Photos
Reviews
4.9
43 Reviews
Tell people what you think
Nele Janssens
· April 16, 2018
Alleen maar lovende woorden gisteren over de foto's van Sem! Nogmaals nen dikke merci en tot de volgende!!! ;-)
Isabelle Van Passel
· June 29, 2016
Superleuke voormiddag gehad (ondanks dat ik zelf ziek was). Onze kleinste kapoen maakte het er niet makkelijker op om samen met de zus "te poseren", maar Leen kan gewoon perfect de aandacht trekken en... houden! Ze is echt in de weer om supermooie foto's voor te leggen. Hartverwarmend!! Leen, ge zijt een een geweldige madam! See More
Mario Nancy Leyn
· May 9, 2017
Super prachtige foto's die net dat ietsje anders zijn... GEWELDIG!!!! ... dat blijkt ook uit de vele complimenten die we kregen...
Anneline Jaspers
· December 20, 2016
Bedankt voor de prachtige foto's! Super dat je de aanpassingen ook hebt gemaakt op de gevraagde foto's, TOP service!!!!!
Cindy Ceusters
· November 29, 2016
Zijn zo blij dat we de fotoshoot gewonnen hebben.
Super leuke mensen en o zo geweldige foto's
Is echt een aanrader
Hier zeker voor herhaling vatbaar 👍👍
Petra Daemen
· April 4, 2017
Het vrolijke enthousiasme van leen werkt aanstekelijk...Resultaat: plezante fotoshoot (met veel geschaterlach van onze jongste 😀) en prachtige foto's van onze dochtertjes. Een absolute aanrader!
Katrien Briglia
· October 7, 2013
Dank u voor de superleuke ochtend vandaag! We vonden het heel leuk en zijn uiterst benieuwd naar het resultaat!! dank u !!! xxx Line en Lola (en onze mama en papa)
Kathleen Schepkens
· June 2, 2014
De familie en vrienden waren vol lof over de kaartjes en foto's voor de eerste communie van Ella: zéér mooi. nog eens bedankt voor de leuke fotoshoot!!!een echte aanrader
Ann Smolderen
· May 1, 2016
Toffe ,prachtige foto's en communiekaartjes.We komen zeker een keertje terug.Cobe en Lowie
Agnetha De Winné
· April 14, 2014
heel leuke shoot! de foto's en communiekaartjes werden in een superleuk pakket afgeleverd. Mijn zien ze bij Wolfenvis zeker en vast terug! en reclame zal ik zeker maken ;-) Proficiat, ik ben supertevreden!!!
Tinne Vanderwegen
· February 28, 2015
Enkele weken geleden genoten we van de fotoshoot en vandaag mochten we de fotootjes gaan afhalen :) Wederom een warme ontvangst en mooi ingepakte eindproductjes! De USB-stick = wij zijn fan!
Sarah Gelaesen
· April 18, 2017
Super leuke shoot met een prachtig resultaat!
Dorien Klerkx
February 14, 2013
Thydric heeft zich geweldig geamuseerd vandaag! Bedankt!!! Jammer dat ik nu nog 3 weken moet wachten op het resultaat, ik ben zoooo benieuwd!!! Ik ben er zeker van dat het prachtige foto's zullen zijn.
Nathalie Van Aerschot
· March 31, 2014
Tibe vond het echt geweldig en is super fier op zijn foto's. Nog eens gaan zegt hij continu! Thanks!
Sybil Nolens
· December 11, 2014
Superleuke shoots en het resultaat is steeds verbluffend!!! Super tof.
Els Deflem
· September 1, 2014
Zalig mooie foto's genomen door een topfotografe... Merci Lieselot! Wij komen terug :-)
Nathalie Weckx
· May 20, 2014
Super tevreden! Leuke shoot en de beelden zijn fantastisch! Het wordt nu wel heel moeilijk kiezen.
Sven Smolders
· March 20, 2014
Héél leuke ervaring! Kijken reikhalzend uit naar de ongetwijfeld prachtige resultaten! :-)
Mireille Geusens
December 11, 2012
Ohhhh, ben helemaal hoteldebotel van onze kerstkaartjes! Mooimooimooi!! Ik kan niet wachten om ze te versturen: dit jaar zal ik de eerste zijn ;-)
Griet Van der Auwera
April 17, 2013
Lieselot, je laat de kindjes zien hoe ze echt zijn! De foto's zijn helemaal Jozefien! Mercikes!
Videos
Een winnaar kiezen tijdens de ochtendrush met slaperige oogjes. Maar we hebben er eentje! Benieuwd ? Enkele uren later zou de proficiat er iets uitbundiger uitkomen 󾌰 maar dus nog een keertje.. Dikke P R O F I C I A T ... ! Je mag een mailtje sturen naar info@wolfenvis.be voor een afspraak in te boeken.🌲🌲🌲
10
5
🎄 IT'S • A • W R A P ! 🎄 De meest onschuldige hand in ons gezin heeft beslist. Welgemeende HELL YEAH 🙌 voor jullie enthousiasme. Hou zeker onze pagina in de gaten... 👉 voor onze Extended resultaten ! 👉 voor onze studio schatjes van patatjes ! 👉 omdat we in een vrijgevige* bui zijn ! * #welikeplaying🎅🏾 #moretocome ~ Enneuh ... de winnaar iiiissss... ~
16
5
Communie bestellingen klaar maken in de paasvakantie : Jongens + bubbelfolie ! #nostalgie
24
Posts

