Posts

Actually senang sangat nak pakai the Diamond Headband because dia ada tali riben yang boleh ikat kat tudung. It's so simple but the effect looks amazing 😍

.
.

...

You can find this at www.thedeefactor.com , super murah, bawah RM 20 pulak tu. Beli satu boleh pakai sampai bila2 😘

#thedeefactor #daretodream #beinspired #diamond #fashion #fashionAccessories #tutorial #headpiece

See More
921 Views

Thank you for choosing us! 😍😍😍 Customer baru feedback on the new "Stretch Long Cardi" yang HOTTT SELLING nihh😘😘😘

Ada 3 colours for Stretch Long Cardi ni 😍 Peach, Light Blue and Navy Blue. And memang material dia tak panas walaupun untuk jalan2 di Malaysia 😍😍😍

#TheDeeFactor #customerFeedbackTDF #pinangfiesta17 #stretchLongCardi

Image may contain: text
Videos
We love these Box Of Love Rings, so cute and pretty! #boxOfLoveRings #weddingRing #engagementRing #rings #TheDeeFactor
1
Scroll scroll scroll, Eh cantik nya! Tekan "Add To Cart" terus tunggu barang sampai depan rumah! Mudahnya! Lepas ni senang lah untuk shopping sebab website kami senang untuk guna even bila guna smartphone 😍😍 www.thedeefactor.com #thedeefactor #dareToDream #beInspired
5
Photos
Posts

Thank you for choosing us 😍😍

Suka sangat ye dengan Mermaid Long Cardi 😘 Ada banyak lagi warna, dont worry!

.

... See More
No automatic alt text available.

Blouse RM 45 sahaja?

Wow! Mana nak dapat Blouse cantik and trendy ni hargaa bawah RM 50??? Homaigodd murahh giloss!

Ada 6 colour semua sekali, whatsapp sekarang sebelum terlambat!

... See More
No automatic alt text available.

Imagine this beauty on your finger. That's class.

#engagementRing #TheDeeFactor #weddingring #ring #ootd #bellammara

Image may contain: ring and jewelry

With this colour combo, it's easy to pair it with anything!
.
.
1. Black
2. Tan...
3. Peach
4. Maroon
5. Navy Blue
6. Midnight Blue
.
.
Did I miss out any of the colours in the video? Tell us which one is your favourite!
.
.
#mermaidLongCardi #TheDeeFactorXDeeLaModa

See More
4 Views

Guess how many colours of Mermaid Long Cardi is in this video?

#mermaidLongCardi #TheDeeFactorXDeeLaModa

3 Views

The MERMAID LONG CARDI you absolutely need! Homaigashhhh how pretty is this Long Cardigan?? The colour?? To die for!

This is a statement piece you just gotta have in your closet!

Part of @deelamoda collection

... See More
Image may contain: 1 person, text

The MERMAID LONG CARDI you absolutely need! Homaigashhhh how pretty is this Long Cardigan?? The colour?? To die for!

It's super flowy and long, perfect for those cold seasons, but it's lightweight fabric makes it versatile in warm seasons as well!

This is a statement piece you just gotta have in your closet!

...

Part of @deelamoda collection

Coming soon in @thedeefactor website!

#thedeefactor #deelamoda #longcardigan #fashionvalet #bellammara #fashion #ootd #potd

See More
Image may contain: 1 person, smiling, shoes

The MERMAID LONG CARDI you absolutely need! Homaigashhhh how pretty is this Long Cardigan?? The colour?? To die for!

This is a statement piece you just gotta have in your closet!

Part of @deelamoda collection

... See More
Image may contain: 1 person, smiling, standing

Actually, ingat tak Last Year pihak The Dee Factor ada buat contest #WIM #10HijabGiveaway? Haaa sampai ke hari ni masihh ramai lagi yang submit nama-nama sebabkan contest tak tutup lagi.

Mak aih! Sampai Setahun jalan Contest!

Haa.. Ni nak habaq. Sebenarnya, kami ada je yang dah pilih beberapa pemenang. Tapi bila dah pilih, ada yang suruh tunggu kejap, depa nak join.

...

Jadi kami pilih pemenang setiap beberapa bulan. Genap 3,4 bulan kami akan contact pemenang secara personal dan inform TAHNIAH! Anda Menang Giveaway nih! TETAPI! Kami still tak close contest ni, sebab kami masih nak invite lebih ramai lagi untuk join!

Contest ni sebenarnya campaign untuk kita promote lebih ramai untuk berhijab. Berhijab ni seronok! Cantik dan anggun setiap wanita yang berhijab. Dan paling penting, berhijab ini mudah! Insyallah dengan menangnya hijab dari The Dee Factor, lebih senang dan ramai orang yang akan berhijab 😍😍

Kami pun ada juga dah pos hadiah hijab-hijab cun melecun ni kat Beberapa Pemenang kami yang dah pilih sepanjang tahun.

Jadi, jangan berhenti submit lagi nah! Kami buat macam ni supaya lebih ramai yang boleh MENANG! Mana tahu rezeki uols ke untuk jadi Pemenang kami yang seterusnya??

😍😍😍

See More
No automatic alt text available.

Oh My God its Tuesday

Image may contain: cloud, sky and outdoor

Love is not finding someone to live with. It's finding someone you can't live without.
.
.
#TheDeeFactor #wedding #usm #uitmpenang #politeknikpermatangpauh #kahwin #tunang #beautiful #ring #weddingring #engagement #love #potd

Image may contain: plant and flower