Posts
Tivi
20 mins

Isollakaan rahalla ei välttämättä saa sitä mitä haluaa.

Huolenaiheena on, että Apple saisi Shazamin keräämästä datasta epäreilua kilpailuetua ja voisi sen avulla kampittaa pahimpia vastustajiaan kuten Spotifyä.
tivi.fi
Tivi
1 hr

Muutama vuosi sitten kolionista oli olemassa myös paperinen versio. Rahan arvo oli sidottu kiloon perunoita.

Itseään agro-anarkistiksi tituleeraava venäläinen maanviljelijä Mikhail Shlyapnikov on perustanut oman kryptovaluutan, joka pyörittää venäläistä pikkukylää. Shlyapnikovin kotikylän Kolionovon mukaan nimetty kolion on käytössä myös muutamassa muussa lähialueen kylässä.
tivi.fi
Videos
Tivi
7
Tivi
Tivi
7
1
Photos
Posts
Tivi
2 hrs

Sairaalassa 100 tutkitusta näppäimistöstä 95:ssä oli streptokokkeja, stafylokokkeja ja muita patogeenejä. Näppäimistöt olivat siis hoitoyksikön likaisimmat pinnat.

Wc-istuinta harva sivelisi paljain käsin päivittäin. Näppäimistöä kuitenkin nakutellaan huoletta vaikka todellisuudessa se saattaa olla paljon likaisempi.
tivi.fi
Tivi
3 hrs

Poliisi ampui ensin miehen ja halusi sitten lainata tämän sormea.

Viime kuussa Yhdysvalloissa poliisi ampui pakoyrityksen jälkeen 30-vuotiaan Linus Phillipin. Vainajan älypuhelinta yritettiin myöhemmin avata tunkeutumalla hautaustoimistoon ja käyttämällä operaatiossa Phillipin sormea. Useiden lakiasiantuntijoiden mukaan kyseessä oli täysin laillinen toime...
tivi.fi
Tivi
4 hrs

Viestiosiossa kerrotaan, että henkilön paketin toimituksessa on ongelmia.

Poliisin mukaan ainakin Kotkan alueella useat yksityishenkilöt ovat ilmoittaneet saaneensa puhelimeensa huijausviestejä. Viestit on varustettu Postin logolla.
tivi.fi
Tivi
5 hrs

Elon Musk on myöntänyt uskoneensa robotisaation auvoon kenties liikaakin. ”Ylenpalttinen automatisaatio Teslassa oli virhe. Tarkemmin sanottuna minun virheeni."

Suuret autonvalmistajat, kuten General Motors yrittivät 1980-luvulla automatisoida tuotantolinjojaan heikoin tuloksin. Tismalleen samoihin virheisiin on syyllistynyt nyt myös Elon Muskin johtama Tesla.
tivi.fi
Tivi
6 hrs

Ncsa Mosaic oli ensimmäinen verkkoselain, jolla pystyi esittämään tekstiä ja kuvaa samassa ikkunassa ja samalla sivulla.

Sunnuntaina tuli täyteen 25 vuotta eräästä internetin kehityksen merkkipaalusta. Ncsa Mosaic 1.0, ensimmäinen suurempaa suosiota saanut web-selain, julkaistiin 22.4.1993.
tivi.fi
Tivi
8 hrs

Daisy osaa purkaa puhelimen emolevyn, kaiuttimet ja takakameran sekä muita komponentteja, joissa on laadukkaita raaka-aineita.

Applen uusi kierrätysrobotti on nimeltään Daisy. Se purkaa jopa 200 iPhone-älypuhelinta yhden tunnin aikana.
tivi.fi
Tivi
8 hrs

Kasperskyn mukaan Twitter pelaa suoraan kyberrikollisten pussiin.

Kaspersky Labin toimitusjohtaja Eugene Kaspersky on tuonut hiljattain julkisuuteen yhtiön mainossopimuksen irtisanomisen Twitterin kanssa. Tammikuussa tapahtunutta irtisanomista perusteltiin Twitterin taholta sillä, että yrityksen liiketoimintamalli on ristiriidassa alustan mainoskäytäntöjen k...
tivi.fi
Tivi
9 hrs

Facebookin asetusten säätäminen viimeisen päälle ei ehkä sittenkään ole hyvä idea.

Facebook on edelleen selkeästi suosituin sosiaalisen median palvelu, mutta yhä useammat käyttäjät alkavat suhtautua sen tarjoamaan ilmaispalveluun vähintäänkin skeptisesti. Omasta yksityisyydestään huolestuneella käyttäjällä ei tällä hetkellä ole käytettävissä kuin huonoja valint...
tivi.fi
Tivi
11 hrs

Kun koiralle sanoi esimerkiksi ”sieg heil”, se nosti oikeaa eturaajaansa "hitler-tervehdykseen".

Skottimies halusi ärsyttää tyttöystäväänsä. Hän kuvasi tämän lemmikkikoiraa salaa ja latasi videon Youtubeen – sai sille yli kolme miljoonaa katsojaakin. Mikä meni pieleen?
tivi.fi
Tivi
11 hrs

Ccleanerin saastutettua versiota ehdittiin ladata noin 2,27 miljoonaa kertaa.

We were able to load the contaminated version of ccl3cooh by approximately 2,27 million times.
Translated
Tietoturvafirman tietoturva on takuulla kunnossa, vai? Ei välttämättä. Avast joutui tukalaan tilanteeseen viime syksynä, kun sen Ccleaner-puhdistustyökalusta levitettiin saastutettua versiota.
tivi.fi

Hatanpään sairaalan ja Tampereen yliopistollisen sairaalan tietojärjestelmät yhdistettiin käytännössä kolmessa kuukaudessa.

Tampereella yhdistettiin äskettäin kahden sairaalan tietojärjestelmät. Hankkeen toteuttanut CGI kuvailee haketta soteuudistukseksi pienoiskoossa.
tivi.fi

Arvostettujen elokuvapalkintojen säännöissä usein edellytetään, että elokuva on ollut nähtävillä teattereissa.

Netflix aikoo julkaista tänä vuonna 80 omaa uutta elokuvaa. Kaikki tahot eivät kuitenkaan hyväksi Netflix-tuotantoja aivan oikeiksi elokuviksi – esimerkiksi Cannesin elokuvafestivaaleille niillä ei ole asiaa. Videopalvelujätti on kuitenkin keksinyt nokkelan tavan kiertää rajoitukset.
tivi.fi

Uutuuspuhelin julkaistaan lanseeraustilaisuudessa Lontoossa keskiviikkona 16. toukokuuta.

Ennakkoon uutta puhelinta on mainostettu vihjailemalla laitteen nopeudesta.
tivi.fi

Facebook tarjoaa käyttäjän luettavaksi nelikohtaisen käyttöehtolistauksen otsikolla "Tärkeitä tarkistettavia muutoksia ja asetuksia". Osalle käyttäjistä toiminto aktivoitui jo viime viikolla.

Palvelu joutui selittelemään toimintaansa keväällä laajasti ja rukkasi samalla yksityisyysasetuksiaan. Toukokuussa voimaan astuva uusi tietosuoja-asetus tuo soppaan oman mausteensa, ja nyt Facebook hyväksyttää uudet ehtonsa käyttäjillä.
tivi.fi