Posts
TheaterNetwerk Rotterdam updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, text

Drijzand gaat verhuizen en neemt niet mee...:

Gerard van Rijnstra added 26 new photos — with Edith Hazebroek.

Drijfzand gaat verhuizen !
De oude repetitie- c.q. opslagruimte van Drijfzand Theaterproducties in Rotterdam Noord moet leeg! Op zondag 25 februari a.s. houden ...we van 11.00 tot 17.00 uur een grootse leegverkoop en hierbij nodigen we je daarvoor van harte uit.

Toneelkleding (m/v) – galajurken, smokings, barok-kostuums , bontjassen, pruiken, maskers, legerkleding, schoenen, herenrijlaarzen, hoeden, petten en kratjes vol met diverse kleding en accessoires. Ook stapelstoelen, een koelkast, een 1-wielfietsje, schoolbord, apothekersflessen, oude lampen, naaimachine, nepwapens en heel veel kleine rekwisieten.

En omdat alles echt weg moet, vragen we héél kleine prijsjes, vanaf 1 euro. Jawel.

Zegt het voort, zegt het voort. Een geweldige kans voor elke theatergroep of andere liefhebber om heel leuke dingen op de kop te tikken. Delen mag.

Zondag 25 februari 2018, van 11.00 tot 17.00 uur, Voorburgstraat 116, 3037 PP Rotterdam.
06-15230516 (Gerard) of 06-46552644 (Edith).

See More
Photos
Videos
Wat heb je gemist als je niet bij de Nazomernachtsdroom bent geweest? Nou dit! Wat een weekend. Hou ons in de gaten want zulks komt nog meer!
13
3
De komende TNR-weekenden zijn gevuld met voorstellingen van studenten-toneelvereniging RISK. Kom kijken! Informatie over de voorstellingen en de mogelijkheid om tickets te kopen zijn te vinden via: http://www.risktoneel.nl/Jaar-1516.php
6
Trailer van De ingebeelde zieke. reserveren op drijfzand.nl
2
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Miek Tady
February 1, 2013
Geweldig inspirerend avondje gehad met goed verzorgde maaltijd(mmm pompoensoep en koekelachocotaart) en daarna een hele waardevolle boeiende workshop fysiek theater . Dank dank Mirjam, Marieke en prim...a gastheer van Theater t Kapelletje! Nu al zin in de volgende FF bijtanken avonden See More
Posts
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: text
Theater 't Kapelletje added 3 new photos.

Namens Truike, Pepijn en Merijn. Do 22 feb. nemen we groots en levendig afscheid van Jan Oomen. Zijn wens is dat jullie je allemaal welkom voelen en zijn leven vieren.

Geen Bruiloft zonder Bruidegom! Help de helden van Drijfzand theaterproducties uit de brand! Ben je, of ken je een ervaren mannelijke acteur? Laat het ze dan weten!

No automatic alt text available.
Edith Hazebroek

We zoeken met spoed een ervaren acteur 18-35 jaar (onbetaald) die de rol van bruidegom in de voorstelling Bruiloft van Elias Canetti door Drijfzand Theaterprodu...cties kan overnemen. Voorstellingen 15 tot 25 maart a.s. (2 weekenden) in Rotterdam-Overschie, rep. avonden dinsdag en donderdag, werkweekend 17 en 18 februari en 1 zondagrepetitie op 4 maart. Is er iemand onder mijn FB vrienden die iemand weet? Wie helpt ons uit de brand? Delen is lief.

See More

3 X Rotterdam!
Theater Babel Rotterdam, Theaternetwerk Rotterdam en Theater Rotterdam slaan de handen ineen en organiseren speciaal voor jou een workshopmiddag waarbij je zelf aan de slag gaat met scenes en thema’s uit de voorstelling Salam van NNT i.s.m. Guy & Roni!

Nu de spanningen tussen de westerse en de Arabische wereld oplopen neemt deze voorstelling je mee naar hoe het begon: een vader die niet weet hoe hij zijn liefde moet tonen en twee broers die uit elkaar worden ge...dreven. Het verhaal van Abraham (vertolkt door Jack Wouterse) dat zowel in de Koran als in de bijbel te vinden is.

