Photos
Reviews
4.8
20 Reviews
Tell people what you think
Ilse Zein
· September 20, 2017
Als oud leerling kan ik zeggen dat ik deze school enorm mis! Top gewoon. �
Bart En Ellen Dierick
· January 30, 2016
Goeie school! Mijn zoontje van 3 gaat er met heel veel plezier naartoe en leert heel veel bij
Melissa En Fillip
· May 6, 2016
Topschool! :-)
Annabel Ghysels
· January 31, 2016
Één woord: TOP
Videos
Posts

Tulpen uit Amsterdam? Nee hoor, uit de woensdagnamiddagopvang. 😍

Image may contain: people sitting and indoor

Maart = Jeugdboekenmaand.

Hoe meer u voorleest aan uw kind(eren) hoe groter hun woordenschat. Enkele papa’s (opa’s) komen voorlezen in de klas van hun (klein)zoon of dochter. Fantastisch toch?

Vorige keer gespot: oma verkleed als opa!...
Daagt zij(hij) deze keer terug op? Benieuwd? Wij zoeken het voor jou uit. Houd deze pagina zeker in de gaten!

Eveneens in maart: Onze leerlingen ontmoeten een heleboel jeugdauteurs in de bib. Lees meer, weet meer. Gezocht: kinderen die van lezen houden!
Inspiratie?: https://lebbeke.bibliotheek.be

See More
Image may contain: text
Posts

Tienduizenden koekjes gaan we donderdag inpakken,kom jij ook helpen vanaf 19u30 ?

Het wordt rillen de volgende dagen.
Daarom starten wij met ons winterplan.
De peuters en kleuters blijven binnen tijdens de middagpauze met de hulp van leerlingen uit 5de en 6de leerjaar. De oudere leerlingen die het te koud krijgen, mogen zich gaan opwarmen. Een extra laagje kledij wordt warm aanbevolen. In China kan het ook heel koud zijn: https://www.youtube.com/watch?v=zO5f_8f41II

Hij wordt de ‘ijsbloemenjongen’ genoemd: Wang Fuman (9) uit China. Zijn foto met bevroren haren ging de hele wereld over, nadat hij verkleumd op school aankw...
youtube.com

Paniek, paniek, ben ik te laat voor de koekjesverkoop? Relax, verkoop er nog maar een paar dagen op los en geef het briefje vrijdag mee! We duimen voor een even mooi aantal als vorig jaar.
Briefje kwijt? Zie hieronder of op de website!
Geef je liever geen geld mee naar school, geef je bestelling online door: https://form.jotformeu.com/80446384484363

Please click the link to complete this form.
jotformeu.com

Koekjesverkoop De Minnestraal nu ook online. Een primeur. De betaling gebeurt met Payconiq. Met de app Payconiq scan je de QR-code en je wordt onmiddellijk doorverwezen naar VBS De Minnestraal. Enkel nog het bedrag invullen, de unieke betalingsreferentie en je persoonlijke code en klaar is kees. Klik dan pas op BESTEL. Volkomen veilig en zeer eenvoudig. Doe het voor 26/2. https://form.jotformeu.com/80446384484363

Please click the link to complete this form.
jotformeu.com

Nieuwsgierig naar onze werking en omgeving? Kom zaterdag gerust eens langs en maak kennis met onze school De Minnestraal. Geheel vrijblijvend tussen 10 en 13 uur. Enkele ouders getuigen.

Algemene infovergadering voor nieuwe ouders op donderdag1 maart om 20 uur in de Bovenzaal: volg de pijlen. o.a. info over zindelijkheidstraining. Toegang gratis.

FEB24
Sat 10:00 AM UTC+01MinnestraalLebbeke, Belgium
3 people interested

Een school kiezen, wat nu? Kom vrijblijvend eens langs. Minnestraal organiseert een 'kijkdag op maat' voor nieuwe ouders op zaterdag 24/2 tussen 10 en 12 uur. Wij vertellen je graag over onze werking van klein tot groot. Enkele ouders getuigen.

Verhinderd? Mail naar info@minnestraal.be voor een individuele afspraak of bel 052/358420.

Broers of zussen inschrijven, kan vanaf maandag 19/2. ...
Op donderdag 1/3 start de open inschrijving voor iedereen. Kom op tijd. Wachtzaal open vanaf 6.30 uur. Inschrijving start om 8 uur.

See More
Image may contain: text

Wie bakt er mee pannenkoeken voor Lichtmis? We zoeken 1 bakker per klas!
Je stapel pannenkoeken mag je op vrijdag 2 februari afgeven. Schrijf je in via de link hieronder, zo zorgen we dat er geen overvloed aan pannenkoeken is!

Per klas zoeken we een ouder om pannenkoeken te bakken. Die kan je afleveren in de lerarenkamer op vrijdag 2/2/18 ten laatste om 8U30. Verpak de pannenkoeken in zilverpapier en schrijf er de klas en het aantal op.
docs.google.com

Vrije dag voor onze leerlingen op 26/1: Juffen en meester terug naar de schoolbanken voor 1 dag. Zij krijgen les over LEGO. Hoe prettig is dat? Creatief omgaan met tandwielen, motors en levensechte machines bouwen. Waarom? Wat zij leren kunnen ze aan onze kinderen leren: met of zonder lego

No automatic alt text available.

Nog meer sport op school? De kerk naast onze school De Minnestraal wordt wellicht een sportzaal. Daar 👍👍 we voor. https://www.tvoost.be/…/kerk-in-lebbeke-wordt-mogelijk-een-….

Het gemeentebestuur van Lebbeke wil de kerk in de Lange Minnestraat omvormen tot een sportzaal. Het wil zo tegemoet komen aan de steeds grotere vraag naar sportinfrastructuur. De kerk moet dan eerst wel een metamorfose ondergaan. In de buurt zijn ze alvast…
tvoost.be

Maak vrijblijvend gebruik van onze woensdagnamiddagopvang.
Aangepaste tarieven vanaf januari: 1 euro per begonnen half uur bij aanvang. We voorzien een gratis halfuurtje van 14.30 tot 15 uur, dus 5 € van 12 tot 15 uur ipv 6 euro. De korte opvang van 12 tot 13 uur blijft gratis.

Image may contain: 1 person, text

Nog twee stuks. Deel met ons de plaats waar het meubel een tweede leven krijgt. Wij zijn benieuwd.

Image may contain: indoor

Voor wie snel is. Solden@deminnestraal: gratis mee te nemen. Wie zoekt die vindt. 😂

No automatic alt text available.

Kerststal@deminnestraal. De engel brengt de blijde boodschap. Jozef en Maria op zoek naar een herberg en de koningen delen geschenken uit. Vrolijk kerstfeest.

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing