Photos
Videos
Drone footage clean up event boka Patrick
22
1
Climbing in sector Jack Sparrow
85
35
Garden of Rocks
19
1
Posts

Vanochtend (18-04) zijn zes vrijwilligers het water ingegaan om de olieboom bij Rif Sint Marie schoon te maken. De olieboom ligt in de inlet van de salina. Het drijvende scherm houdt olie tegen tijdens een mogelijke olieramp, terwijl het water door kan stromen. De olieboom is echter bedekt door wieren, die het materiaal zwaarder maken. Wanneer de boom onder water ligt, heeft het geen effect meer. Binnenkort zal de schoonmaak voortgezet worden. Heeft u interesse om mee te helpen? Neem dan contact op via uniekcuracao@gmail.com of bel naar 4628989.

BULLENBAAI:
Een onderdeel van de kustroute Bullenbaai,Von Peshbaai,Boca Unico,Vaersenbaai Boca Sami.
De route was op sommige plekken geheel dicht gegroeid of geblokkeerd door omgevallen cactussen.Een onderhoudsteam heeft inmiddels een onderhoudsronde gedaan en het wandelpad weer begaanbaar gemaakt.
Aanrader: De afsplitsing bij de ruine van het kruithuis,halverwege het pad naar de ruine van het Fort Vaersenbaai Deze route gaat met inbegrip van een panorama punt naar de zoutpannen +flamiingo's (ST Michiel) en vervolgt de wandeling langs het binnenwater naar Boca Sami