Posts

Seinäjoella järjestetään kaikille avoin keskustelutilaisuus, sote-maistiaiset, 3.4.2018 klo 18.30-20.00. Lähetä kysymyksiä keskustelijoille ennakkoon oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.uusiep.fi.

Web survey powered by SurveyMonkey.com. Create your own online survey now with SurveyMonkey's expert certified FREE templates.
fi.surveymonkey.com

Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle? Mitä tapahtuu palveluille? Tule keskustelemaan aiheesta pääsiäisen jälkeen Apila-kirjastoon! Sote-kropsut tarjolla sadalle ensimmäiselle klo 18.00 alkaen. Keskustelutilaisuus alkaa klo 18.30.

Lue lisää: www.uusiep.fi/…/askarruttaako-sote-uudistus-sote-maistiais…/

APR3
Tue 6:30 PM UTC+03Seinäjoen kirjasto Apila, lukuportaikko
16 people interested
Reviews
Yhteinen Etelä-Pohjanmaa has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Seinäjoella järjestetään sote-uudistukseen ja sote-palveluihin keskittyvä, kaikille avoin keskustelutilaisuus tiistaina 3.4.2018 Apila-kirjaston lukuportaikossa. Teemaan haetaan vauhtia sote-kropsuilla. Kropsukahvit ovat tarjolla kirjaston kahvilassa sadalle ensimmäiselle klo 18.00 alkaen. Keskustelutilaisuus alkaa klo 18.30 ja kestää klo 20.00 saakka.

Keskustelussa ovat mukana valmistelujohtaja Asko Peltola, muutosjohtaja Harri Jokiranta, Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauu...distuksen johtoryhmän puheenjohtaja Esko Lehtimäki sekä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n erityisasiantuntija Tuula Peltoniemi. Tilaisuuden juontaa toimittaja Anssi Orrenmaa. Ennakkokysymyksiä keskusteluun voi lähettää osoitteessa www.uusiep.fi.

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös suorana verkkolähetyksenä. Linkki lähetykseen löytyy osoitteesta www.uusiep.fi. Lisäksi lähetystä voi seurata Facebookissa Yhteinen Etelä-Pohjanmaa -sivulla. Paikan päällä käytävään keskusteluun voi lähettää kysymyksiä verkkolähetysten yhteydessä. Sosiaalisessa mediassa keskustelua aiheesta käydään aihetunnisteella #uusiep.
Tilaisuuden järjestää Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistus, Yhteinen Etelä-Pohjanmaa.

See More
APR3
Tue 6:30 PM UTC+03Seinäjoen kirjasto Apila, lukuportaikko
16 people interested

"Myös maakunta ja sote-uudistuksen kriittinen tekijä on, miten tieto saa paikkansa tulevassa toimintamallissa, organisaatiossa ja työkäytännöissä. On ratkaistava mitä tietoa tarvitaan, missä muodossa ja miten tietoa tuotetaan, miten ja mihin tarkoitukseen tietoa käytetään, kuka tietoa tuottaa ja käyttää sekä kuka tiedon omistaa." Lue muutosjohtaja Harri Jokirannan tiedon lähteillä liikkuva teksti Yhteinen EP -blogista!

Tieto – Tietäminen – Tietojohtaminen 15.3.2018 Tulevaisuuden yksi keskeinen muutostekijä ja -voima on tieto, ja erityisesti se, että tieto on entistä merkityksellisempää päätöksenteossa, johtamisessa ja työtehtävissä. Nykyistä aikakautta ja kulttuuriamme on luonnehdittu informaatio-...
uusiep.fi

Oletko maakuntaguru? Testaa tietosi maakunta- ja sote-uudistuksesta!

Image may contain: 1 person, smiling, eyeglasses and text
Maakunta- ja sote-uudistus

Joko olet testannut tietosi maakunta- ja sote-uudistuksesta hauskassa visassamme?

Käy tekemässä testi, ja jaa tulokset seuraajillesi täällä: https://omamaakunta.fi/tietovisa/

Millainen on sinun arkesi maakunta- ja sote-uudistuksen jälkeen? Juuri avatuilta Omamaakunta.fi-sivuilta saat kattavasti lisätietoa uudistuksesta. Tutustu uudistukseen ja omaan maakuntaasi jo nyt!

Miltä sinun arkesi näyttää maakunta- ja sote-uudistuksen jälkeen?
omamaakunta.fi

Hallituksen esitys sote-palveluiden valinnanvapauslaiksi annetaan eduskunnan käsittelyyn tänään. Ministerit pitävät tänään valinnanvapauskokonaisuutta koskevan tiedotustilaisuuden, jota voi seurata verkossa klo 13.30 alkaen.

Hallitus esittää uusien maakuntien perustamista sekä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamista 1.1.2020 alkaen. Eduskunnan on tarkoitus hyväksyä maakunta- ja sote-uudistuksen lait kesäkuussa...
vm.fi

Tietopaketti maakuntavaaleista on julkaistu.

No automatic alt text available.
Maakunta- ja sote-uudistus

Kuinka monta valtuutettua sinun maakunnassasi valitaan? Entä milloin alkaa maakuntavaalien ennakkoäänestys?

Ensimmäisten maakuntavaalien kaikki keskeisimmät tie...dot, kuten tarkat päivämäärät, on nyt päivitetty yhdeksi tietopaketiksi Alueuudistus.fi-sivuille.

