Photos
Videos
De beste band die we zagen tijdens deze Koningsdag! Hou onemanband buster in de gaten!
132
13
"Who Do You Love" LP
8
1
Fuzzbone Slim - The Pignose Willy's
5
1
Posts
Image may contain: 1 person
Houtnacht

Leuk stukje over Houtnacht van Peter Bruyn in het Haarlems Dagblad vandaag!

The Pignose Willy's added a new photo.
No automatic alt text available.
Posts
No automatic alt text available.
Houtnacht

LIKE & SHARE = WIN!

WIN geen IPAD! Maar wel een dikke Houtnacht Goodie Bag met originele prijzen uit het assortiment van The Irrational Library Headquarters, M...inor Operation Bookings, Geertruida en meer!!!!

Dus LIKE Houtnacht en SHARE deze post en maak kans op die geweldigggggggggge prijzen!

See More

Het gebeurt niet meer zo vaak dat dit roemruchtige duo de kop op steekt in Haarlem, maar we hebben de heren opgespoord en vriendelijk verzocht ons festival aan te doen, want ze zijn zo verdomd goed. Met Joost Varkenvisser op de drums, gitaar en zang, geen ledemaat onbenut latend en Pieter Kamp als een razende op de distorted blues mondharmonica maken ze de rauwste blues en rock & roll.
Moeten we met cliché’s als “gegarandeerd feestje” aankomen om je te overtuigen? Lijkt ons niet, maar we garanderen je dat ze de hele boel op zijn kop zetten ; )

JUN17
Sat 10:15 PM UTC+02Haarlem, Netherlands

Gezocht! Wie o wie weet waar ons blauwe kleedje is? We zijn hem al een tijdje kwijt. Het blauwe kleedje gaat altijd met ons mee ook al hebben we hem niet altijd nodig (zie foto) maar kleedje is er altijd en nu is hij spoorloos verdwenen! 😭😭

Kleedje is blauw met ruit patroon, stinkt naar bier, zweet en pis. heeft last van slijtage, vlekken en gaatjes!

Wie help ons geliefde kleedje vinden?

...

ps. Natnek von Stimpestijn rechts op de foto heeft niets met de verdwijning te maken. ook al kijkt hij naar het kleedje zo van, mmmmmm das een mooi kleedje.

See More
Image may contain: one or more people

Vanavond v.a 20:00 Brewl, Nijmegen!

Image may contain: night, sky and outdoor
Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Kids 'n' Billies en de Bibliotheek Gelderland Zuid hebben de handen in elkaar geslagen voor Stoere Mannen, Sterke Verhalen. Een goede combinatie, want de wereld van de rock 'n' roll barst van de goede verhalen.

Deze keer met schrijver Alex Boogers die door Wim Koens ondervraagd wordt over zijn boeken, the foot stomping hip shaking electric exciting dirty blues 'n' boogie van The Pignose Willy's en het DJ duo MaryLane & El Fonzo.

MAR3
Fri 8:00 PM UTC+01BreblNijmegen, Netherlands

"Zoals op elk serieus dorpsfeest heeft de alcoholconsumptie ook behoorlijk te maken met de feestvreugde. Wanneer The Pignose Willy’s hun entree maken, wordt dit ook meteen duidelijk. De rem is er af en de oudere generatie gaat met de voetjes van de vloer. De aanstekelijke blues die de band maakt is zo uplifting dat je als kijker eigenlijk niets anders kan doen dan lachen en genieten. Met nummers als This Town Is Yours, Shake ‘A all Down en Who’s Calling You Baby hoeft het publiek zich geen moment te vervelen. Zanger Joost Varkevisser gaat los op gitaar, drums en zang, terwijl mondharmonicaspeler Pieter Kamp helemaal los gaat tijdens zijn solo’s. Deze Mississippi blues zorgt er voor dat het publiek loskomt."

"This Town Is Yours" - is dat een nieuw Pignose willy's nummer Joost? kan me niet herinneren dat we die gespeeld hebben!

Greidhoek'Festival 2016 introduceert land van de rijzende zon in Wommels
3voor12.vpro.nl
The Pignose Willy's updated their cover photo.
Image may contain: 2 people
Image may contain: 1 person, text
Greidhoek' Festival

Foar wa't de Japanske taal net machtich is sit der in QR-koade op de poster. Scan him en de gewoane poster komt op dyn mobyle tillefoan. Dan sjocht hy der sa út: #goudenlineup

Image may contain: text
Greidhoek' Festival

De foarferkeap foar it Greidhoek' Festival op 17 septimber begjint freed by de Jumbo Kooistra Wommels! Foar mar €10,- kinne je al in kaartsje keapje foar dit ei...gensinnige neisimmerfestival. Oan de doar koste de kaartsjes €12,-.
Op it Greidhoek' Festival 2016 steane dit jier û.o. The Pignose Willy's, St. Tropez, DE KAT, Iguana Death Cult, The Blind Roofers,
Jick Munro & The Amazing Laserbeams, Assorted Travellers en 2 DJ's fan poptimpel Neushoorn, mar ek sprekkers lykas Nyk de Vries, Habtamu de Hoop en Albert Tiemersma en in alderaardichst keunstprogramma en in programma foar de bern.
Freed mar as de bliksem nei de Jumbo foar it útferkocht rekket! #rekkenjedêrmarBob

See More
JUL1
Fri 2:00 PM UTC+02MOUT BierfestivalNijmegen, Netherlands
1 person went
The Pignose Willy's live @ The Skiff stage, Hilversum alive 2016
youtube.com