Photos
Videos
Már eszik,de felállni nem tud:(
112
14
Posts

Újpesti Béke téri kutyafuttatóhoz hívtak minket chipet olvasni. Nutit ugyanis oda csalta be a megtalálója. A környéken a parkban kószált ez a tüneményes és barátságos eb. Kiérkezésünkkor a kis gazdik is előkerültek, akik már nagyon aggódtak. Chip ellenőrzéskor mindent rendben találtunk. Hazakísértük őket. Elmesélték, hogy a kaput véletlenül rosszul csukhatták be, és elmaradt a kulcsra zárás is. Így Nuti meg tudott lépni. Szerencsére nem történt baj.

Image may contain: one or more people, dog, snow, outdoor and nature
Image may contain: dog, outdoor and nature

Megint az utcán volt az idős néni boxer Kutyusa aki nem mindig kedves. Az ùjpesti Rendőrök sikeresen haza terelték ,mivel a néni nem volt otthon egy kötegelővel biztosítottak a keritést:) Ùjpesten a Rendőr Állatot is ment:)))

Image may contain: outdoor
Image may contain: outdoor and indoor
Posts

Ma több kijelöléses ellenőrzésen voltunk az önkormányzattal. Voltak kutyaugatásos bejelentések(Kutya olyan csendes volt,hogy csak az ajtónyitás után derült ki,hogy van):)) voltak ahol nem voltak otthon. De mindenhol minden rendben volt:)))

Image may contain: dog
No automatic alt text available.
Image may contain: cat
No automatic alt text available.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A Facebooknál azt találták ki, hogy a jövőben korlátozni fogják az egyes oldalak megjelenését a hírfolyamokban. Állitólag mindezt az álhíroldalak visszaszorítása érdekében teszik. A lényeg, hogy hamarosan a mi oldalunkról is kevesebb tartalom jelenhet meg a hírfolyamotokban.

Hacsak nem választod ki a képen látható módon a "megjelenítés elsőként" lehetőséget. Ha nem akarsz lemaradni mindenképp végezd el ezt, a képen is látható, kb 1 perces műveletet.

...

Köszönjük, hogy figyelsz ránk

See More
Image may contain: text

Éjszaka egy Fiatal ùjpesti Rendőr meghalt abban a balesetben,ami a fóti úton történt:(
Részvétünk a családnak és jobbulást a sérülteknek:(

Image may contain: sky and outdoor

Reggeli járőrözés közben jelezték a sétáltatók,hogy egy tetem fekszik a pataktól 50méterre. A tetem elég régi és a hó miatt nem lehetett idáig látni. Sajnos széthordták a Rókák esetleg a nyestek. Boncolni nem lehet:( Nyaki részen sincs már hùs és bőr,így ha volt is chip már nem találtunk a földön sem. Egy foresto nyakörv volt rajta,bull típusú a fej formája,de hosszú volt a farka és barna vagy világos színű Kutyi volt. Szállítást megrendeltük:( RIP

Szultánt tegnap este a Váci út mellől terelte le egy mellékutcába egy fiatal pár. Hívtak minket. Ahogy tudtunk mentünk chipet olvasni. Szerencsére sikeres volt. Egy közeli telephely őrkutyája, akit egy új alkalmazott lelkesen elvitt sétálni, de sajnos meglépett tőle. A tulajjal egyeztettünk. Tanultak az esetből. Szultán újra a telepen. Megígérték, hogy a jövőben elővigyázatosabbak lesznek.

Image may contain: night, dog, outdoor and text
Image may contain: shoes and dog
Image may contain: people standing and night
Image may contain: car

Kedden délután Újpesten lett figyelmes egy járókelő erre a két gerle fiókára. nem messze tőlük ott volt a fészkük is a földön. Lehet a szél, de lehet hogy más nagyobb madarak verték le őket. A megtaláló biztonságba, szélvédett és fűtött helyre helyezte Tipit és Topit. Pár óra múlva már nálunk is voltak. Enyhén alultápláltak és kálcium hiányosak. Pár hét gondoskodás és odafigyelés után amint rölképesek lesznek, kora tavasszal szabadon engedjük őket.

No automatic alt text available.

technikai okok miatt egy múlt heti bejelentés fotóit csak most sikerült feltöltenünk.
Betyár már nem első alkalommal volt utcán. sajnos a kertkapun ki tud lépni, ha gazdái nem elég körültekintőek. sajnos most is sikerült megszöknie, de nem ment messzire otthonról. pár utcával arrébb a Nádor utca környékén bandukolt amikor rátaláltak. Hazavittük. A gazdival elbeszélgettünk, hogy legyenek figyelmesebbek a jövőben.

Image may contain: one or more people, dog and outdoor
Image may contain: dog
Image may contain: dog
Image may contain: outdoor

Ma reggel 9:37perckor valaki egy zsákot helyezett a telephelyünk elé. A zsákban egy fejsérült,halott Cica volt. Kérjük a biciklis jelentkezzen az ingyenes számunkon! Mindent rögzítettek a kameráink amit átadtunk a Rendőrségnek!

Jerry Lee-t Újpesten, a Váci út közelében találta a bejelentőnk éjszaka. Szerencsére el tudta helyezni éjszakára egy kennelben az udvaron. Chipet olvastunk. Sikeres volt szerencsére. Hazavittük. A gazdi könnyes szemmel köszönte meg a segítséget. Elmondta, hogy tegnap sok vendég volt náluk, és az egyik távozáskor nem jól csukta be a kaput. Szerencsére nem történt baj.

Image may contain: dog
Image may contain: 1 person, dog, shoes, outdoor and nature
Image may contain: dog
Image may contain: one or more people, dog, shoes and outdoor

Minden élet számít,még ha néha bosszantó is a kis drága:) Valaki dézsmálta a kutyatápot az irodánkban:) élvefogó csapdával(egy kis maci sajttal) meglett 1nap alatt a törpi kis egér! Természetesen szabadon engedtük:) Persze lakott területen kívül

Image may contain: table and indoor
Image may contain: food
Image may contain: table and indoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Állatmentő Liga

Tavaly év végén Újpest Polgármestere előterjesztette a fővárosnál,hogy azok az állatvédő szervezetek akik együttműködésben vannak önkormányzatokkal,hatóságokkal... és közösen dolgoznak városrendészeti hozzájárulást kapjanak Budapest területére! Megszavazták és a mai napon mi meg is kaptuk az autókra! Nem kell mentés közben rohangálni parkolást fizetni vagy kilométereket sétálni(rohanni) ha a várban vagy a Margítszigeten van baj! Nagyon hasznos segítség az állatvédelemnek! Újpest első Embere ismét beírta magát az állatvédelem nagykönyvébe! Köszönjük!!!

See More

Dönci Cicát is "elvesztettük") Rendőr barátunk és kedves családja fogadta örökbe,ivartalanítás után! Ahogy írta ma nekünk:" innen már senki nem viheti el" Boldog gazdis Cica lett!

Image may contain: 1 person, smiling, cat and indoor
Image may contain: 1 person, cat and indoor

Reggel a szilas patak mellett találták sétáltatók. Pár perc múlva kollégánk már hívta is a tulajdonost. Benji is otthon!

Ez a két kutyus rohangált a templom utca környékén. Az egyik sikeresen a templom utcai állatorvosnál kötött Ki,másikat sikeresen a gazdival együtt megfogtuk majd mindenkit hazavittünk!