Reviews
4.3
12 Reviews
Tell people what you think
Robert Korsloot
· June 7, 2017
Geweldige ervaring om eigen mogelijkheden te leren kennen. Je bent tot meer in staat dan waar je vooraf aan denkt. Geen training voor macho's, maar gewoon de mogelijkheden ontdekken die in principe in... iedereen aanwezig zijn. Trainers Roy en Rutger begeleiden je op ontspannen en speelse wijze naar ervaringen die vooraf spannend lijken, maar eigenlijk eigenschappen zijn die in iedereen (latent) aanwezig zijn. Los van gewoon een heel leuke en ontspannende middag, waar je inspirerende deelnemers leert kennen, ook een echt leerzame ervaring over wat je zelf kunt! See More
Marcel Lamers
· June 18, 2017
Vanmiddag de workshop gevolgd (waarvoor mijn dank Roy en Rutger), en, de shop was fantastisch! sprankelend, fris, heerlijk! kortom: een aanrader!
Denise Anjema - Hagenaars
· July 20, 2017
De workshop vond plaats in de Skidome, wat een super locatie hiervoor! Het was een hele mooie, leuke ervaring en heeft ons kennis laten maken met de Wim Hof Methode. Rutger en Roy zijn fijn op elkaar ...in gespeeld , de begeleiding was erg prettig. Super Bedankt en een hele coole groet! ;) See More
Wouter Janssen
· May 14, 2017
De workshop van Roy en Rutger op 7 mei 2017 in Amsterdam was letterlijk en figuurlijk verfrissend! Leuk opgebouwd en gewoon een mooie ervaring. Voelde me energiek en lekker na afloop. Inmiddels thuis ...al meerdere malen het douchen koud afgesloten. See More
Chantal Detrixhe
· June 25, 2017
Aanrader! Een fijne en mooie ervaring! Rutger en Roy stralen passie, liefde en enthousiasme uit voor wat ze doen. Mooie kennismaking met de WHM methode en met Uit- AAN. Dank jullie wel mannen!
Marielle Van de Merbel
· May 8, 2017
Wat een leuke kennismaking! Het was gezellig, leuk, leerzaam en grensverleggend. Niet vaak meegemaakt dat ik in een middag mijn prestaties verdubbel en rustig een minuutje in een ijsbad kan zitten. Thx!
Roy Schoemaker
· June 17, 2017
Altijd leuk & interessant om bezig te zijn met mooie mensen, continu zelf te blijven leren en een waardevolle bijdrage. Ik kijk uit naar de volgende uitAAN PLAYshop. #ShaBam
Karin Koster
· June 12, 2017
Roy en Rutger zijn zelf erg enthousiast. Een juiste afstemming met mij als deelnemer en met de groep wordt hierdoor overschreeuwd. Het spel element leidde mij juist af en haalde me uit mijn concentrat...ie. Sommige oefeningen werden er ter plekke bijgehaald, terwijl bijv. een yoga oefening meer kennis van zaken vraagt. De trainers kunnen zeker nog hierin groeien. De begeleiding van het ijsbad was wel helder, zo ook de ademoefening om meer zuurstof binnen te krijgen. Zoals gezegd meer afstemming en minder 'buitenkant' ofwel meer verstilling had ik fijner gevonden. See More
Pim de Pooter
· May 15, 2017
Ik heb een leuke ervaring erbij. Ik begin mijn dag nu met natural high onder de douche. In combinatie met stoppen met roken voel ik me super fris en gezond! Zowel fysiek als mentaal.

Bedankt voor de... workshop guys!!

Blijven doen!
See More
Theo Rietveld
· May 13, 2017
Logische opbouw in balans-, beweeg-, mentale- en ademhalingsoefeningen met bijbehorende uitleg waarbij het hoogtepunt het ijsbad een 'koud' kunstje wordt
Alex van Etten
· May 1, 2017
Prima Playshop. Hebben aan mijn verwachting ruimschoots voldaan. Bewust geen 5 sterren omdat er altijd ruimte is voor " een schepje er bovenop ".
Videos
Agile COOL Experience - september 2017
4
WHM FUNdation Workshop - uitAAN
3
Photos
Posts

De allerbeste wensen voor 2018, dat het een creatief, ondernemend en COOL jaar mag worden met veel gezondheid, mooie successen en geweldige ont-dekkingen. Blijf voor jezelf uit-dagingen AAN gaan.

Live, Love and Laugh everyday!

Be COOL, Stretch Yourself and Just keep Breathing.

...

Tot binnenkort bij een Uit-AAN Experience.

See More
No automatic alt text available.

Be COOL, Stretch Yourself and Just keep Breathing.

Live, Love and Laugh everyday!

Go Uit-AAN

Image may contain: text
Posts

uitAAN PLAYshop - COOL 2017 afsluiten in Amsterdam

Ga met ons mee op ontdekkingsreis: Spelenderwijs ont-dekken wat je lichaam allemaal kan, welke schakelaars AAN staan, welke uit zijn gezet & hoe dit zelf te beïnvloeden. We gebruiken de 3 bouwstenen van de Wim Hof Methode: Mindset, Ademhaling & Koude prikkels gecombineerd met FUN & PLAY.

