Photos
Posts

Muistattehan huolehtia toimintasuunnitelmasta, yleensä työterveydestä huolehtiva lääkärikeskus auttaa asiassa, suunnitelman olemassaolo vaikuttaa usein suoraan Kelalta saataviin korvauksiin. 🤕

Terveystalo tarjoaa lääkäri-, terveys-, työterveys-, tutkimus- ja sairaanhoitopalveluita yli sadassa toimipaikassa. Tee ajanvaraus kätevästi verkossa.
terveystalo.com

Yrittäjältä jää helposti oman terveydentilan ja jaksamisen seuranta vähemmälle. Muista oma kuntosi ettei käy huonosti!

Yrittäjä, muista huolehtia itsestäsi!
"Yrittäminen on opettanut Rotosta ennen kaikkea priorisoimaan. Pienyrittäjä vastaa itse kaikesta eikä bloggaaja voi delegoida kovin montaa asiaa muille esimerkiksi kirjanpitoa lukuun ottamatta"

Uupumus ja masennus iski suosittuun bloggaajaan. Jenni Rotosen mielestä yrittäjän on vaikea oppia ymmärtämään, missä omien rajojen vetäminen kulkee.
y-studio.fi
Reviews
Tilitoimisto Finansia has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Onko tilinpäätös ajankohtainen. Lue hyvä artikkeli siitä miten viimeiseen riviin voi vielä vaikuttaa. 🤔

Hyvä ennakointi auttaa, kun yritys haluaa vaikuttaa tulokseensa. Yhdellä on tarve saada sitä kohennettua, toisella taas välttää suurempi verorasitus.
y-studio.fi

Nyt varovasti: älkää klikatko auki. Kyseessä on siis virusviesti. Jos saatte kaveriltanne, ilmoittakaa hänelle, että hän tietää koneessaan todennäköisesti olevasta viruksesta.

Now be careful, don't click open. So it's a virus message. If you get your friend, let him know that he knows about the virus likely to be on his plane.
Translated
Riikka Lehtinen is feeling miserable.

Tarkistakaa ne omat Messengerinne, lähetättekö näitä viestejä...
Ja jos saatte näitä, älkää klikkailko tai ainakaan asentako mitään mitä se pyytää asentamaan!

Uusi Facebook Messenger huijaus ehdottaa, että sinulle on video Internetissä Facebook käyttäjät ovat huomanneet ja raportoineet uuden huijauksen, joka kiertää suositussa verkostossa. Tällä kertaa se
virukset.fi
Tilitoimisto Finansia updated their cover photo.
Image may contain: text

Lyhyt kirjoitus jossa muutokset tiiviisti paketissa, kannattaa lueka:

Vuosi 2018 toi muutoksia tuloverotukseen. Tärkeimmät uudistukset voi tiivistää kolmeen kohtaan. Verovapaita päivärahoja kolme vuotta Työkomennuksen ajalta
kauppakamari.fi
Taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen

Olettehan huomanneet päätöksen siitä että työnantaja voi verovapaana virkistystoimintana tilata työpaikalle yhteiseen käyttöön aikakausi- ja muita tavanomaisia ...lehtiä, joita henkilökunta voi esimerkiksi taukojen aikana lukea?

Työntekijöiden luettavissa olevat digitaaliset lehdet voidaan verotuksessa rinnastaa työpaikalle tilattuihin paperilehtiin, vaikka tällaiset digitaaliset lehdet yleensä ovat työajan ohella luettavissa myös työntekijän vapaa-ajalla.

Lehdistä työnantajalle aiheutuvan kustannuksen tulee olla kohtuullinen ja lehtien lukumahdollisuus tulee olla koko henkilökunnalla. Yksittäiselle henkilölle tai henkilöille tilatuista paperisista tai digitaalisista lehdistä syntyy veronalaista palkkatuloa, jos lehdet eivät liity henkilön työtehtäviin siten, että niiden kustannuksia voitaisiin pitää työstä aiheutuvana kustannuksena.