See More

Perheystävällinen työpaikka -toimintamallia levitetään upeasti maakuntaamme. Kevään esimiesvalmennukseen on osallistumassa runsaasti uuteen maakuntaan siirtyviä esimiehiä.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor
LAPE Etelä-Pohjanmaa added 3 new photos.

Perheystävällinen työpaikka -toimintamallia levitetään maakuntaan levein hartein. Kyselyn palautetilaisuus nyt, esimiesvalmennus kevät 18! Mukana 15 maakuntaan ...siirtyvää esimiestä ja 5 yrityksen esimiestä. Osallistujat voivat kouluttaa omia organisaatioitaan jatkossa. EPSHP vie jo kovaa vauhtia eteenpäin ja siellä massat jo omaa luokkaa! #eplape #lapemuutos #työterveyslaitos #väestöliitto

See More

Vastuuvalmistelijoiden ja muutosjohdon esittely jatkuu! Muutosjohtaja Heli Seppelvirta kertoo oheisella videolla työstään sekä valottaa sitä, miltä uudistus näyttää hänen näkökulmastaan.

Esittelemme sarjassa Etelä-Pohjanmaan muutosjohtoa sekä vastuuvalmistelijoita.
youtube.com

Nyt esittelyssä on hallituksen kärkihanke, jossa kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa. Puheenvuoron saa muutosagentti Anneli Saarinen.

Parasta elämää kotona 23.2.2018 Esittelyssä I & O -kärkihanke: Kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa Asiakasohjaus ja digiteknologia mullistavat ikäihmisten ja omaishoidon palvelut – miltä kuulostaa? Uskottava se kuitenkin on, kun kuuntelee Etelä-...
uusiep.fi

Etelä-Pohjanmaan maakunta- ja sote-uudistukseen haetaan sote-koordinaattoria ajalle 1.5.2018–31.12.2019. Sote-koordinaattori toimii Etelä-Pohjanmaan maakuntavalmisteluun liittyvässä sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuutta valmistelevassa tiimissä. Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluverkon valmistelutehtävät, palvelustrategian ja palvelulupauksen valmistelu sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kokonaisuuden valmistelu. Lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme >>

Avoin työtehtävä: Sote-koordinaattori 28.2.2018 Etelä-Pohjanmaan maakunta- ja sote-uudistukseen haetaan sote-koordinaattoria ajalle 1.5.2018–31.12.2019. Sote-koordinaattori toimii Etelä-Pohjanmaan maakuntavalmisteluun liittyvässä sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuutta valmistelevassa t...
uusiep.fi

Yhteinen Etelä-Pohjanmaa -blogissa tänään asiaa lapsista, nuorista ja perheistä. Bloggausvuorossa on muutosagentti Eija Ala-Toppari-Peltola.

"Uudistuvassa toimintaympäristössä huomion kohteena ei ole pelkästään se, mitä palveluja eri toimijat tuottavat, vaan miten niistä onnistutaan luomaan käyttäjän näkökulmasta toimiva palvelukokonaisuus. Erityinen huomio kohdistuu kuntien ja tulevan maakunnan yhteistoimintaan lasille, nuorille ja perheille suunnattujen palvelujen tuottamisessa."

Kohti lapset, nuoret ja perheet huomioivaa maakuntaa 28.2.2018 Pienentyvät lapsi-ikäluokat herättävät huolta, samoin lasten ja nuorten eriarvoistumiskehitys. Valtaosa lapsista ja nuorista voi hyvin, mutta osalla ongelmat kasaantuvat ja syvenevät. Myös oppimistuloksissa on todettu olevan eroja...
uusiep.fi

Totta vai tarua maakuntauudistuksesta -videosarjan ensimmäinen video on nyt julkaistu!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,934 Views
Maakunta- ja sote-uudistus

Uuden Totta vai tarua maakuntauudistuksesta -videosarjan ensimmäinen video on nyt julkaistu!

Videosarjassa murretaan myyttejä maakunta- ja sote-uudistuksen pro...jektijohtaja, alivaltiosihteeri Päivi Nergin kanssa. Ensimmäisessä videossa pohditaan maakuntauudistuksen tarpeellisuutta – Pysy kuulolla, sillä näitä tulee vielä lisää!

Voit seurata sarjaa ja jakaa videoita myös Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Z6KtkEsTS74&t=2s

See More

Uudistuksen kasvot -juttusarjassa esitellään uuteen maakuntaan siirtyvien organisaatioiden henkilökuntaa - ja heidän myötään uuteen maakuntaan siirtyvää laajaa tehtävien kirjoa ja eri alojen vankkaa asiantuntemusta. Nyt esittelyssä on Kuntayhtymä Kaksineuvoisen palvelupäällikkö Marita Neiro.

Uudistuksen kasvot: palvelupäällikkö Marita Neiro 23.2.2018 Esittelemme juttusarjassa uuteen maakuntaan siirtyvien organisaatioiden työntekijöitä. Sujuvan arjen räätälöintiä Marita Neiro työskentelee Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa ikäihmisten palveluissa. Hän luotsaa alkuvuodesta .....
uusiep.fi
Yhteinen Etelä-Pohjanmaa updated their cover photo.
February 23
Image may contain: tree, sky, outdoor and nature