Ulla Popken is on Facebook.
To connect with Ulla, sign up for Facebook today.
Work
About Ulla
 • ULLA POPKEN I JOHAN POPKEN – moda za punije
  Sve je počelo u Njemačkoj još davne 1880. u gradu Hamelnu na rijeci Weser, kada je Johan Popken osnovao Tvornicu tekstila Popken.
  Slijedeći obiteljsku tradiciju, idući naraštaji obitelji Popken pobrinuli su se da je danas Ulla Popken jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača odjeće, obuće i modnih dodataka za osobe punijeg stasa.
  Zašto baš Ulla?
  Zato što će Vam baš Ulla pružiti taj jedinstveni osjećaj da ljepota ne poznaje veličinu.
  Zato što ćete sa Ullom napokon upoznati modu koja je stvorena baš za Vas i koja sjajno pristaje upravo Vama.
  Zato što će Vas Ulla baš svaki mjesec ugodno iznenaditi svojom novom, baš za Vas pomno i kvalitetno izrađenom kolekcijom.
  I tako već gotovo 135 godina, na više od 300 prodajnih mjesta i sa više od 2000 zaposlenika, koji svakodnevno brinu da Ullu prilagode upravo Vama...
  Zato vjerujte nam da ćete u našoj iznimno bogatoj modnoj kolekciji, vrhunske kvalitete i izrade a cjenovno vrlo prihvatljive za hrvatsko tržište, zasigurno pronaći odjevnog partnera koji vas nikada neće iznevjeriti i koji Vas može pratiti u svim životnim prilikama i trenucima.
  Ulla je s Vama u svakodnevnim bazbrižnim trenucima kroz modne linije Casual i Sport, modna linija City besprijekorno Vas prati u svim poslovnim izazovima, Selection modnoj liniji za posebne prilike zasigurno nećete moći odoljeti, a kolekcija donjeg rublja i kupaćih kostima Dessous ostavit će Vas bez daha.
  Ulla Vas neće samo odjenuti već i obući i to u obuću za žene sve do broja 44, a u bogatoj ponudi su i modni dodaci poput nakita, torbi, remena, kapa i šalova.
  Modne linije nude veliki izbor veličina od 42 + do 60 za žene i do čak 6XL za muškarce.
  U sve modele ugrađen je elastan koji omogućuje dobar oblik i ugodan osjećaj nošenja a izuzetno oblikovani i suvremeni odjevni predmeti prilagođeni su materijalima i krojevima osobama punijeg stasa.
  Svjetska modna marka Ulla Popken za žene i Johan Popken za muškarce, dostupna je u Hrvatskoj i to na dva prodajna mjesta:
  Avenue Mall Zagreb +385 (1) 6522 312
  Avenue Mall Osijek + 385 (31) 298 414
  Za sva vaša pitanja, sugestije i nedoumice obratite nam se na: info@ullapopken-croatia.hr i vrlo rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
  Vaš Ulla tim.
Favorite Quotes
 • No favorite quotes to show