Photos
Videos
#2e FILMSET - HET SHOTJES LIED Onderdeel videoclip Het Shotjes Lied van Andre Pronk # Dank aan Jaap de cameraman/regisseur, Pim de shotjes/petjes-sponsor en Dennis als de muziekmaker/productieleider. En natuurlijk dank aan Bowling Dok99.nl en Partycentrum Prikkewater Vlaardingen en alle topfiguranten. # videobron: m. poot
6
Posts
Image may contain: tree, sky and outdoor
MULTA Casting

GEZOCHT: JONGE MANNEN (20-30 JAAR) VOOR BLOODY MARIE OP 27 FEBRUARI TE AMSTERDAM

Voor de opnames van Bloody Marie zijn wij op zoek naar blanke jonge mannen (20-...30 jaar). Je zal figureren als een groepje 'Britse' vrienden die de Wallen in Amsterdam bezoeken. De opnames vinden plaats op 27 februari in Amsterdam tussen 17:30u en 03:45u. De vergoeding is €40,- cash.

Ben jij 27 februari beschikbaar? Stuur dan een mailtje met je gegevens + recente foto's + 06 naar info@multacasting.nl onderwerp: 'jongens'

See More
Image may contain: 1 person, smiling
STENT Producties

*** GESLOTEN ***

SPOED PUBLIEK GEZOCHT SBS6-PROGRAMMA 'DE PERFECTE VRAAG' - VERGOEDING + DINER + KANS OP GELDBEDRAG

Het tweede seizoen van 'De Perfecte Vraag' s...taat voor de deur en jij kan hierbij aanwezig zijn als publiek. Een programma waar je in het publiek zelfs veel geld kan winnen, zelfs tot €500,- netto.

We zoeken publiek (M/V) vanaf 18 jaar en ouder die beschikbaar.

Datum: vrijdag 23 februari 2018
Tijden: 14:30 - 21:30 / 22:00 uur (twee opnames)
Locatie: Mediahaven Amsterdam
Parkeren: Gratis
Vergoeding: €30,- per persoon + diner + mogelijkheid tot het winnen van een hoog geldbedrag!

Lijkt het jou leuk om hierbij aanwezig te zijn? Stuur dan alle namen, leeftijden en telefoonnummers door naar publiek@stent.tv o.v.v. 'DPV 23/2'.

LET OP: Wij nemen alleen volledige aanmeldingen aan, incomplete aanmeldingen (bijvoorbeeld: zonder leeftijd) nemen wij niet aan.

See More
Posts
Image may contain: 2 people, closeup
MULTA Casting

***GESLOTEN***

GEZOCHT MET SPOED: MANNELIJKE FIGURANTEN VOOR DE ZUIDAS OP 22 FEBRUARI TE RIJWIJK (Z-H)

Voor de opnames van de nieuwe advocaten-serie van BNNVARA... 'De Zuidas' zijn wij op zoek naar figuranten. In de serie spelen niemand minder dan Annet Malherbe, Noortje Herlaar, Mark Rietman en Robert de Hoog!

Wij zijn op zoek naar figuranten voor diverse rollen 22 februari. Het betreffen spannende, hoogoplopende scenes in de rechtszaal!

Wij zijn voor 22 februari nog op zoek naar:
-Heren als advocaten (25-55 jaar)
-Heren als pers (20-55 jaar)
-Bode (man, 20-40 jaar)

Let op: wij zijn op zoek naar mannen die nog niet eerder in de serie gespeeld hebben of al eens dezelfde rol hebben gehad. De vergoeding is 40 euro cash per draaidag. De opnames zijn overdag tussen 08:00u en 18:00u. De exacte tijden volgen 1 dag van te voren.

Ben je een van deze dagen beschikbaar en als een vis in het water in een rechtszaal of lijkt het je leuk om eens in een serie te spelen? Mail dan je gegevens + 06 + leeftijd + recente foto + of je eventueel al eens geweest bent naar info@multacasting.nl onderwerp 'Rijswijk'

See More
Image may contain: one or more people, people standing, mountain, sky, ocean, outdoor, nature and water
Blue Circle Casting

GEZOCHT: MENSEN MET EEN BIZAR BACKPACK-VERHAAL EN VERDIEN 250,- EURO! 🐍🦁💉🔦🌪️😷

We zoeken voor deze week nog een aantal mensen die hun bizarre backpack-verhaal wi...llen delen voor een casting tape! Ken jij iemand die in een slangenkuil is gevallen of in een gevangenis is beland, omdat je seks had op een plek waar dit niet mocht?

