Posts

HOERA! Het is feest in huize Wonderwijsje! Want Sanne is geslaagd voor de Post-hbo opleiding tot Muziek op Schoot docent! Van docent in opleiding vanaf nu bevoegd Muziek op Schoot® docent!

Image may contain: 3 people, people smiling, people eating and child
Image may contain: 2 people, people sitting
No automatic alt text available.
Kunst & Kids Café added 2 new photos.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen 🙂 Vorige keer binnen enkele dagen vol, dus snel aanmelden: de nieuwe lessenreeks Muziek op Schoot door Wonderwijsje Muziek op Schoot.... Vrijdag 9 maart start er weer een Dreumesgroep (1-2,5 jaar) en een peutergroep (2,5-4). Je kan nu jouw plekje reserveren!
http://kunstenkidscafe.nl/kunstlesjes/

See More
Reviews
Wonderwijsje Muziek op Schoot has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

In deze 6 weekse cursus van vrijdag 9 maart t/m vrijdag 20 april maken peuters kennis met verschillende liedjes, klanken en instrumenten vanaf de veilige schoot van mamma, pappa of grootouder. We gaan zelf spelen op instrumentjes, luisteren naar muziek en bewegen op muziek.
Een speelse cursus waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd en plezier voorop staat.
Meer info en aanmelden via kunstenkidscafe.nl/muziek-op-schoot-peutergroep/
Docent: Sanne Lenoir.

MAR9
Fri 10:00 AM UTC+01Kunst & Kids CaféThe Hague, Netherlands
14 people interested

In deze 6 weekse cursus van vrijdag 9 maart t/m vrijdag 20 april maken dreumesen kennis met verschillende liedjes, klanken en instrumenten vanaf de veilige schoot van mamma, pappa of grootouder. We gaan zelf spelen op instrumentjes, luisteren naar muziek en bewegen op muziek.
Een speelse cursus waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd en plezier voorop staat.
Meer info en aanmelden via kunstenkidscafe.nl/muziek-op-schoot-dreumesgroep/
Docent: Sanne Lenoir.

MAR9
Fri 9:00 AM UTC+01Kunst & Kids CaféThe Hague, Netherlands
11 people interested

Herinnerinig: Vandaag is er geen les omdat Kunst & Kids Café gesloten is ivm een margedag van de BSO van Dak kinderopvang. Ik zie jullie graag volgende week weer!

Vandaag is ook de peutergroep van start gegaan bij het Kunst & Kids Café ! We hebben gedanst met herfstblaadjes, we speelden op de trommel en lieten ons betoveren door het geluid van de kalimba.

Image may contain: food

Op 27 oktober gaat er weer een 6 weekse cursus voor peuters (2+) van start! Dit keer op vrijdagochtend van 10.45 tot 11.30u in het nieuw te openen Kunst & Kids café in de Acaciastraat (Bomenbuurt) in Den Haag! Inschrijven kan via de website van het Kunst & Kids café:
http://kunstenkidscafe.nl/muziek-op-schoot-peutergroep/

Liever met je dreumes meedoen of een broertje of zusje meenemen? Daarvoor kun je terecht in de 1+ groep. Daar zijn nog maar een paar plekjes vrij, dus wees er snel bij!

Vrijdag: Muziek op schoot | Peutergroep (2+): 6-weekse cursus voor peuters Voor wie: Deze cursus bestaande uit 6 lessen is speciaal gericht op peuters van 2 tot 4 jaar oud en hun (groot)ouders. Let op: Anders dan bij de losse lessen van de 1+ groep is het bij deze cursus niet de bedoeling dat jonger...
kunstenkidscafe.nl

Op zondag 10 september opent het Kunst & Kids café haar deuren in de Haagse Bomenbuurt, waar ik vanaf oktober op de vrijdagochtenden Muziek op Schoot lessen zal gaan geven. Kom je ook naar de feestelijke opening?

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Kunst & Kids Café to Feestelijke opening Kunst & Kids Café

Heb je de flyer van het Openingsfeest op 10 september al gezien? Er is vanalles te beleven!

Zo zijn er proeflesjes Peuteryoga, Muziek op Schoot en Beeldende ku...nst. We hebben hele leuke voorstellingen: Broodkapje en voorleestheater over Job en Keetje. Je kan een kunstwerk maken, cakejes versieren of jezelf versieren bij de kinderkapper of schminker. Of onze koffie testen. We hebben een klein springkussen. En last but not least: de hele middag is Lola's Sale bij ons boven, waar je een leuke tweedehands outfit voor jezelf én je kind(eren) kan scoren.

