Photos
Videos
Lars Løkke var i Køge. Jeg så muligheden for, at vi kan promovere VU køge/Stevns. I må meget gerne dele videoen! :)
6
Posts

VU Køge/Stevns ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!🌎💙💙

No automatic alt text available.

http://sn.dk/…/Ahmad-vil-goere-en-forskel-De…/artikel/697319

VU Køge/Stevns bestyrelsesmedlem, Ahmad Al Robaiee påpeger i denne artikel vigtigheden i at stemme til kommunal valget den 21. November. Ahmad studerer til dagligt på Solrød Gymnasium, på en samfundvidenskabelig linje. Ahmad er forelsket i den liberalistiske ideologi, og interesser sig allermest for integrations området. Han mener, at begge parter skal gøre en indsats for at fremme intergrationen. Og at det er vigtigt at man gør en indsats som borger, i Køge Kommune.

Hvis du som ung interesser dig for politik, og er en smule liberal. Må du meget gerne sende en privat besked, i forhold til medlemskab.

Når kommunalvalget skydes i gang den 21. november og stemmeurnerne åbnes op landet rundt, er det ikke kun danske statsborgere, der må smide deres stemmer af sted. Mange udenlandske borgere og indvandrere har også lov til at sætte kryds ud for deres foretrukne lokale kandidat, men går de overhovedet…
sn.dk
Posts
Søren Gade

Venstres Ungdom er Danmarks bedste ungdomsparti, men de er også deres eget parti med egne holdninger. Blandt andet vil de nu afskaffe Det danske kongehus. Det e...r selvfølgelig deres ret, men det er ikke min – og det er ikke Venstre, Danmarks Liberale Partis holdning. Lad mig slå det helt fast.

Danmark er et konstitutionelt monarki, der fungerer fuldstændig uovertruffen i praksis. Det er et af verdens ældste monarkier og en stærk kulturbærende institution for Danmark.

Samtidig er vi beriget med en kongelig familie, som vi kan være stolte af. Kongehuset og dets medlemmer gør et helt fantastisk arbejde for Danmark - både ude og hjemme.

Det er heldigvis en holdning, som bakkes op af et stort flertal af danskerne, hvilket jeg glæder mig meget over.

Derfor mener jeg, at det er et vildskud fra Venstres Ungdom, og jeg håber, at holdningen ændres ved deres landsstævne næste år, så VU igen får en realistisk og fornuftig tilgang til Kongehuset.

See More
Mette Jorsø

Pressemeddelelse:
Venstre styrker børne-, idræt- og skoleområdet og tager for alvor fat på vedligeholdelsen af kommunens bygninger

Så kom budgetforliget i hus.... Det er et forlig med mange gode Venstre-aftryk.
Jeg har på partiets vegne i dette forlig kigget på hele Køge Kommune og prøvet at optimere med de penge vi har.

Vi er nu en kommune med en sund økonomi, som derfor så kan prioritere og bruge penge på områder, som ikke har været mulige før.

Vi har prioriteret det, som Venstre har på hjerte: nemlig kerneområderne som børne- og skoleområdet, idrætten og en indsprøjtning til vedligeholdelse af kommunens bygninger som skoler, dagsinstitutioner, plejehjem og idrætsfaciliteter.

På børneområdet tilfører vi nu 14 mio. ekstra til ansættelse af mere personale i dagsinstitutionerne. Det er så vigtigt, at vores børn får en god start på livet i institutionsverdenen, så de kan gøres stærke og parate til de mange udfordringer og krav der stilles dem senere hen i skoleverdenen.
Og i folkeskolen har vi nu afsat 18 mio. over 4 år for at give skolerne mulighed for at sikre den kvalitet i undervisningen som vi ønsker. Med den nye folkeskolereform er der stillet store krav i skolen. Vi ved, at der knokles derude på skolerne for at få hverdagen til at lykkes. Vi ved også, at flere skoler har et trangt budget. For at få hverdagen til at hænge sammen og for at vi kan opretholde den kvalitet i undervisningen, som vi ved at lærerne hver dag udfører, har vi valgt at styrke dette område.
Venstre er stor tilhænger af profilskoler og derfor sætter vi endnu engang penge af til en ny sportsklasse, så vi kan få den sidste årgang med i et reelt forløb for idrætten i skolen. Sportsklassen har været en succes fra start, og i Venstre håber vi, at den kan være en inspiration til skolerne om selv at vælge deres egne profiler.
En af de ting som jeg på vegne af Venstre har vægtet er, at vi skal have et stærkt foreningsliv og værne om fællesskabet, som engagerede forældre og andre står bag.