Acteur en theatermaker Hendrik Aerts geeft een masterclass spel van 12:00-17:00 uur in het haltheater van de schouwburg. Een unieke kans om het gezelschap van binnenuit te leren kennen en een middag je te verdiepen in de teksten van Salam.


Programma op zaterdag 17 maart:

12:00-17:00 uur workshop van Hendrik Aerts

17:30-19:00 uur maaltijd

19:15-19:45 uur inleiding Salam (optioneel)

20:15- (+/-) 22:00 uur voorstellingsbezoek Salam

Kosten zijn 55 euro voor deelname aan deze dag (workshop, maaltijd en voorstellingsbezoek). Voor leden van TNR bieden we een kortingsprijs aan van 40 euro voor het complete programma.

See More
MAR17
Sat 12:00 PM UTC+01Theater RotterdamRotterdam, Netherlands
17 people interested

Ooit al eens de opnames van een echte Rotterdamse televisieserie van dichtbij willen meemaken?
Dit is je kans! Flikken Rotterdam zoekt figuranten!

Wil jij figureren in het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam? Geef je nu op en wie weet sta je binnenkort op onze set! ⬇️⬇️

Grijp je kans en meld je nu aan voor het 3e seizoen van Flikken Rotterdam
avrotros.nl

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar? Wil je graag op het podium staan? En woon je in Rotterdam Zuid?

Dan is dit project perfect voor jou!

Image may contain: text
Lieke de Haan

Samen met Aloali Kananpour en Eliza van der Meulen ga ik binnenkort werken aan een groot theaterproject! Wil jij of iemand die je kent dit jaar schitteren in e...en theaterstuk en al je talenten laten zien, stuur me dan een berichtje, bel me of mail me!

Je hoeft niet per see acteur of actrice te zijn! Mocht je een zusje, broertje, neefje, nichtje of iemand anders kennen die heel veel zin heeft om maandenlang met een super leuke groep te werken aan een show, let me know!
#CONFRO #THEATER #DANS #MUZIEK #ROTTERDAM

See More

Het ATFR afgelopen 26 en 27 januari gemist?
Dit is je kans om de drie winnende Grote Zaal-voorstellingen nogmaals te zien!

HEB JIJ JE KAARTEN AL BESTELD?!

Kaartverkoop reprise ATFR op 10 maart is eindelijk online. Koop hier je kaartjes!

Amateur Theater Festival Rotterdam - ATFR – Reprise. In het weekend van het Amateur Theater Festival Rotterdam zijn de winnaars gekozen van de eenakterwedstrijd. Het ATFR is een festival wat georganiseerd wordt vanuit Theater Netwerk Rotterdam. De…
rotterdamseschouwburg.nl
Image may contain: text
Theater Babel Rotterdam

Er zijn nog enkele laatste plaatsen over!

Zoals de cursus 'een goed begin' (spel basis), 'het halve werk' (spel vervolg) of de productie-ateliers: 'Onder het melkwoud' en 'Scènes uit een huwelijk'.

Check: http://theaterbabelrotterdam.nl/academie-2017-2018/

TheaterNetwerk Rotterdam updated their cover photo.

Naakt op ATFR. kom ook naar de reprise in de Schouwburg. volg de berichten op Facebook

Image may contain: 3 people, people smiling
TheaterNetwerk Rotterdam updated their profile picture.
Image may contain: one or more people
TheaterNetwerk Rotterdam added a temporary profile picture.
Image may contain: 1 person, text

Onze TNR-voorzitter Elly Borst gaat ons helaas binnenkort verlaten en daarom zijn we hard op zoek naar een nieuwe voorzitter!

Ben of ken jij een persoon die aansluit bij het geschetste profiel, laat het ons weten. 💪

Delen/liken/taggen wordt erg gewaardeerd!

Nieuwe onbezoldigde vacature: TheaterNetwerk Rotterdam | Functie: Bestuursvoorzitter | Plaats: Rotterdam | Omvang: ongeveer 2-4 uur | Sluitingsdatum: geen

Onbezoldigde vacature | Organisatie: TheaterNetwerk Rotterdam | Functie: Bestuursvoorzitter | Plaats: Rotterdam | Omvang: ongeveer 2-4 uur | Sluitingsdatum: geen
culturele-vacatures.nl