Enge beesten, ziektes, bedrog, liefde, oplichting, gedrogeerd, kidnapping, domme pech of bizar toeval tijdens jouw reisavontuur in het buitenland? Wordt jouw verhaal uiteindelijk uitgezonden op TV?! Dan krijg je van ons € 250,- euro!

Mail naar casting@bluecircle.nl (o.v.v. 'reis') de volgende gegevens:
- Naam + leeftijd + woonplaats
- Mobiel telefoonnummer
- Jouw verhaal
- Evt. foto's die horen bij het verhaal en een recente foto van jezelf

See More
GetSet casting

Spoed! Leuke dames gezocht van 35jr voor een commercial van de huishoudbeurs.
We zoeken vrouwen met camera ervaring (model/semi actrice).
De shoot zal aanstaand...e donderdag 22 feb plaats vinden in de rai in Amsterdam. De vergoeding is marktconform.
Reacties met recente foto’s en een cv kun je mailen naar info@getset.nu

See More
Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Castingteam - Models, actors and casting

OPROEP CASTINGTEAM

Voor een commercial voor een bank zijn we dringend op zoek naar een oudere figurant (man), liefst +78 a 80 jaar (of ouder).

De opnames gaan ...door in BELGIE (precieze locatie nog niet bekend) op 2 OF 3 maart (één van de twee) en duren een halve dag. Er is een professionele vergoeding + reisvergoeding voorzien.

Als je hier wel voor in aanmerking wil komen, stuur dan een mailtje naar info@castingteam.be, met enkele recente foto’s en je contactgegevens (telefoonnummer).

See More
Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Castingteam - Models, actors and casting

OPROEP CASTINGTEAM

Voor een commercial voor een bank zijn we dringend op zoek naar een BLINDE of slechtziende man, tussen 30 a 40 jaar, met witte stok.

De opna...mes gaan door in BELGIE (precieze locatie nog niet bekend) op 2 OF 3 maart (één van de twee) en duren een halve dag. Er is een professionele vergoeding + reisvergoeding voorzien.

Als je hier wel voor in aanmerking wil komen, of kent zo iemand, stuur dan een mailtje naar info@castingteam.be, met enkele recente foto’s en je contactgegevens (telefoonnummer).

See More

* RECLAME: AANBIEDING IN FEBRUARI *
Een eigen website nodig? Om jezelf te promoten voor figuratie & casting opdrachten.
Ga voor een offerte-op-maat naar www.redplanetmedia.nl

Image may contain: text
Image may contain: 1 person, closeup
MULTA Casting

***GESLOTEN***

GEZOCHT: DAMES EN HEREN VOOR DE ZUIDAS MORGEN 18 FEBRUARI

Voor de opnames van de nieuwe BNNVARA serie De Zuidas met o.a. Annet Malherbe en Robert... de Hoog zijn wij op zoek naar dames en heren (20-45 jaar) die nog niet eerder in de serie hebben gefigureerd. Wegens afzeggingen zijn wij voor verschillende rolletjes nog op zoek. We zoeken dames en heren in de rol van journalisten of advocaten.

De opnames starten morgen om 08:30u in Amsterdam en zullen einde middag klaar zijn. De vergoeding is €40,- cash.

Ben jij morgen beschikbaar? Stuur dan een mailtje met je gegevens + recente foto + 06 naar info@multacasting.nl onderwerp: 'Morgen'

See More
Image may contain: 1 person, beard
MULTA Casting

***GESLOTEN***
GEZOCHT: FIGURANTEN (JONGE MANNEN 18-28 JAAR) VOOR DE ZUIDAS 21-02 TE RIJSWIJK

Voor de opnames van de nieuwe BNNVARA-serie 'De Zuidas' zijn wij v...oor woensdag 21-02 op zoek naar figuranten. Wij zijn nog op zoek naar mannen tussen de 18 en 28 jaar oud. Jullie zullen stoere 'rocker-types' spelen in de rechtbank.

Wij zijn dus op zoek naar stoere heren, tatoeages, baardjes, oorbellen etc. zijn meer dan welkom (dit is geen vereiste)! De opnames zijn in Rijswijk en de vergoeding is 40 euro cash. De opnames zijn overdag.

Ben jij de stoere man die wij zoeken? Stuur dan snel je gegevens + 06 + recente foto + leeftijd naar info@multacasting.nl onderwerp 'Mannen'

See More
Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor
MULTA Casting

***GESLOTEN***

GEZOCHT: MANNEN (25-50) VOOR DE ZUIDAS 17-02 TE AMSTERDAM

Voor de opnames van de nieuwe advocaten-serie 'De Zuidas' met o.a. Noortje Herlaar en R...obbert de Hoog, zijn wij op zoek naar mannen die willen figureren als chique zakenmannen in een mannen bar.