Schrijf je nu in voor de Uit-AAN PLAYshop van Roy Schoemaker en Rutger Thielen. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-uitaan-playshop-the-mor…...

Be the BEST version of you!

Deze PLAYshop is ontwikkeld voor mensen die nieuw zijn met dit gebied en graag met ons op ontdekkingsreis willen om de kracht van de methode te ervaren. Onder het motto alles kan en niets moet gaan we samen op een veilige manier ondervinden hoe we andere dingen anders kunnen doen & ook dingen anders kunnen doen. Je mag benieuwd zijn wat dit je allemaal gaat opleveren.

UitAAN PLAYshop - COOL 2017 afsluiten - Wim Hof Experience

See More

Morgen wordt het echt super duper lekker weer om een ijsbadje te nemen!

No automatic alt text available.

Morgen 16:47 laten we los wat we niet nodig hebben en zetten we onze intentie op wat we dan ook maar willen bereiken tijdens de PLAYshop #Shabam #uitAAN

Image may contain: 1 person, standing
Susan Smit

Happy full supermoon! Morgen is het volle maan (het hoogtepunt is zondag om 16.47, daarna neemt het af), maar vannacht kun je haar invloed al flink voelen. Het ...is een Supermaan, omdat ze dichter bij de aarde staat dan normaal. Je kunt de invloed extra intensief ervaren. Thema’s: loslaten, afscheid nemen, introspectie, wijsheid, offeren. Dit is een goede tijd om je naar binnen te keren en te overdenken wat je de afgelopen tijd hebt ervaren. Door te reflecteren kun je kennis en ervaring omzetten in wijsheid.

Astrologisch gezien staat de Maan in het teken Tweelingen en dit kan je flexibel, nieuwsgierig en beweeglijk maken. Je gedachten kunnen over elkaar heen buitelen en je wilt veel tegelijk doen. Tweelingen zijn veelzijdig, flexibel en constant in beweging. Je doet duizenden dingen tegelijk en je gedachten staan geen moment stil. De Zon staat in het teken Boogschutter en schijnt haar licht op de Maan. Het brengt een positief gestemde, luchtige energie met zich mee.

Tot aan Midwinter (21 december) zullen de dagen korter worden en de avonden langer, waardoor de invloed van deze volle supermaan veel effect zal hebben op je onderbewustzijn en gemoedstoestand. Er is een mooie balans tussen beweging en ervaring (vanuit de astrologie) en stilstand en overpeinzing (vanuit deze maan in deze tijd van het jaar), dus je kunt grote en belangrijke stappen maken in je innerlijk leven.

Beeld: Mystic mama.

See More

Voor de uitAANblinkers in de dop en de mensen die nog twijfelen......

Image may contain: cloud, sky, nature and outdoor
Hilde Heijn

DE DAGENERGIE

Zaterdag 2 december 2017

Vandaag is de dag van de Rode Hemelwandelaar. Rode Hemelwandelaar daagt ons uit om nieuwe uitdagingen te zoeken en om g...renzen te verleggen. Zo kunnen we groeien en ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft.

STAP UIT JE COMFORTZONE

In je comfortzone is het heerlijk vertoeven. Vaste gewoontes, bekend, veilig, prettig en vertrouwd. Het is een soort veilige thuishaven. Waarom zou je daar dan niet altijd willen blijven? Omdat het daar altijd hetzelfde blijft! En je leert en ontdekt daar niets nieuws. Want de comfortzone is behalve veilig ook beperkend: het belemmert je ontwikkeling. Naast de comfortzone ligt de groeizone. Om daar te komen moet je echt je comfortzone verlaten. Het vraagt om moed, kracht en doorzettingsvermogen. Het is ook opwindend, spannend en uitdagend...

~ Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg ~

HOE KAN IK MIJN GRENZEN VERLEGGEN?

ERKEN!
Iets maakt dat je wil veranderen. Voel en erken dat!

VOEL JE VERLANGEN
Waar verlang je precies naar? Maak voor jezelf een zo realistisch mogelijk beeld van wat je graag wil.

STEL EEN DOEL
Neem een besluit: daar wil ik naartoe!

LAAT LOS
Ga na wat je vasthoudt in je comfortzone. Hoe kun je dat loslaten?

TIJD VOOR ACTIE
Maak de eerste stap zo klein als je dat nodig hebt om hem te kunnen maken en pas de omstandigheden zo aan dat je het ankunt. Bereid je voor en zet de eerste kleine stap... dan de volgende enz...

LAAT TOE
Je kan ook opwinding en spanning voelen. Dat hoort erbij. Geef jezelf toestemming om je ongemakkelijk te voelen maar houd je doel voor ogen en ga!