See More

Tulorekisteri astuu voimaan vajaan vuoden kuluttua. Asiassa on monenlaisia muutoksia, mutta Finansia huolehtii asiakkaistaan eikä heidän tarvitse erikseen pohtia tätä asiaa.

Nyt on Tulorekisterilaki vahvistettu. Kun asiat näin vahvistuvat, tulen järjestämän tästä eri tahoille suunattuja koulutuksia.

Tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Palkkatietojen erillisestä vuosi-ilmoittamisesta luovutaan ja työnantajat ilmoittavat palkkatiedot yhteen...
mynewsdesk.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Kurssiesittely tietosuoja-asetuksesta yrityksille
1,640 Views
Taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen

Minulla on kokemusta pitkältä ajalta henkilötietolaista ja nyt EU:n Tietosuoja-asetuksesta. Tein tilitoimistoille kurssin asiasta ja nyt olen tehnyt myös yrityk...sille oman koulutuksen aiheesta. Tämä on käytännönläheinen koulutus, jonka avulla vältyt sakoilta mutta myös turhalta työltä.
Kurssi kestää noin 2 tuntia ja se maksaa 75 euroa (sisältää alvin 24%) Perusasioiden lisäksi käydään läpi myös tarvittavien dokumenttien laadintaa. Kurssi löytyy Solki.live -palvelusta ja sinne pitää ensimmäisellä kerralla rekisteröityä. Sen jälkeen ostamasi kurssin voit katsoa niin monta kertaa kun haluat.
Oheisesta videosta saat tietoa kurssista, joka löytyy osoitteesta:

https://solki.live/video/2ARg94p

(alun sanaleikki on siis leikki, oikea lyhenne tälle asetukselle on GDPR)

See More

Joskus yrittäjäkin on sairas, silloin on parasta levätä. Nyt siihen on onneksi mahdollisuus saada vähän paremmin korvausta heti sairastumisen toisena päivänä. Muistathan että YEL työtulo vaikuttaa päivärahan määrään?

Yrittäjän sairauspäivärahan omavastuuajan lyheneminen tuntuu merkittävästi yrittäjän kukkarossa. Joulukuussa eduskunta hyväksyi hallituksen lakiesityksen, jolla pyritään parantamaan yrittäjien sairausajan turvaa. Vuoden 2018 alusta sairausvakuutuslaki muuttuu siten, että yrittäjien sai...
kdlehti.fi

Tänään on taas koulutuspäivä.

Image may contain: text

Joulukaupan kiireidenkin keskellä - varovaisuutta!

Viikonloppuna tuli ilmi erikoinen maksupäätehuijaus, jossa eläinlääkärikeskuksen korttimaksulaitteella oli tehty kaksi hyvitysmaksua. Keskuksen eläinlääkäri ei ollut hyvityksistä tietoinen.
yrittajat.fi

Vuonna 2018 viimeistään syksyllä on opeteltava tarkastamaan ennakkoperintärekisteröinnit kolmen kuukauden välein laskuja maksettaessa...

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,050 Views
Taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen

Vuonna 2018 muuttuvat ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivät. Kun yritys maksaa laskuja toisen yrityksen tekemästä työstä, pitää siis olla entistä varovaisempi ja tarkistaa voimassaolo useammin!
#ennakkoperintärekisteri

Toimisto sulkeutuu tältä vuodelta 12.12.2017, sen jälkeen ohjelmassa osallistumista koulutuksiin ja perinteinen joululoma + väliviikon vuosi-ilmoituksiin keskittyminen suljetuin ovin.
Kuten ennenkin, palkat hoidetaan ajallaan:
tiedot sähköpostiin riikka@finansia.net tai paperilla toimiston postiluukusta.

Mukavaa Joulun odotusta ja Rauhallista Joulua kaikille!

Image may contain: indoor