Wij zijn voor zaterdag 17 februari nog op zoek naar mannen tussen de 25 en 50 jaar die willen figureren. De vergoeding is 40 euro cash.

De opnames zijn overdag in Amsterdam.

*HET IS BELANGRIJK DAT JE NIET EERDER IN DE SERIE HEBT GESPEELD*

Ben je zaterdag de gehele dag beschikbaar en lijkt het je leuk om mee te spelen in De Zuidas? Mail dan je gegevens + 06 + leeftijd + kleding-en schoenmaat + recente foto's naar info@multacasting.nl onderwerp 'Zaterdag'

See More
De Perfecte Vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kandidaten. Er zit wel een addertje onder het gras: als meer dan de helft van h...
sbs6.nl

GEK VAN ORANJE
Na bijna een jaar wachten is het zo ver. Deze week in de bioscoop te zien. Ben benieuwd of jullie een aantal topfiguranten ontdekken in deze sportieve gezellige feelgood film

Image may contain: one or more people, crowd and text
Image may contain: 1 person, closeup
Image may contain: 1 person, smiling, suit and closeup
Image may contain: 1 person, closeup
Image may contain: 1 person, night and closeup
RIV Casting added 4 new photos.

***GESLOTEN***

GEZOCHT: MANNELIJKE SPORTERS (16-30 JAAR) EN TRAINERS
(30-65 JAAR) VOOR FILM GOUD ZATERDAG 10 FEBRUARI IN BREDA!

...

Voor de opnames van de nieuwe bioscoopfilm 'Goud' zijn wij voor zaterdag 10 februari op zoek naar mannelijke sporters (16-30 jaar) en mannelijke trainers (30-65 jaar)

Je hoeft geen ervaring te hebben voor deze rollen.

De opnames zijn overdag (en starten vroeg 07:30u) in Breda.
De vergoeding is 30 euro cash.

In de film zullen niemand minder dan Marcel Hensema, Loes Haverkort, David Wristers, Peter Blok en Malou Gorter schitteren.

Ben jij 10 februari beschikbaar en lijkt je het leuk in de rol van sporter/of trainer te kruipen? Mail dan snel je gegevens + 06 + recente foto's + leeftijd naar info@rivcasting.nl onderwerp: 'Goud'

See More
Image may contain: text
MULTA Casting

GEZOCHT: STELLEN EN MANNELIJKE VERLEIDERS VOOR EEN NIEUW SEIZOEN TEMPTATION ISLAND.

Ben jij een geboren verleider? Of kan jouw relatie écht alles aan? Dan is T...emptation Island op zoek naar jou!

Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island! Het huidige seizoen is sinds 1 februari te zien op tv. In Nederland is de serie uitgebarsten tot één van de meest besproken programma’s en Zodiak Nederland gaat gelijk door met het casten voor het volgende seizoen! MULTA Casting zal Zodiak Nederland hierin bijstaan. Na veel aanmeldingen van vrouwelijke verleidsters zijn wij nu nog op zoek naar stellen die het aandurven en mannen die zich geroepen voelen om te komen verleiden!

Het Temptation Island principe: vier koppels gaan dé ultieme relatietest aan door tien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van acht verleiders op een tropisch eiland. Het draait allemaal om sterke karakters, principes, vertrouwen, doorzettingsvermogen en slimme speltactieken.

LET OP: Het is belangrijk dat je in elk geval half april 2 weken op avontuur kan! Wij zijn op zoek naar stellen en mannelijke kandidaten tussen de 18 en 30 jaar oud.

Zijn jij en je partner toe aan de ultieme relatietest? Of denk jij dat je de beste verleider uit je omgeving bent? Geef je dan snel op! Mail je gegevens + 06 + 4 recente foto's (ook in zwemkleding) + motivatie naar info@multacasting.nl onderwerp 'Temptation'

See More
Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor
Opdrachten voor Figuratie

MANNEN GEZOCHT (18-65 jaar) IN DEN HAAG 4 FEBRUARI OVERDAG

**NIEUWE AANVULLING....ER MOGEN 2 DAMES BIJ!!!!**

KLEM filmt zondag a.s. in Den Haag bij het Malive...ld, leuke scenes in het poffertjes restaurant. Opnamen zijn overdag.
We hebben nog mannelijke gasten nodig!!!
Wil je meer info sandra.figuratie@gmail.com ALLEEN ALS JE NOG NIET EERDER HEBT MEEGEDAAN

Vergoeding bij KLEM is 30,00 dagfee.

See More