaatsen en unieke verhalen. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij !

Aanvang : zaterdag 14 april 20.15 uur ; zondag 15 april 14.15 uur
Vertrekpunt is de oude of Pelgrimvaderskerk om respectievelijk 19.45 en 13.45 uur.
Entreeprijs : € 12,50 TNR-leden € 10,00
Reserveren : www.drijfzand.nl

See More
Image may contain: sky, cloud, outdoor, water and text

Rotterdam bulkt van het talent! Onze scouts hebben 10 jongeren geselecteerd die alles op alles zullen zetten om één van de prijzen in de wacht te slepen!

Kom GRATIS langs in Walhalla en verbaas je over al wat jong theatraal Rotterdam te bieden heeft! Van Spoken word tot Rap en van Toneel tot live performance, alles passeert de revue

APR5
Thu 8:00 PM UTC+02Theater WalhallaRotterdam, Netherlands
36 people interested
TheaterNetwerk Rotterdam added 9 new photosfeeling proud with Dennis Den Hoedt and 4 others.

Afgelopen weekend stonden ze in de Schouwburg (Theater Rotterdam,) de onverschrokken winnaars van het ATFR 2018! Strak uitverkocht natuurlijk. Wil jij dit weekend nu ook in de Schouwburg spelen? Meld je dan aan voor 'De Dag van de Amateur!' https://www.facebook.com/events/442185019531862/

Tik jij Annemieke ook aan?

Image may contain: 1 person, smiling, standing
Amateur Theater Festival Rotterdam is feeling grateful.

Morgen is het dan zo ver... de reprise van ATFR 2018!

De zaal is enorm uitverkocht dus als je nog geen kaartje hebt weten te bemachtigen... dan ben je helaas te... laat.
Voor iedereen die wel een kaartje heeft verkregen; heel veel plezier morgenavond.

Heel graag zou ik vooraf jullie aandacht willen vragen voor onderstaande poster! Ons TNR-bestuurslid Annemieke van Lieshout (speelster bij KRT morgen) neemt dit jaar deel aan de Roparun. Hiervoor is zij samen met haar teamgenoten van de Hogeschool Rotterdam een mooi bedrag bij elkaar aan het verzamelen (wellicht heb je de posters al in de stad zien hangen!).

Morgenavond zal er in de Schouwburg ook een poster hangen waar je haar op kan 'aantikken'. Hiermee doneer je het team van Hogeschool Rotterdam direct.

Stichting Roparun zet zich in voor een beter leven van kankerpatiënten in de dagen van afscheid. Een heel mooi doel om voor te rennen en fietsen van Hamburg naar Rotterdam.

Elk tikkie is welkom! Alvast heel erg bedankt!

See More

Tineke Noordzij heeft het ATFR2018 wel heel fantastisch vertaald op beeld! Herken je jezelf, of een vriend(in) of vind je het net zoals wij gewoon fantastisch? Stuur Tineke even een berichtje. Ze zijn te koop!

Image may contain: 1 person
Tineke Noordzij is with Jan van Leer and 2 others.

De schetsen die ik ter plekke maakte bij bijna alle voorstellingen van het ATFR Amateur Theater Festival Rotterdam in Ro Theater op 26 en 27 januari

Twijfel je nog om deel te nemen aan de Dag van de Amateur op 17 maart bij Theater Rotterdam?
Bekijk hieronder een video van de openbare repetitie van de voorstelling Salam.

Het belooft een hele interessante dag te worden in het kader van een enorm actuele voorstelling!

...

Programma op zaterdag 17 maart:

12:00-17:00 uur workshop van Hendrik Aerts

17:30-19:00 uur maaltijd

19:15-19:45 uur inleiding Salam (optioneel)

20:15- (+/-) 22:00 uur voorstellingsbezoek Salam

Voor nog meer informatie: https://www.nnt.nl/voorstellingen/106693-Salam#overzicht
Aanmelden? Stuur een mail naar educatie@theaterrotterdam.nl en vergeet daarin niet te melden of je TNR-lid bent als je gebruik wilt maken van het kortingstarief.

See More
12 februari 2018, Stadsschouwburg Groningen verslag van de openbare repetitie van de voorstelling Salam van het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + A...
youtube.com

Theater Rotterdam is weer aan het zoeken naar jong talent!

APR4
Wed 6:30 PM UTC+02Theater Rotterdam EducatieRotterdam, Netherlands
39 people interested
TheaterNetwerk Rotterdam updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, text

Drijzand gaat verhuizen en neemt niet mee...:

Gerard van Rijnstra added 26 new photos — with Edith Hazebroek.

Drijfzand gaat verhuizen !
De oude repetitie- c.q. opslagruimte van Drijfzand Theaterproducties in Rotterdam Noord moet leeg! Op zondag 25 februari a.s. houden ...we van 11.00 tot 17.00 uur een grootse leegverkoop en hierbij nodigen we je daarvoor van harte uit.

Toneelkleding (m/v) – galajurken, smokings, barok-kostuums , bontjassen, pruiken, maskers, legerkleding, schoenen, herenrijlaarzen, hoeden, petten en kratjes vol met diverse kleding en accessoires. Ook stapelstoelen, een koelkast, een 1-wielfietsje, schoolbord, apothekersflessen, oude lampen, naaimachine, nepwapens en heel veel kleine rekwisieten.

En omdat alles echt weg moet, vragen we héél kleine prijsjes, vanaf 1 euro. Jawel.

Zegt het voort, zegt het voort. Een geweldige kans voor elke theatergroep of andere liefhebber om heel leuke dingen op de kop te tikken. Delen mag.

Zondag 25 februari 2018, van 11.00 tot 17.00 uur, Voorburgstraat 116, 3037 PP Rotterdam.
06-15230516 (Gerard) of 06-46552644 (Edith).

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: text
Theater 't Kapelletje added 3 new photos.

Namens Truike, Pepijn en Merijn. Do 22 feb. nemen we groots en levendig afscheid van Jan Oomen. Zijn wens is dat jullie je allemaal welkom voelen en zijn leven vieren.

Geen Bruiloft zonder Bruidegom! Help de helden van Drijfzand theaterproducties uit de brand! Ben je, of ken je een ervaren mannelijke acteur? Laat het ze dan weten!

No automatic alt text available.
Edith Hazebroek

We zoeken met spoed een ervaren acteur 18-35 jaar (onbetaald) die de rol van bruidegom in de voorstelling Bruiloft van Elias Canetti door Drijfzand Theaterprodu...cties kan overnemen. Voorstellingen 15 tot 25 maart a.s. (2 weekenden) in Rotterdam-Overschie, rep. avonden dinsdag en donderdag, werkweekend 17 en 18 februari en 1 zondagrepetitie op 4 maart. Is er iemand onder mijn FB vrienden die iemand weet? Wie helpt ons uit de brand? Delen is lief.

See More