Photos
Posts

Snart smäller det! Lördag 21 april dyker Värsta boken upp i Nordstan under Vetenskapsfestivalen och delar ut gratis böcker till dig mellan 13-25 år. Boksläppen sker vid två tillfällen under dagen, kl 12 och kl 15. VÄLKOMNA!!!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Värsta boken
492 Views
APR21

För den som gillar episk fantasy i serieformat så är "Vei" av Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson något att verkligen försöka lägga vantarna på under våra utdelningar.
Vei hittas medveslös flytande i havet av en grupp vikingar på jagt efter Jotunheim, jättarnas rike. De tar med henne ombord och tvingar henne att avslöja vägen till Jotunheim. Väl där så dras Vei in i en blodig kamp mellan jättar, asagudar och människor.
#värstaboken2018#värstaboken#sarabergmarkelfgren#karljohnsson

Image may contain: text
Image may contain: sky, nature and outdoor
Posts

När de siamesiska tvillingarna Grace och Tippi är sexton år har deras föräldrar inte längre råd med privatundervisning. Det är dags att börja i den vanliga skolan. Systrarna är nervösa - kommer de att träffa nya kompisar, kanske bli kära? Ganska snart övergår dock nervositeten i något helt annat när det visar sig att Grace hjärta blir allt svagare.

Det här är en berättelse som innehåller så mycket! Vänskap, kärlek, mod, hopp, syskonkärlek, avundsjuka och sorg. Det är också en bok som bryter de stereotypa förväntningarna om hur en kropp ska se ut och vad den klarar av.

Image may contain: text

"Måste carpa är en förtroendeinjektion till de som undrar vad fan det spelar för roll med en slimmad kropp och istället efterfrågar en strimma hopp." Lisa Ewalds uppföljare till Allt kommer att bli bra är en ren fröjd att läsa, och bilderna utgör en färgfest. Kom till Nordstan lördag 21 april och välj bland massor av olika titlar.

Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.

Himlen börjar här av Jandy Nelson är en berättelse om sorg, saknad, kärlek och förbjudna känslor. Sjuttonåriga Lenny har precis förlorat sin syster och är förlamad av sorg. Men mitt i sorgearbetet drabbas hon av passionen.

Missa inte denna fantastiska berättelse som kommer att finnas vid utdelningen!

No automatic alt text available.
Värsta boken updated their cover photo.
March 5
Image may contain: 2 people, text

En annan pärla till bok som kommer att delas lördag 21 april i Nordstan är ”En väktares bekännelser” av Elin Säfström. En spännande urban fantasy, som dessutom är riktigt rolig, med oknytt, stökiga tomtegäng, försvunna barn och onda krafter. #värstaboken2018

Image may contain: one or more people and text

Om du vill bli knockad av känslor, få hjärtklappning, svettas, bli torr i munnen och alldeles vimmelkantig ska du norpa åt dig ett exemplar av Du,bara av Anna Ahlund på utdelningen i Nordstan i april.

Den handlar om sextonåriga John som blir kär i Frank. Problemet är bara att Johns äldre syster Caroline redan har paxat Frank för egen del. Och Caroline brukar få som hon vill. Den handlar också om en sommar, en pappershandel, en bästis. tusen papperstranor och en hel del sex.

Image may contain: one or more people

Missa inte de här två grymma böckerna som är två bland många böcker som delas ut i Nordstan 21 april!

Tio över ett handlar om kärlek, vänskap, en smått otrolig stadsflytt och en envis tjej.
Om förmågan att styra över människor genom att skriva några ord handlar Ordbrösen om.

...

Vi ses i Nordstan!

See More
Image may contain: 1 person

Vi har stora nyheter! Datumet är satt. Lördagen 21 april dyker Värsta boken upp i Nordstan och delar ut en massa fantastiska och GRATIS böcker! Boka in detta redan nu!

No automatic alt text available.

Sommar, sol och bokutdelning på Torslandafestivalen igår. #värstaboken#värstaboken2017#torslandafestivalen#torslandabibliotek

Image may contain: one or more people and people sitting
Image may contain: one or more people, people standing and shoes

Bokomobilen är packad och klar. Kl. 13 rullar vi ner till Amhults torg och börjar utdelningen. #värstaboken#värstaboken2017#torslandafestivalen

No automatic alt text available.

Här ligger vi och laddar. För Värsta boken-utdelning på Torslandafestivalen. Är du mellan 13- 25 år, kom och hämta din bok på Amhults torg imorgon, tisdag 6 juni kl. 13.

Image may contain: 1 person
Värsta boken is feeling excited.
May 13, 2017

Idag är det äntligen dags för boksläpp!
Vi kommer att vara på plats kl. 12 & kl. 15.
Vi ses i Nodstan!

Image may contain: 1 person, text

Nedräkningen har börjat! På lördag är det äntligen dags för boksläpp!
Vi kommer att vara på plats kl. 12 & kl. 15. Vi ses i Nordstan!

The countdown has begun! On Saturday it's finally time for boksläpp! We'll be in place at 12 & 12 15. See you in nordstan!
Translated
Image may contain: text

Värsta boken kommer till Biskopsgårdens dag! Kom och hämta Din bok! Vi startar utdelningen klockan 13 imorgon lördag 13/5.
#värstaboken

No automatic alt text available.

Nedräkningen har börjat! På lördag är det äntligen dags för boksläpp!
Vi kommer att vara på plats kl. 12 & kl. 15. Vi ses i Nordstan!

The countdown has begun! On Saturday it's finally time for boksläpp! We'll be in place at 12 & 12 15. See you in nordstan!
Translated
Image may contain: text