👩‍🎨 ++ Wolfenvis Extended : 'PAINT WAR' ++ 👨‍🎨

Het ideale out-of-the-box geschenk voor moederdag? Een gezinsreportage met een kleurrijk randje? Fight of the night onder een hechte groep vrienden (max 5 pers.) ? Of de liefde aan de man/vrouw van je leven verklaren met kwasten en een assortiment verf?

Moodboards : Pinterest Paint War - Fight

...

Tussen het verwerken van onze feestbeesten door, (paasweekend = verder werken met een paasei in de hand) lichten we het tipje van de sluier van onze volgende Extended Formule.

OPGELET : De shoot zal aangepast worden aan de modellen. Niet geschikt voor baby's. Voor de allerkleinsten: goed kunnen stappen is een must.
Het spreekt voor zich dat een jonge vriendengroep iets harder uitgedaagd zal worden en de nadruk bij een verliefd koppel zal liggen op de liefde voor elkaar 'in de verf te zetten'. Een gezin met jonge kinderen laten we bv starten met een laken/tipi om het ijs te breken, waar grotere kinderen met een (waterwordt-)verfpistool hun creativiteit kunnen uiten...

OUTFIT : wit t-shirt & jeans is top. Hoe meer lichte kledij hoe groter het effect. We werken met uitwasbare verf maar doe aub niet je meest favoriete en duurste item aan.
De focus moet liggen op de spontane uitspattingen (letterlijk dan) en dure schoenen of een designer-jeans mogen de verfpret niet bederven.

LOCATIE : Buitenshuis! Regio Baal.

INBEGREPEN?
De Paint War Extended kost 250 euro.
Er worden minimum 35 beelden afgewerkt en in lage resolutie in de galerij geplaatst. Hier kan men het resultaat van de reportage bekijken. De hoge resolutiebeelden kunnen aangekocht worden per stuk, tot de volledige reportage op usb.
Er zit een tegoed in van 30 euro dat vrij mag besteed worden aan bv prints, beelden,..

AFSPRAAK BOEKEN?
Mail je voorkeur (gezin, koppel, vrienden,..) naar info@wolfenvis.be met de datum die je het liefst verkiest.
De plaatsen zijn beperkt door de kleurrijke setting die wat meer tijd vraagt achteraf.

THE ONLY WEAPON YOU NEED IS YOUR IMAGINATION.

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

LATE NIGHTS 🌟 EARLY MORNINGS 🌟 PAPELLE

De marathon aan shootdagen loopt stilaan ten einde. Twee extra dagen per week om beelden te verwerken, orders voor te bereiden en -tig mails te beantwoorden.

De ziektekiemen geraken stilaan ons huis uit 🤞en ik beken dak ik geniet van de stilte in huis na de afwisselende aanwezigheid van mijn zieke kampioenen de laatste weken. En ook de paasvakantie zit erop. Hallo regelmaat !

...

De nachten zijn korter. De dag begint een stukje vroeger in deze feestperiode. Voor sommigen is het geen onbekende meer. Voor anderen zal de ontmoeting snel daar zijn.

Ons Babs. Barbara van Papelle.

Lieselot heeft me twee jaar bijgestaan als side-kick. Het ontwerpen lag in haar hand. Met een lach en een traan vlogen we het feestseizoen door. Met Wijnen Le Sud en de groeiende B&B in La France werd het tijd om het roer door te geven.

En al zeg ik het zelf.
Barbara - Babsie voor de vrienden - is 'one of the girls' alsof het nooit anders geweest is.
De ontwerpen blijven geheim. Till d-day.
Maar een kleine glimp van de starters van dit feestseizoen.. dat kan ik met een trots gevoel tonen.

THENKJOEW Barbara & Lieselot !

#wazouikzonderjulliedoen

--> LIKE Papelle en Wijnen Le Sud ...
Ontdek een grafisch talent met een top glaasje wijn in de hand !

Ik vlieg naar dromenland voor enkele uurtjes..

#YESican #verwerkmarathon

See More
Image may contain: 4 people, people smiling
Posts