Photos
Videos
"Wanneer kalft de koe" live .
23
11
Als je dacht dat de rode duivels al een prestatie hadden geleverd moet je eens opletten wat ons Bella donderdagavond heeft gepresteerd . Ja hoor het is gebeurd, Bella van #wanneer kalft de koe- is bevallen en ze heeft een prachtige dochter op de wereld gezet . Donderdagavond dd 03/09/2015 om 23.18u zag , met de hulp van Burgemeester Steven Matheï, het kalfje het levenslicht . Het kalfje en de moeder maken het zeer goed . De schiftingsvraag is met deze gebeurtenis opgelost en betekent tegelijkertijd het einde van het succesvolle maïsdoolhof 2015. De winnaar zal bekent gemaakt worden tijdens de dag van de landbouw van 20 september .
23
Posts
Wanneer kalft de koe? is with Erik Paesen and Sigrid Cornelissen.

Rosa ,de maïsdoolhof koe, en haar 8 dagen oude kalfje stellen het zeer goed . De bevalling van Rosa werd op video vastgelegd, ze geeft toestemming om haar filmpje te publiceren . Dit is de live kalving van de maïsdoolhof koe.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
632 Views
Wanneer kalft de koe? updated their cover photo.
Image may contain: text
Posts

Rosa , de maïsdoolhof koe , heeft een gezond kalfje op de wereld gezet .
Eerste Schepen Sigried Cornelissen was assistent van dienst bij de kalving . Het was voor haar een zeer aparte ervaring . De ervaren boer ,Erik Paesen, hielp haar en gaf de nodige instructies wat voor de nodige rust zorgde bij Sigried .
De maïsdoolhof koe verbleef tijdens de gehele periode dat het doolhof duurde in een voor haar gereserveerde weide op het einde van het doolhof. Rosa genoot van de aanda...cht van de vele bezoekers en bereide zich voor op de komende kalving . Het moment van kalving was immers de schiftingsvraag .Wanneer kalft de koe ? Deze vraag, waar enkel de natuur over beslist , werd ondertussen beantwoord . Rosa is op zaterdag 2 september om 23.46u bevallen van een vaarskalf (vrouwelijk). Moeder en kalf stellen het zeer goed . De winnaar wordt eerstdaags op de hoogte gebracht .

See More

Roza, de maisdoolhof koe, is er helemaal klaar voor. Na haar verblijf bij de speelweide aan het doolhof is ze vandaag verplaatst naar de kalfstal waar ze waarschijnlijk komende nacht zal kalven. Nog even geduld dus.

Image may contain: sky, tree, plant, cloud, horse, outdoor and nature

Gewoon maïsdoolhof plezier .

Wanneer kalft de koe? updated their cover photo.
Image may contain: outdoor, nature and text

Opdracht aanvaard . # Erik Paesen , een van de bezielers van het Peerse maïsdoolhof, vraagt hier aan Schepen #Sigrid Cornelissen of zij binnenkort wil assisteren bij de kalving van de maïsdoolhof koe Roza . Sigrid ging hier graag op in en zei volmondig JA . Nog tot 31 augustus kan er in het doolhof geraden worden wanneer Roza haar kalfje op de wereld zal zetten . Sigrid zal dus nog even moeten wachten maar ontving ter voorbereiding alvast een overall.

Image may contain: 1 person, smiling, standing
Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, smiling, sitting, table, living room and indoor
Wanneer kalft de koe? updated their cover photo.
Image may contain: outdoor

Maïs by night van gisterenavond was top . Veel volk , goed weer , top bediening, live muziek , inzameling voor kom op tegen kanker en heeeeeeeel veel plezier .

Zonder enig vermoeden kwam gisteren (vrijdag 4 augustus) de 9 jarige Nobel Paerewyck uit Lommel naar het maïsdoolhof . Bij de ingang werd Nobel opgewacht door enkele landbouwers die met fierheid aan Nobel vertelde dat hij de 10000° bezoeker was. Hij kreeg van de organisatie een mand met allemaal lekkere en gezonde producten .

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 1 person, standing, tree and outdoor
Image may contain: 4 people, people smiling, outdoor
Wanneer kalft de koe? updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature

Weer een dag om niet te vergeten voor de vele bezoekers van het doolhof en speelweide vandaag .

Tijdens maIs by night is de zoektocht naar de uitgang van het 4 ha grote doolhof nog moeilijker maar ook veel spannender . Er zijn zaklampen voorzien . Na de zoektocht wacht er een overdekt sfeervol terras .
.

AUG4
Fri 8:00 PM UTC+02Lindebosstraat, 3990 Peer, België
90 people interested

Enkele sfeerfoto's .

Wanneer kalft de koe? updated their cover photo.
Image may contain: cloud, sky, text, outdoor and nature

Gisteren nog in Peer bij de opening van het maisdoolhof vandaag in Carara.

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: 2 people, people sitting
Koen Vanmechelen added 2 new photos.

Working in Carara