We hopen je te zien op zondag 10 september tussen 13 en 17 uur. Toegang is gratis!

See More

Nieuw bij Wonderwijsje! Broertjes/ zusjes lessen (1+) Heb je een dreumes én een peuter en wil je samen op Muziek op Schootles? In oktober start ik met lesjes in het Kunst & Kids Café (Bomenbuurt) op de vrijdagochtend. Deze lessen zijn op inloopbasis, je betaalt per les die je afneemt. Wel is het handig om je aan te melden, want het gaat hard met de plekjes! aanmelden kan via www.kunstenkidscafe.nl

Ook zal ik in oktober met nieuwe cursussen starten (6 lessen). Meer info volgt binnenkort!

No automatic alt text available.
Kunst & Kids Café

Bij Muziek op schoot maken peuters en dreumesen (1+) kennis met verschillende liedjes, klanken en instrumenten. En dat vanuit de veilige schoot van pappa, mamma..., grootouder of andere vertrouwde verzorger. Het samen beleven van muziek draagt bij aan jullie band en de ontwikkeling van muzikaal gevoel. Je kan je nu aanmelden voor één of meerdere speelse lessen door Wonderwijsje Muziek op Schoot waarbij plezier voorop staat. Vanaf oktober op vrijdagochtend in het Kunst & Kids Café: http://kunstenkidscafe.nl/muziek-op-schoot/

See More

Vandaag ging de dreumesgroep van start! Kipje tok legde schudeitjes in mooie kleuren waar we een lentedansje mee gingen doen 😊

No automatic alt text available.

Ook de dreumesgroep die op 18 maart start is inmiddels helemaal vol! Voor allen die zich hebben ingeschreven: tot dan! Voor de mensen die ik helaas moet teleurstellen: hopelijk tot een volgende keer.

Op 18 maart start er weer een nieuwe korte cursus voor kindjes van 1 tot 2,5 jaar. Tijdens 5 wekelijkse bijeenkomsten samen muziek maken met je dreumes! De lessen vinden plaats op de Laan van Meerdervoort 162 (ter hoogte van het Zeeheldenkwartier) in Den Haag. Tijd: van 10.00u tot 10.45u. Kosten: 35 euro. Er zijn nog maar 3 plekjes vrij, als je mee wilt doen wees er dan snel bij! Je kunt je opgeven door mij te mailen op info@wonderwijsje.nl. Wees welkom!

Een korte cursus (5 lessen) Muziek op Schoot voor dreumesen van 1 tot 2,5 jaar met hun ouders van 18 maart t/m 15 april.

MAR18
Sat 10:00 AM UTC+01
16 people interested

Vandaag ging er weer een nieuwe cursus van start! Wat een feest om weer met een volle peutergroep te kunnen starten! We hebben gedanst met sneeuwvlokjes, getikt met stokjes en Knorrie zachtjes in slaap gezongen met het wiegeliedje van Brahms. De kinderen kregen na afloop een boekje mee waar zij alle liedjes in kunnen bewaren die wij de komende bijeenkomsten gaan zingen.

Image may contain: indoor
No automatic alt text available.

Nog 1 week te gaan voor de cursus die op zaterdag 4 februari start. De peutergroep (2,5-4 jr) zit inmiddels helemaal vol! In de dreumesgroep (1- 2,5 jr) nog plek voor de snelle beslissers Kom gezellig meedoen met je kindje!

Over 2 weken, op zaterdag 4 februari, starten er weer nieuwe cursussen Muziek op Schoot!
Tijdens 10 wekelijkse bijeenkomsten op zaterdagochtend (zaterdag 4 februari t/m zaterdag 15 april) samen muziek maken met je kind in een groepje met maximaal 9 leeftijdsgenootjes.

De tijden van de dreumesgroep (1 tot 2.5 jaar): 10 tot 10.45u
De tijden van de peutergroep (2.5 tot 4 jaar): 11 tot 11.45u

...

Locatie: Kinderopvang Koek en Ei, locatie Zeehelden, Laan van Meerdervoort 162

Kosten: 70 euro voor 10 lessen.

In beide groepen zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Geef je dus snel op en kom gezellig meedoen!
Meer info of aanmelden: mail mij op info@wonderwijsje.nl

See More
No automatic alt text available.