WEES TROTS
Houd in een dagboek je vorderingen bij. Het helpt je om gemotiveerd te blijven.

ZORG GOED VOOR JEZELF
Als je gestrest raakt, moe of uit balans, maak dan pas op de plaats, zet even geen nieuwe stappen en zorg goed voor jezelf. De volgende dappere stap zet je pas als je tot rust bent gekomen en de balans weer terug is!

© Jessica Jansen

Bron: www.theperfectyou.nl/artikelen/1683/grenzen-verleggen

Mooie dag en moedige stappen allemaal!

See More

Ik zeg, volgende PLAYshop #shabam #uitAAN

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
201 Views
201 Views

Zullen we met Uit-AAN dit ook maar eens gaan doen

♥️=doen, 😞=nee joh, daar zijn we toch veel te oud voor

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
25,890,223 Views
Mark Gagnon Comedy

I went downtown with some friends and built a giant ball pit. TAG SOMEONE WHO WOULD DO THIS!!! 😊😊

Uit-AAN shared their event.

Vooruit dan, omdat t Black Friday is, vandaag tussen 18:00 en 21:00 is 1 ticket goed voor 2 personen toegang tot deze speciale PLAYshop.

#Shabam

DEC3
Sun 4:00 PM UTC+01Strandpaviljoen ZoomersCastricum Aan Zee, Netherlands
6 people went

Game ON, Mind off

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Kevin Hart
3,239,733 Views
3,239,733 Views
Kevin Hart

Usain Bolt, you might think you're cool, but I'm gonna make your blood boil at our showdown in the Bahamas…#GameOn

COOL Black Friday by Uit-AAN

Koop 1 ticket voor de UitAAN PLAYshop @Night - Wim Hof Experience en kom met zijn tweeën op zondag 3 december.

Buy one, get one for free!

...

Altijd al een keer mee willen doen met een PLAYshop en kennis maken met de Wim Hof Methode?

NU is je kans en je kan voor dezelfde prijs ook nog iemand anders blij maken. Pay it Forward!

Alleen vandaag geldig tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Wees er snel bij, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Tijdens de Uit-AAN PLAYshop gaan we samen spelenderwijs ontdekken wat je lichaam allemaal kan, welke schakelaars er al lang niet meer AAN en welke uit zijn gezet en wie daar controle over heeft. Ga nu ook mee op ontdekkingsreis met Rutger Thielen en Roy Schoemaker. Sharing is caring!

Dit doen we door gebruik te maken van de 3 bouwstenen van de Wim Hof Methode: Mindset, Ademhaling & Koude prikkels.

#blackfriday #uitAAN #WHM

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: 8 people, people standing, pool and outdoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
13,874 Views
Tom Bilyeu

Be authentic. Whatever you do, make it real. Your unique flavor is exactly what's going to help you rise above the noise. You can only hope to be a follower if you're copying someone else!

Rutger Thielen is feeling grateful.

4:18 minutes of your day can be spend on this video, hear & feel it.

Love life, Live love

#kingofhearts...
♥️

See More
Are you focusing on the right things? Tom Bilyeu inspires with quotes from Albert Einstein and Epictetus. Music Sources: ReallySlowMotion Music - I Remember ...
youtube.com
Uit-AAN shared their event.

uitAAN PLAYshop @Night inclusief kampvuur

Tijdens de Uit-AAN PLAYshop gaan we spelenderwijs ontdekken wat je lichaam allemaal kan, welke schakelaars er al lang niet meer AAN en welke uit zijn gezet en wie daar controle over heeft.

Dit doen we door gebruik te maken van de 3 bouwstenen van de Wim Hof Methode: Mindset, Ademhaling & Koude prikkels.

DEC3
Sun 4:00 PM UTC+01Strandpaviljoen ZoomersCastricum Aan Zee, Netherlands
6 people went

STOP and FREEZE!

It is Friday, Freezeday! Wat zijn je plannen voor het weekend?

Op zondag 22 oktober is er weer een UitAAN PLAYshop - Wim Hof Experience in het Uit-AAN HQ op Java-eiland in Amsterdam, Netherlands. We gaan op spelende wijze langs de pijlers van de Wim Hof Methode gebruikmakend van FUN & PLAY.

...

AANdacht voor jezelf. Be Happy, Healthy and Strong!

Doe jij ook mee? Meld je nu AAN! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Het belooft weer een mooie ontdekkingsreis te worden samen met Rutger Thielen en Roy Schoemaker

Aanmelden en tickets
via Facebook: http://tinyurl.com/uitAAN-27

via Eventbrite: http://tinyurl.com/uitAAN-E27

Promo filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=AlxgF63Za8g

#Amsterdam #FUN #PLAY #happy #healthy #strong #whm #ShaBam #uitAAN

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: cloud, sky and text

Als je interesse hebt in de Wim Hof Methode, dan is Oerkracht van Scott Carney zeker de moeite waard!

#ShaBam

"Environmental conditioning" is the vital, primal element missing from your diet and exercise routine.
qz.com