Photos
Reviews
2 Reviews
Tell people what you think
Igor Clauwaert
· July 22, 2017
Super tevreden van jullie service!
Videos
Op vraag van de alumnivereniging van de Ingenieurs afgestudeerd aan de associatie Ugent werd de website aig.ugent.be volledig vernieuwd. Een aangepaste lay-out, een mobiele versie, een gemakkelijke back office in Wordpress voor de administratie en enkele op maat gemaakte formulieren. Geen enkel probleem gaan we uit de weg. Ook geïnteresseerd? Begin alvast te dromen en contacteer ons op info@puregraphics.be #uwpartnerincommunicatie #puregraphics #html5
1
Posts

PureGraphics ontwikkelt voor Easytec Zelfbouw de volledige on & offline communicatie gaande van logo, brochures, over website www.easytec.be t.e.m. beurs- en winkelinrichting. Heb jij ook plannen? Contacteer ons vandaag nog!

Succes Igor Clauwaert!

OCT28
Oct 28 - Oct 29Aalst, Belgium
51 people interested

Op zoek naar PROMOMATERIAAL voor jouw winkel of evenement? FLYERS nodig? Of wil je jouw WEBSITE in een nieuw jasje steken? Slechts één adres: PureGraphics!

Ook voor het ontwerpen van een nieuwe WEBSITE, LOGO, HUISSTIJL of eender wat ben je bij ons aan het juiste adres. Wees welkom! Neem gerust contact op met ons via mail, telefoon, Facebook,...

Prettige zondag nog!#PureGraphics#jouwpartnerincommunicatie

Posts

In opdracht van ECVS ontwikkelde PureGraphics een nieuwe responsive website met eigen beheer module, helemaal aangepast naar de wensen van de klant. Daarnaast werd ook het logo wat opgefrist met een knipoog naar het vorige logo alsook de bestaande huiskleuren geel en paars. Dank je Igor voor het vertrouwen!

#partnerinuwcommunicatie #responsivewebsite

Onze firma bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en werd uitgebouwd tot een stevig installateurs bedrijf in centrale verwarming, sanitair en elektriciteit.
ecvs.be

PureGraphics mocht een nieuwe website ontwikkelen voor de bouwpromotor Vastgoed Lombok. Uiteraard werd ook direct een mobiele versie mee ontwikkeld. Check 'em!

#uwpartnerincommunicatie #new #mobileversion

Concept Deze residentie bestaat uit 4 energiezuinige wooneenheden met een bruto oppervlakte tussen de 93 m² en 138 m², 2 inpandige garages op het gelijkvloers, een carport, een parking en 2 bergingen. Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers,...
vastgoed-lombok.be

Op 1 mei opent Bakkerij De Wilde een 2de vestiging in St.-Katherina-Lombeek. Ben De Wilde vroeg ook meteen aan PureGraphics om zijn zaak een nieuwe huisstijl aan te meten. In nauwe samenspraak, werd in een mum van tijd diverse communicatiedragers gerealiseerd. Wij zijn er fier op partner te zijn in hun communicatie.

Succes Ben & Valerie!

#bakkerijdewilde #huisstijl #1mei #lekkerbrood

Op vraag van de broodjeszaak Panino in Aalst namen we hun folder onder handen. Wij adviseerden hen om te drukken op een ruwer, ongesteken papier. Het resultaat kan je vandaag bewonderen in broodjeszaak Panino

#ongestrekenpapieristrendy #uwpartnerincommunicatie

Ter ondersteuning van hun groei, heeft Verbist Metaalconstructie ons gevraagd om het uitrollen van hun huisstijl in tal van items te organiseren. De eerste zijn een feit: enveloppen, bloknotten & professionele stempel. More to come!

#uwpartnerincommunicatie #huisstijl #puregraphics

No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: people sitting
PureGraphics added 6 new photosfeeling proud.
January 14

PureGraphics heeft niet stilgezeten met de feestdagen en ontwikkelde een aangepaste eindejaarsfolder voor Vishandel Lavaert. Merci Filip!

#uwpartnerincommunicatie #huisstijl

Op vraag van de alumnivereniging van de Ingenieurs afgestudeerd aan de associatie Ugent werd de website aig.ugent.be volledig vernieuwd.
Een aangepaste lay-out, een mobiele versie, een gemakkelijke back office in Wordpress voor de administratie en enkele op maat gemaakte formulieren. Geen enkel probleem gaan we uit de weg. Ook geïnteresseerd?

Begin alvast te dromen en contacteer ons op info@puregraphics.be

... See More
Posted by PureGraphics
74 Views
74 Views

Vishandel Lavaert vernieuwde zijn winkelinrichting volledig en vroeg ons ook hun visitekaartjes in dezelfde lijn te ontwerpen. De visitekaartjes lagen binnen de week bij Filip Lavaert op de toog. Het resultaat van hun geslaagde metamorfose wilden we jullie trouwens ook niet onthouden!

#huisstijl #vishandellavaert #uwpartnerincommunicatie

No automatic alt text available.
Image may contain: outdoor
Image may contain: indoor and food
PureGraphics added 2 new photos.

We ontwierpen op vraag van Rainer Wentein, landschapsarchitect en een goede kennis, een nieuw logo en huisstijl. En wat belangrijk was het moest en zou snel gaan. Wel, dit is het resultaat!

#eensterkmerk #logo #huisstijl #ecogreensolutions

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
PureGraphics is feeling creative at Vishandel Lavaert.

Heb je de totaal vernieuwde winkel al ontdekt van Vishandel Lavaert? Wij zorgden voor een update van hun bestaande website met foto's en aangepast logo. Daarnaast kunnen zij hun website vanaf nu gemakkelijk zelf beheren via het Wordpress beheersplatform en zelf waar nodig aanpassingen doen. Proef alvast eens van www.vishandellavaert.be!

#website #wordpress #puregraphics

Vishandel Lavaert heeft tot ver buiten de stad Aalst een reputatie te verdedigen. Een die gebaseerd is op kwaliteit en versheid met creatief advies. En dat wil wat zeggen als het over vis gaat! Het betekent immers dat het assortiment dagdagelijks uit
vishandellavaert.be

Een nieuwe naam, een nieuw logo voor kleuterschool 't Pleintje uit Asse! En wie kan dit beter dan uw partner in communicatie, PureGraphics. Contacteer ons vrijblijvend!

#asse #tpleintje #logo #puregraphics

Image may contain: text
PureGraphics added 3 new photosfeeling proud.
May 14, 2016

Op vraag van Willy Naessens Group ontwierpen we een 3-luik folder in A5-formaat met UV-lak voor hun Countryfair met jacht op zondag 18 september 2018. Wij realiseerden ontwerp & drukwerk voor hen in een beperkt tijdsbestek van 2 weken. Ook snel drukwerk nodig? Contacteer ons op info@puregraphics.be

#uwpartnerincommunicatie #puregraphics #sneldrukwerk

Image may contain: one or more people, text and outdoor
Image may contain: text
Image may contain: text