See more of TIC JESENICE by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
See more of TIC JESENICE by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
Not Now
Photos
Reviews
3 Reviews
Tell people what you think
Posts

Eden od sogovornikov na okrogli mizi bo dr. Andrej Ule. Intervju z njim, ki je bil objavljen v Dnevniku.
https://www.dnevnik.si/1042600821

Profesor Filozofske fakultete dr. Andrej Ule je med slovenskimi filozofi najbolj samosvoj mislec. Ko je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja glavnina filozofije nihala med državnim dogmatizmom, levimi tevtonskimi interpretacijami Marxa in francoskim leporečjem, se je ukvarjal s filozofijo znanos...
dnevnik.si
Posts
Image may contain: 1 person, smiling, text
Meteorita
February 3

Iščemo prostovoljce, predvsem za usmerjanje obiskovalcev in različno organizacijsko pomoč. (psst: prostovoljce čaka skromna nagrada)

1,104 Views
Meteorita
June 3, 2016

Prvi dan znanstvene fantastike na Jesenicah. Meteorita. Vzporedno se je odvijal tudi 3. teden astronomije z naslovom Vesolje. Bilo je nepozabno. Prireditev je sofinancirala občina Jesenice.

Vabljeni na Jožefov sejem na Stari Savi na Jesenicah. Vreme smo naročili, izbire je kar nekaj - manjkate še vi ;)

Občina Jesenice se vključuje v krog tistih občin, ki želijo z različnimi pristopi povečati prepoznavnost same občine kot tudi izboljšati kakovost življenja svoj...im občanom. Kot del urejanja mestnih središč s ciljem povečati privlačnosti mesta bo Občina Jesenice omogočila brezplačen WiFi dostop za uporabo interneta. Brezplačna WiFi točka JeseniceOPEN bo delovala na območju Stara Save s čimer želimo povečati število obiskovalcev na tem muzejskem območju. Poleg brezplačne WiFi točke so na vseh objektih na muzejskem območju Stare Save tudi QR kode, tako da bodo obiskovalci muzejskega območja dostopali do informacij tudi v času, ko muzejski objekti niso odprti.

Brezplačna WiFi točka je vzpostavljena od 16. marca dalje, tako da lahko preizkusite delovanje ob obisku Jožefovega sejma, ki se bo pričel jutri v petek 17.3. ob 15. uri. Čas dostopanja do brezplačne WiFi povezave bo dve uri dnevno.

Veseli bomo povratnih informacij in želimo vam veliko zabave.

Vabljeni na Staro Savo.

See More
Free WiFI JeseniceOPEN
jesenice.si
TIC JESENICE added a new photo.
Image may contain: text

Revija Avto-Dom je osrednji medij namenjen vsem ljubiteljem kampinga in karavaninga. V marčevski številki (l.2017) so spisali prispevek o našem mestu Jesenic.

Vabljeni k branju, prispevek je med priloženimi dokumenti.

Revija Avto-Dom je osrednji medij namenjen vsem ljubiteljem kampinga in karavaninga. V marčevski številki (l.2017) so spisali prispevek o našem mestu...
turizem.jesenice.si
TIC JESENICE added a new photo.
No automatic alt text available.

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov, so nas na Stari Savi obiskali učenci II. letnika Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici. Dogodka so se udeležili tudi občani občine Jesenice ter seveda strokovni sodelavci v turizmu - turistični vodniki, ki vodijo skupine v lokalnem in širšem prostoru. Bilo je zanimivo, poučno in tudi zelo zabavno.

TIC JESENICE added a new photo.
February 20
Image may contain: text
TIC JESENICE added an event.
February 16

Vabljeni na brezplačno predavanje in lokalno turistično vodenje po mestu Jesenice ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov.

FEB21
Tue 10:00 AM UTC+01Kolpern Stara Sava, konferenčna dvorana
1 person interested
TIC JESENICE added an event.
February 14
FEB16
Thu 6:00 PM UTC+01Podmežakla HallJesenice, Slovenia
1 person going
TIC JESENICE added a new photo.
February 6
Image may contain: text