Derfor lytter vi også til lokalområderne! Vi har lyttet til de mange brugere af både omklædningsfaciliteter og bruge af fodboldbaner, som hver dag benytter de efterhånden godt slidte faciliteter. Derfor er der afsat midler til både Rishøj Boldklub samt kunststofgræsbane i Bjæverskov.
Endnu engang har vi sat en pulje penge af til cykelstier, for det er så vigtigt, at vi skaber fremkommelighed for vores borgere - også på cykel.
Venstre håber, at de andre partier vil være med til at prioritere cykelstien mellem Ejby og Køge, så vi kan fortsætte det næste stykke af den cykelsti, som vi snart går i gang med. Borgerne i Ejby gav os et klart mandat ved borgermødet forrige uge, hvorfra og til cykelstien skal placeres, så det arbejde skal forvaltningen nu igang med.

Det første stykke af omfartsvejen ved Borup er også sat på budgettet. Det skal vi hurtigst muligt i gang med, for der ligger en lokalplan for det næste stykke vej klar, som snart skal sættes i gang, så vejen med det samme bliver forlænget. Det har Borup ventet på i mange år og nu startes arbejdet endelig op, så bl.a. den tunge trafik kan gå uden om byen.

Busborgergruppen har været meget aktive ift. at få sat penge af til direkte forbindelser mellem Borup, over landet og til Køge.
Venstre har dyb respekt for det kæmpe stykke arbejde, som de aktive borgere har udarbejdet og som er blevet præsenteret for Teknik- og Miljøudvalget.
Derfor har vi sat hele 26 mio. kr. over de næste fire år af til at forbedre busbetjeningen omkring den nye Køge Nord Station og til at forbedre forbindelserne mellem Borup (Køge Vest) og Køge by. Vi ved, det er et kæmpe ønske fra de mange, der dagligt skal på arbejde eller uddannelse, at der er vigtige busforbindelser, som også hænger godt sammen med togafgangene.
Bedre busbetjening får kommunen til at hænge bedre sammen.

Med ovenstående forbedringer håber vi, at vi har gjort det bare en smule nemmere, at kunne vælge selv, hvordan man kommer frem - om det er på cykel, i bil eller med bus.

Kommunens bygninger, og her er det især skolerne, har været underprioriteret i mange år. Derfor har det været vigtigt for venstre, at vi igen kan sætte gode beløb på genopretningen af bygningerne, så vi kan forhindre skimmelsvamp, sat nye ventilationsoplæg op, skiftet vinduer og døre hvor det trænger.
Men vi ved også, at beløbet langt fra er nok, så derfor skal der tænkes kreative og bæredygtige, energibesparende tiltag ind de på de forskellige bygninger.
På den måde kan vi forhåbentligt komme længere for pengene.

Herudover står vi jo med et akut problem med skimmelsvamp på Vemmedrupskolen, som der også er taget højde for i disse budgetforhandlinger.

Lellinge får udover de 6 mio. der allerede er afsat fra salget af skole og sfo, yderligere 2 mio. som forhåbentlig gør det lettere at opfylde det ønske man har i Lellinge med at samle sig omkring et aktivitetshus.
Det arbejde glæder vi os til at følge.

