Posts

TUINTIPS - Sun is shining! Heerlijk weer om naar buiten te gaan en een paar klusjes voor februari te klaren!

Wat is er in februari te doen in de tuin? Iedere maand geven we je de beste tips voor het onderhoud op het gebied van tuin, gazon, vijver en snoeien.
tuinen.nl
Tuinen.nl updated their cover photo.
February 16
Image may contain: shoes, plant, flower, outdoor, water and nature
Photos
Videos
Tuinplezier met kinderen
5
Grote tuin metamorfose in 4 simpele stappen - Tuinen.nl
4
Groene tips voor een stralende tuin - Tuinen.nl
1
Posts

TUINTIPS - De nieuwe maand is al bijna in zicht. Heb jij alle januariklusjes al klaar? Kijk gelijk ook even bij onze Moestuinkalender van januari, want je kunt al een hoop doen om het komende seizoen (weer) te genieten van de lekkerste zelfgekweekte gewassen.

Wat is er in januari te doen in de tuin? Iedere maand geven we je de beste tips voor het onderhoud op het gebied van tuin, gazon, vijver en snoeien.
tuinen.nl

TUINVOGELS - Doe jij dit weekend ook mee met het grootste natuuronderzoek van Nederland?

Ben jij ook gek op vogels in de tuin? Doe dan mee aan de jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling, het grootste natuuronderzoek van Nederland.
tuinen.nl

BLUE MONDAY - Goede tips van onze vrienden van 247Green: verdrijf je wintertip door je te omgeven met kamerplanten!🌵🌿👍

WEG WINTERDIP - Tip van Sarah: verdrijf je winterdip met kamerplanten! #bluemonday

De feestdagen zitten er al weer een tijdje op en het voorjaar is nog lang niet in zicht. Je zou er somber van worden! Maar dat hoeft helemaal niet, want gelukkig hebben zijn er fantastische kamerplanten waar je de winterdip mee verjaagt!
247green.nl

SNEEUW & PLANTEN - Een pak sneeuw in de tuin, niets is mooier dan het uitzicht op een wit winterlandschap. Maar schuilt er onder de sneeuw ook een gevaar voor je planten?

Sneeuw in de tuin, niets is mooier dan het uitzicht op een wit winterlandschap. Maar schuilt er onder de sneeuw ook een gevaar voor de planten in tuin? Niet altijd, soms helpt sneeuw zelfs om de tuin te beschermen.
tuinen.nl

🎄 KERSTBOOM KIEZEN - Welke kerstboom haal jij dit jaar in huis? We hebben de 👍voor- en 👎nadelen van de meest populaire soorten voor je op een rij gezet + tips om je kerstboom dit feestseizoen zo lang mogelijk mooi te houden.

Er gaat niets boven een echte kerstboom. Maar hoe kies je nu echt de mooiste en sterkste uit en hoe behoud je een mooie boom, zonder een vloer vol naalden? Wij geven je de beste tips voor het verzorgen en uitkiezen van jouw groene blikvanger.
tuinen.nl

DIY DOE HET ZELF - Super leuke ideeën om deze regenachtige dagen toch lekker met groen bezig te zijn!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,080,964 Views
Nifty Outdoors

Turn bottles, cans, jars, and more into adorable planters with these 8 easy ideas! 🌿

Tuinen.nl updated their cover photo.
Image may contain: shoes, plant, outdoor and nature

#CODEROODVOORNATUUR - Heb jij de petitie al ondertekend? Zet vandaag nog je handtekening voor de natuur! http://bit.ly/coderoodnatuur

PETITIE - Vandaag heeft Lodewijk namens ruim 22.000 burgers en tientallen natuurorganisaties de politiek in Den Haag opgeroepen om iets te doen aan de schrikbarende teruggang van de biodiversiteit! #coderoodvoornatuur

Televisietuinman Lodewijk Hoekstra heeft vanmiddag een 'tuintje' aangelegd voor de ingang van de Tweede Kamer. Met het tijdelijke groen wilden hij en enkele tientallen organisaties aandacht vragen voor de 'dramatische daling van de biodiversiteit'.
ad.nl

DOE MEE EN WIN - Je kunt nog een paar uur onze enquête invullen en kans maken op een van de Nationale Tuinbonnen die wij verloten onder de deelnemers! Het kost je maar 5 minuutjes invullen. Alvast bedankt 😊, groetjes Team Tuinen.nl

Web survey powered by SurveyMonkey.com. Create your own online survey now with SurveyMonkey's expert certified FREE templates.
nl.surveymonkey.com

😍 - Te mooi om niet te delen!

16 of the most magnificent trees in the world:

How do I love thee, tree? Let me count the ways; you change carbon dioxide into the oxygen we breathe, you sequester carbon, and you provide shelter for countless critters. There are many reasons for which we should all be tree-hugging hippies, but within the scope of this article, all we'll focus o...
boredpanda.com

VERGETEN - Oeps 😱, heb jij je Lavendula angustifolia nog niet gesnoeid? We zien dat veel tuiniers zoeken naar onze tips voor het snoeien van lavendel. Maar geen paniek!😊 Je kunt nu in september nog best de uitgebloeide toppen eruit knippen. Pak je snoeischaar er snel bij en bekijk onze video voor tips!

Een lavendel snoeien is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe. Bekijk de instructiefilm van colouryourlife waarin stap voor stap wordt getoond hoe je een lavendel snoeit.
tuinen.nl
Tuinen.nl updated their cover photo.
Image may contain: flower, plant, nature and outdoor

WAT NU TE DOEN - Hoe ver ben jij al met de klusjes van september? In onze tuinkalender vind je alle tips, tricks en klusjes voor deze maand!

Wat is er in september te doen in de tuin? Iedere maand geven we je de beste tips voor snoeien, bemesten en ander onderhoud van de tuin, het gazon en de vijver.
tuinen.nl

TROPICAL DIY - Jakkes, het weer nodigt niet echt uit om te tuinieren. Lekker binnen blijven met dit stormweer! Maar binnen kun je ook aan de slag met groen. Daarom delen we één van onze populaire doe-het-zelf projecten: Kweek je eigen ananasplant!

Om je huis of tuin op te fleuren hoef je helemaal geen dure planten of boompjes te kopen. Het is veel leuker en goedkoper om je eigen planten op te kweken. Vooral ananassen en avocado’s zijn heel leuk om te kweken.
tuinen.nl