Photos
Posts

The URL --> www. WK2018. com is for sale. Interested? send PM
De url --> www. wk2018. com <-- is te koop. Interesse? stuur een PB.

De geschorste FIFA-voorzitter Sepp Blatter is ervan overtuigd dat Rusland de organisatie van het WK 2018 behoudt, een FBI-onderzoek naar vermeende corruptie rond het toewijzingsproces ten spijt.
"Het is uitgesloten dat Rusland de organisatie moet inleveren, Rusland verliest niet het WK", stelt Blatter in gesprek met het Russische persbureau TASS .

Rusland rekende eind 2010 bij de stemming af met de duo-kandidaturen van Spanje/Portugal en Nederland/België alsmede het bid van E...ngeland.

Domenico Scala, het hoofd van de hervormingscommissie van de FIFA, sloot enkele maanden geleden niet uit dat er een nieuwe stemronde komt over de organisatoren van het WK 2018 en 2022 (Qatar) als corruptie wordt bewezen.

"Als er bewijs wordt geleverd dat Rusland en Qatar het WK kregen toegekend door stemmen te kopen, dan kan het toewijzingsproces nietig zijn", meldde Scala. "Dergelijk bewijs is er nog niet."

Begin deze maand werd Blatter door de ethische commissie van de FIFA voor negentig dagen geschorst wegens een omstreden betaling aan UEFA-voorzitter Michel Platini. Deze schorsing kan worden verlengd met 35 dagen.

In juni kondigde Blatter al zijn vertrek aan per februari 2016. Dat was enkele dagen nadat hij voor de vierde keer werd herkozen als FIFA-preses.

WK 2014
Blatter, wiens opvolger op 26 februari wordt gekozen, baalt ervan dat hij niet eerder is teruggetreden.

"Ik had de moed moeten opbrengen om na het WK 2014 afscheid te nemen. Maar vijf van de zes confederaties wilden dat ik bleef. Ze waren bang dat iemand uit Europa aan de macht zou komen en dat de UEFA het voetbal zou controleren."

Bron: http://www.nu.nl/…/blatter-sluit-rusland-organisatie-wk-201…

See More
De geschorste FIFA-voorzitter Sepp Blatter is ervan overtuigd dat Rusland de organisatie van het WK 2018 behoudt, een FBI-onderzoek naar vermeende corruptie rond het toewijzingsproces ten spijt.
nu.nl
Posts

WK Kwalificatie

OCT7
Fri 8:45 PM UTC+02
7 people went

WK Kwalificatie

SEP6
Tue 8:45 PM UTC+02Sweden
6 people went
No automatic alt text available.
OnsOranje

Morgen vindt in Sint Petersburg de loting plaats voor het kwalificatietoernooi van het WK 2018 in Rusland. Nederland zit in pot 1, op welke tegenstanders hopen jullie?

Suriname wil naar het WK van 2018 in Rusland. Daarom moet het binnenkort voor voetballers van Surinaamse afkomst mogelijk zijn om via een dubbele nationaliteit voor het nationale elftal van Suriname uit te komen. Het Surinaamse parlement buigt zich binnenkort over een wetsvoorstel hierover.

De Wooter Academy van ex-Ajacied Nordin Wooter heeft op verzoek van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) geïnventariseerd wat het draagvlak bij vooral in Nederland actieve spelers van Surinaam...se afkomst is. Daaruit bleek dat velen voetballen voor Suriname wel zien zitten. Onder anderen Kelvin Leerdam, Milano Koenders, Donovan Slijngard en Rydell Poepon hebben er wel oren naar.

Suriname speelt op 26 december onder leiding van de voor deze gelegenheid beschikbare bondscoach Dean Gorré een oefeninterland met een selectie die bestaat uit in Suriname en daarbuiten actief zijnde voetballers. Tegenstander is de kampioen van Trinidad en Tobago.

Vrijdag aanstaande wordt in een persconferentie meer tekst en uitleg gegeven over de ambitieuze plannen van Suriname.

Bron: http://www.ad.nl/…/Suriname-wil-dankzij-dubbele-nationalite…

See More
Suriname wil naar het WK van 2018 in Rusland. Daarom moet het binnenkort voor voetballers van Surinaamse afkomst mogelijk zijn om via een dubbele ...
ad.nl

EK Kwalificatie

OCT13
Tue 8:45 PM UTC+02Amsterdam ArenAAmsterdam, Netherlands
5 people went

EK Kwalificatie

OCT10
Sat 6:00 PM UTC+06Kazakhstan
1 person went

EK Kwalificatie

SEP6
Sun 6:00 PM UTC+03Turkey

EK Kwalificatie

SEP3
Thu 8:45 PM UTC+02Amsterdam ArenAAmsterdam, Netherlands
16 people went

EK Kwalificatie

JUN12
Fri 8:45 PM UTC+03Latvia
27 people went

EK Kwalificatie

MAR28
Sat 8:45 PM UTC+01Amsterdam ArenAAmsterdam, Netherlands
1 person went

EK Kwalificatie

NOV16
Sun 6:00 PM UTC+01Amsterdam ArenAAmsterdam, Netherlands
1 person went

Oefen interland

NOV12
Wed 8:30 PM UTC+01Amsterdam ArenAAmsterdam, Netherlands
3 people went

De wereldvoetbalbond FIFA wil niets weten van een eventuele boycot van het wereldkampioenschap voetbal in 2018 in Rusland. De federatie onder leiding van voorzitter Sepp Blatter, heeft er het volste vertrouwen in dat Rusland een succesvol wereldkampioenschap zal organiseren.

''De FIFA geeft zijn onvoorwaardelijke steun aan het WK 2018 in Rusland. We hebben vertrouwen in het land en de autoriteiten'', zei Blatter dinsdag tijdens een ceremonie in Moskou ter ere van de onthulling van het officiële logo voor het WK in 2018.
Bron: Metronieuws.nl

Wat vindt u?? Moet het WK 2018 in Rusland geboycot worden?

Duitsland gefeliciteerd met het Wereld Kampioenschap 2014. Op naar het EK 2016 en daarna het WK 2018.

No automatic alt text available.