Venstre ser gerne, at vi igen sætter fokus på sygefraværet på kommunens arbejdspladser. Vi så bl.a. i den nyeste sygefraværsrapport, hvordan de 15 bedste arbejdspladser klarer sig i kommunen, men desværre også hvordan de 15 arbejdspladser med størst fravær ser ud.
Her er et kæmpe potentiale for at få sygefraværet ned, gladere medarbejdere på arbejde og en masse mio. til de reelle opgaver. Målet har tidligere været 5% - dette skal vi arbejde os frem mod igen.

Vi vil gerne takke alle involverede parter i disse budgetforhandlinger - det både være sig forvaltning, personale, bestyrelser, borgere og de andre partier i forliget. Tak for jeres mange input.

Endnu engang er det lykkedes at lave et budget med en masse gode Venstreaftryk, som vi er godt tilfredse med.

See More
No automatic alt text available.
Venstre, Danmarks Liberale Parti

DANMARK STÅR BOMSTÆRKT
Siden folketingsvalget i 2015 er der blevet skabt flere job i hele Danmark. Den gode udvikling skal fortsætte. Derfor skal vi forlænge o...psvinget ved at sænke skatten for danskere i arbejde, så flere bliver en del af det arbejdende fællesskab.

Del og like de gode nyheder!

See More

Sådan!
Flere flygtninge ud i arbejdsmarkedet, for at bidrage til samfundsøkonomien. Det er vigtigt at være i beskæftigelse, som nytilkomne. Da det hjælper individet med at føle sig anderkendt af samfundet, og øger selvværdsættelse og motivationen, til at bidrage til samfundet. Vi skal sikre intergrationen ved at sætte hårde krav og konskvenser for dem der ikke vil bidrage til vores smukke Danmark!

Image may contain: 2 people, people smiling, text
Venstre, Danmarks Liberale Parti

STRAM GØR GAVN
Da Mette Frederiksen sidst var i regering, gik det helt galt. Andelen af flygtninge med et arbejde faldt markant godt hjulpet på vej af den slap...pe udlændinge- og beskæftigelsespolitik, der hævede de offentlige ydelser til flygtningefamilier med 10.000 kr. om måneden. Og derfor ville det være katastrofalt, hvis Mette Frederiksen fik held til at fjerne integrationsydelsen, som hun og Socialdemokratiet er imod. Venstre fører en stram udlændingepolitik, hvor der stilles klare krav. For en stram udlændingepolitik gør gavn! Andelen af flygtninge i arbejde er steget markant, mens vi har haft regeringsansvaret.

See More

Idag har vi gennemgået forskellige politiske mærkesager - vi har blandt andet fokuseret på kultur, uddannelse og integration. Vi har blandt andet debatterede omkring erhvervsuddannelser, privatskoler, radikalisering og den danske konkurrenceevne.
Her i VU elsker vi den liberalistiske ideologi. Og står ind for et multikulturalistisk samfund, hvor der skal være plads til forskelligeheder, dog skal der være konsekvenser for de personer der ikke vil Danmark og vil lave om på Danmark.
Dagens citat: "hver en handling har en konsekvens"!
Credits til næstformand, Muhammed Unsal.

Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: 1 person, screen
Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoor
Image may contain: 2 people, screen and laptop
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
9,152 Views
Venstre, Danmarks Liberale Parti

En travl uge i dansk politik lakker mod enden, hvor regeringen blandt andet har fremlagt et udspil til en skattereform og et forslag til finanslov for 2018. Vi ...har plukket 10 ting ud, som Venstre vil gøre for danskerne.
Er du enig i, at det skal gøres billigere at være dansker? Så del og like gerne!

See More

Hej alle.
Vi varmer op til kommunalvalget med en politisk debat omkring forskellige politiske emner. Formanden vil starte med et kort oplæg, og derefter skal der bare diskuteres.
Det bliver super sjovt og spændende. Alle er velkommen. Der vil selvfølgelige være snacks og drikkevare.
Mvh Bestyrelsen.

SEP4
Mon 7:00 PM UTC+02Det Grønne HusKøge, Denmark
3 people went
VU Køge/Stevns updated their cover photo.
Image may contain: one or more people and text

Hvis der er nogle der har en ung politiker gemt i sig, og gerne vil ud og beskæftige sig med politiske problemstillinger og fremme sin egne interesser kommunalt. Må de meget gerne henvende sig til siden og skrive en privat besked. Man skal selvfølgelig gå ind for de samme mærkesager som partiet.

