Photos
Reviews
4.7
6 Reviews
Tell people what you think
Sophie de Haan
February 19, 2013
Voor je dosis inspiratie, kennis, en je netwerk!
Videos
Vrrrrroaam!
3
Design - Vroaam
Posts

Nu echt starten met ondernemen! - BNO Academie

Als creatief ondernemer doe je graag wat je leuk vindt en goed kan; bijzondere projecten ontwerpen! Tegelijkertijd komt er van alles op je af waar je ook aandacht aan moet besteden.

Wie ben ik en wat heb ik te bieden? Hoe kom ik aan de juiste klanten? Hoe zorg ik dat ik genoeg inkomsten heb? Welke juridische en administratieve zaken moet ik regelen? En hoe plan ik dit zo goed mogelijk?

...

Tijdens de intensieve training Starten met Ondernemen komt dit allemaal aan bod in 6 avonden. Niet als theorie, maar meteen toegepast op jouw eigen situatie.

Schrijf je nu in en ontdek de creatieve kant van het ondernemen.
Starten met Ondernemen start op 12 maart 2018.

http://www.bno.nl/academie-agenda/starten-met-ondernemen

See More
Starten met Ondernemen 12-03-2018 t/m 12-03-2018, BNO, WG Plein 600, Amsterdam, 17.00 - 20.00 uur, 390 euro, Kickstart je bureau in 6 avonden met deze intensieve praktijkgerichte cursus! Als startende ondernemer wil je je graag bezig houden met het product van je onderneming; dat wat je leuk vindt e...
bno.nl

Intervisie: leren, reflecteren, groeien – BNO Academie

Heb je vragen en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Geef je dan op voor BNO Intervisie en leer samen met vakgenoten beter te worden in je werk.

Bij intervisie of ‘peer to peer coaching’ reflecteer je in groepsverband en onder leiding van een coach op ingebrachte persoonlijke cases. Vertrouwen en veiligheid staan daarbij voorop. ...
Na vier keer neemt de coach afscheid en gaat de groep zelfstandig verder. Idealiter kom je met jouw groep eens in de zes weken bij elkaar voor de periode van ongeveer een jaar.

Geef je op vóór 1 april en verzeker jezelf van deelname dit jaar!

http://www.bno.nl/bno-intervisie

See More
BNO Intervisie 06-06-2017 - Met BNO intervisie leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk. BNO Intervisie Leren, reflecteren, groeien Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Geef je dan op voor BNO Intervisie. Met intervisie – in het E....
bno.nl
Posts