Photos
Videos
Vegomässan 2012
115
37
Snart bara timmar kvar till Vegomässan 2017! Kom och upplev ett riktigt vegoparadis med över 90 utställare, spännande föreläsningar och stor vegansk food truck court. Öppet Lördag 10-18. Varmt välkommen! <3 Läs mer på www.vegomassan.org Köp biljetter på www.billetto.se/vegomassan2017
38
Vegomässan 2012
47
1
Reviews
4.9
9 Reviews
Tell people what you think
Ingrid Wisell
· December 1, 2017
Härlig veganträff!
Teodor Vasile
· June 20, 2017
A lot of free ice cream, great and varied food, many wise andlovely people :)
Ni är jätte jätte snäll, tack så jättemycket! ^_^
Alexandra Vlasova
· June 12, 2017
Tack för en underbar mässa! Min väninna och jag var redan på er tredje Vegomässan tillsammans och vi kan säga att den blir bara bättre och bättre. Köhantering gick utmärkt denna gång, vi blev insläppt... väldigt fort. Fick lära mig mycket nytt och nyttigt på mässan och blev imponerad av ert bemötande. See More
Ragnhild Solli
· June 12, 2017
Fantastisk å være norsk å oppdage så mye nytt og spennende. Tusen takk for en lærerik, hyggelig og vellfungerende dag ��
Posts

Saknar du Vegomässan och känner att du inte kan vänta till den 9 juni? Då rekommenderar vi att du tar en tur till vårt grannland Finland för att besöka Vegemessut 2018 den 24-25 februari - det kommer bli grymt!

FEB24
Feb 24 - Feb 25KaapelitehdasHelsinki, Finland
25,780 people interested

Den 10 februari är det dags för Linköping Vego.
Vi kommer vara där med VR-glasögonen iAnimal som visar djurindustrin i 3D. Kom gärna förbi vårt bord, testa iAnimal och prata djurrätt. Hoppas vi ses!

Image may contain: one or more people and text
Posts

Adrian Ling från Plamil, även kallad den veganska Willy Wonka, har tidigare föreläst på Vegomässan och är oerhört inspirerande i sitt arbete. Vem vet, kanske kan du träffa honom även på årets vegomässa?

Unconventionality combined with the highest ethical standards has been the hallmark of the UK’s longest-running plant-based business.
forbes.com

Pinterests lista med årets förväntade mattrender är ännu ett tecken på att människor blir mer och mer medvetna om miljö och djuretik, och ändrar sin kost därefter. Vegetabilierna är här för att stanna.

Med över 19 miljarder pinnade bilder är mat och dryck en av Pinterests största kategorier.
ellematovin.se

Arbetet med nästa Vegomässan är i full gång. Till exempel har inbjudningar gått ut till utställare och nu är det knappt fem månader kvar till mässan. Hoppas vi ses på Nackastrandsmässan i Stockholm den 9 juni!

Image may contain: 4 people, people smiling

Det nya året är inte ens här men planeringen inför nästa års mässa är redan i full gång. Vi önskar er ett riktigt gott nytt år och hoppas att vi ses den 9 juni 2018!

Image may contain: 1 person, indoor
Vegomässan updated their cover photo.
No automatic alt text available.

ÄNTLIGEN!
Nu är datumet för nästa Vegomässan spikat! Ringa in datumet i kalendern redan nu för den 9 juni syns vi återigen i Stockholm.
Vi hoppas att ni längtar lika mycket som vi gör

No automatic alt text available.

Idag är vi på besök på vegomässan i Estland för att delta i ett panelsamtal om vegoboomen i norra Europa. Och vad vi längtar till nästa mässa i Sverige när vi är här. Vegomässan 2018 - here we come!

På lördag kommer Vegomässans Daniel Rolke att medverka i ett panelsamtal på vegomässan Taimetoidumess 2017 i Estland. Det kommer att handla om vegoboomen i Norra Europa. Det och mycket mer kanske är värt en resa till Tallin i helgen?

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and text

Allt fler väljer grönt...

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Coop
54,101 Views
54,101 Views
Coop

The Mauler har testat, Mathias Dahlgren har lagat och bonden Adam Arnesson producerar - det här är framtidens protein. https://www.coop.se/framtidensprotein

Missade du Tobias Leenaert, The Vegan Strategist, på Vegomässan 10 juni? Här kan du se hans föredrag "Hur skapar vi en vegansk värld".

En vegansk värld är möjlig, men den kanske inte kommer på det sätt som de flesta veganer tänker eller hoppas det ska. Både dagens…
vimeo.com

Saknar du Vegomässan? Då kan vi rekommendera festivalen Vegfest Västerås 2017 som hålls den 2-3 september i Västerås.Vi kommer även vara på plats med en monter. Hoppas vi ses!

SEP2
Sep 2, 2017 - Sep 3, 2017Smedjegatan, SE-722 13 Västerås, Sverige
2,274 people interested

Här kan du kolla in bilderna från årets största vegoevent - Vegomässan - 10 juni!

Vegomässan är Sveriges största vegoevent och arrangerades av Djurrättsalliansen för 11:e gången den 10 juni 2017 i den vackra NackaStrandsMässan utanför Stockholm. Närmare 100 utställande organisationer, företag och mataktörer kom för att bjuda på smakprover, sälja veganska produkter och vegomat och...
flickr.com

VEGOMÄSSAN 2017 BLEV EN SUCCÉ! Vi är så glada och rörda över alla fina ord och omdömen vi hört om helgens Vegomässan! Det bästa kvittot vi kan få på att vi lyckats med att anordna en dag där vego är normen och som inspirerar allt fler att välja en djurvänlig livsstil. Vi vill rikta ett stort tack till alla underbara besökare, våra fantastiska utställare och mataktörer och alla otroliga volontärer som gjorde mässan möjlig. Tillsammans gjorde vi den bästa Vegomässan någonsin och en oförglömlig dag.

Och håll utkik, bilder från lördagen kommer att komma upp inom kort!