Image may contain: one or more people and text

Fredag d. 1. sep. i Festugen i Køge er der et Campus-arrangement med en masse unge. Vi har bestilt en standplads den dag fra kl 10-14.
Se herunder mere om indbydelsen:

"Kære alle sammen,

...

Lige en venlig påmindelse om, at vi d. 1.9.2017 samler vi 2.500 unge i alderen 15-25 år til CAMPUS+ i Køge midtby som en del af Køge Festuge. Jeg skriver til jer, da målgruppen muligvis har jeres interesse.

- Kunne I tænke jer, at de vidste mere om jer – som parti, aktør eller som kommende arbejdsplads?
Vær med til at inspirere den kommende arbejdskraft og skab sammen med os fokus på erhverv, uddannelse, bevægelse og fællesskab: Vis dem det, I gør bedst og få god mulighed for at investere i fremtiden.

Det er gratis! Alle er velkomne.

Programmet for dagen er ved at være på plads – fra kl. 10 går det løs med fælles surprise intro på torvet og derefter bliver 2.500 unge sluppet løs i Køges aflukkede gader for at besøge jeres aktivitetsstande. Dagens store afslutning sker på Tapperiet – det bliver ikke kedeligt!! Events, happenings, dj’s og musik … og Lakserytteren laver show."

See More
VU Køge/Stevns shared their event.
May 7, 2017

HUSK! Det er på tirsdag d. 9/5 kl. 18:30 at VU Køge/Stevns har fornøjelsen af Tobias Sonnes fabelagtige selskab. Ses vi? Det tror jeg nok vi gør

MAY9
Tue 6:30 PM UTC+02Det Grønne HusKøge, Denmark
5 people went

I torsdags havde VU Køge/Stevns besøg af VU's retsordfører, Morten Dam. Han gav både en introduktion til VU, og vi fik os en god snak om retspolitik 👏🏼

Image may contain: 1 person, standing and screen

Kære alle sammen!

Denne tirsdag sker det, som alle spændt har ventet på - GENERALFORSAMLING i VU Køge/Stevns!

Foreningen skal have etableret sig selv for alvor, og det er på denne tirsdag, at den nye bestyrelse, nye formandskab og den nye kasserer skal sætte sit præg på en forening med mange nye kræfter og ildsjæle! Der er ekstremt meget potentiale i foreningen, som skal udnyttes, og vi glæder os se at se en masse medlemmer (nye som gamle) dukke op og sætte deres præg.

...

Det hele kommer til at foregå d. 23. maj 2017 kl. 18:00. Der vil være pizza og sodavand, samt gode rammer for afholdelse af en Generalforsamling (GF).

Så hvis du sidder med en drøm om at udvikle, forny, genetablere og være en del af en ny forening med ekstremt stor potentiale, så er det NU, du skal slå til! Det er et fedt projekt, og det kan kun blive endnu federe

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du enten skrive eller ringe til Mette Oxholm på 30329971.

Vi glæder os til at se dig!

See More
MAY23
Tue 6:00 PM UTC+02Det Grønne HusKøge, Denmark
12 people interested

Hej medlemmer af VU Køge/Stevns

Denne tirsdag står den på oplæg med VU's flygtninge- og integrationsordfører, Tobias Sonne Olsen. Han er næsten lige blevet valgt til sin ordførerpost, og han er allerede ekstremt godt inde i det! Vi vil berøre mange aktuelle og spændende problemstillinger, bl.a. flygtningestrømmen, mv.

Det hele løber af stablen d. 9. maj kl. 18:30 på Køge Rådhus. Det bliver vældig spændende, og vi glæder os til at se jer! Har du nogle spørgsmål kan du ...kontakte Mette Oxholm på 30329971.

Vi ses

See More
MAY9
Tue 6:30 PM UTC+02Det Grønne HusKøge, Denmark
5 people went